Svatební šaty Sabelle od Maggie Sottero

Profilova fotka
Ahojky, zvažuji že bych si nechala ušít napodobeninu těchto šatiček, co si myslíte?Mám jít do těchto typově složitějších šatiček nebo si raději nechat ušít jednodušší, když je budu objednávat na blind? http://www.e-svatebnisalon.cz/detail.... poraďťe prosííím :) děkujuuu
Odpovědět
@jaanavys záleží, kde si necháš šít.. šikovné švadlena je určitě zvládne.. Otázkou je, jak to vyjde cenově.. protože takhle složité šaty musí být šité ze specifických materiálů, tak aby držely tvar.. někdy, aby ty šaty byly levnější, tak je v salonu ušijí z levnějšího materiálu, nebo z takového, který se na ty šaty nehodí a pak ty sklady, apod. nevypadají nejlíp... spíš to vypadá hrozně.. každá látka má svoje specifika, kterých je potřeba se držet..
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs moc díky za názor :) právě že bych si je nechala šít klasika na míru z této stránky http://www.e-svatebnisalon.cz/ šaty se šijí někde v zahraničí... podle toho co jsem koukala na ušitý šatičky tak to nevypadalo zle ale neměla jsem možnost si je osahat, tak nevíím :( ....jen jsem zkoušela v salonu podobný typ těchto šatu akorád z kolekce 2012, byli to originál-materiál taft a uplně luxusní, počítám s tim že materiálově budou horší, ale chci si je nechat ušít taky v taftu, ten sám o sobě drží lépe tvar než satén... mnooo asi do toho půjdu, bude to teda adrenalin než šaty přijdou a já je rozbalím, ale asi do toho půjdu... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jaanavys To jsem zvědavá, kdepak se ty šatičky asi šijou? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně bych do toho nešla. Pokud ti jde o cenu, myslím, že se dají sehnat pěkné šaty i za rozumnou cenu v půjčovnách, pokud třeba vyjedeš za Prahu. Co jsem tady viděla šaty holek, co byly šité v Číně (a tohle bude Čína, protože za ty ceny ti to tady nikdo neušije), tak to bylo pokaždé dost hrůza a pokud jsi zkoušela originály v půjčovně, myslím, že bys byla hodně zklamaná. Být tebou obrazím půjčovny a určitě najdeš nějaké krásné... nehledě na to, že se mi zrovna Sabelle zdají dost okoukané, ale to je jen můj názor :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@minina souhlas se vším ;-) :-) akorát jsem teda měla originály na sobě a opravdu jsou moc krásné a neviděla jsem je na tolika nevěstách jako třeba jiné modely ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kajsav Možná mám ten dojem z toho, že je tu má na obrázcích hodně holek:) A těch krásných šatů je dneska toli, že šití napodobenin je prostě zbytečné:)
Odpovědět
Profilova fotka
jj já vám rozumim :-| když ono je to těžký, tady v Praze co jsem zkoušela šaty, tak kolem 11-15 tisic za pujceni :( zkoušela jsem i za 8 tisic ale to byli sami hladký-taková ta klasika :( a to mi moc nešlo :( mám malýho syna a za Prahu se s nim jentak nedostanu na zkoušení šatů :( i tak jsem byla ráda že můžu jet vyzkoušet tady v Praze bez něj... mno a nechce se mi jít do šatů nad 10tisic jen za pujcení :( kamarádka si kdysi dávno taky nechavala šít něco podobného jako tohle, asi taky čína a co si pamatuju šaty náádhera ale teď je v zahraničí tak se jí ani nemužu pořádně optat..ale ty šaty co si matně vzpominím byli opravdu krásný...každopádně dík za názory :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jaanavys No ono strašně záleží na jednotlivých půjčovnách. Já jsem taky z Phy a @kajsav myslím taky . A zkoušela jsem třeba v Klenoidu krásné šaty asi za 8 tis., což mi přijde pěkné:) Ale je fakt, že Sotterky atd., tak to se do 10 nejejdeš:(
Odpovědět
Profilova fotka
@minina ja byla v klenoidu a za 8 tisic mi tam na náš termín nebylo nic nabídnuto ani ukázáno :( zkoušela jsem si tam krásný šaty ale levnější než za 11 nebyli :(
Odpovědět
@jaanavys tak jestli šijí v zahraničí, tak je to jasný, to je Čína, koukala jsem na cenu.. 3,5 tis. to by v Čechách možná nebyla ani ta látka.. :-N jinak máš pravdu, taft přesně drží tyhle sklady, je pevnej, řekla bych až takovej nepříjemnější na dotek, zatímco satén je těžší a klouže, ten by tak nedržel, nicméně z toho by ti to v Číně určitě nešili :-) já co jsem tu zatím tak pročítala diskuze, tak je to tak půl na půl, některé holky spokojené s tímhle šitím v zahraničí, některé naprosto ne... Ale hodně z nich si je nechávalo stejně v Čechách přešívat, protože co si budem povídat, když tě ta švadlena ani jednou nevidí, jen těžko může ušít šaty, které oblečeš a hned ti budou sedět s prominutím jak pr** na hrnec.. Osobně bych to neriskovala.. ale záleží samozřejmě čistě na tobě ;-) každopádně předem doporučuju vyzkoušet šaty originál a pak uvidíš třeba ten rozdíl..
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs Noo, ono je možná lepší ty originály nezkoušet, protože když člověk vidí ten rozdíl, tak by jim je možná nejraději do té Číny poslal zpátky:) A máš pravdu - na mě šaty v salonu upravovali 2 hodiny (a to si to jen svatební žena špendlila), takže ty šaty budou určitě potřebovat menší či větší zásah.
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs to je cena za půjčení, 7 tisic je za koupi... paní mi psala že její dodavatel šije z taftu atd, tak si myslím že ten taft bude méně kvalitní jak u originálu, je jasné že šaty i jiné šité jako kopie nebudou nikdy uplně stejné, s tím nadruhou stranu počítám :) mno uvidím, promyslím a pak schválně napíši jak to nakonec dopadlo :) zajímal mě váš názor a byla jsem zvědavá jestli nemáte někdo zkušenost kupvání takhle přes internet a ještě k tomu kupovaní neoriginal šatů :) každopádně moc dííík :)
Odpovědět
Článek se načítá
@minina to je fakt no.. já jsem si to taky nedokázala představit, ale když pak na mě navlíkli šaty, které měli pořádné kostice, dvojí korzet spodní s gumou, aby šaty neklouzaly atd., tak to bylo prostě nebe a dudy :-) původně jsem nechtěla za šaty dávat hodně peněz, ale tohle mi taky dost přesvědčilo.. @jaanavys aha, tak to se moc omlouvám, toho sem si nevšimla. Ale jinak diskuze tu už jsou na objednávání neoriginálních šatů, takže klidně můžeš najuknout :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs to se nic neděje ;-) ....jsem moc ráda za každý názor, jsem sama nejistá :) ale jsem takovej střelec že jsem schopná do toho jít a pak doma fňukat že sem udělala blbost :)) výhoda je že se dají popřípadě vrátit co mi psala paní, ale jen v tom případě že si hradím vešekerou dopravu sama..tak to možná prubnu a uvidiíííím :)
Odpovědět
@jaanavys tak hlavně, aby byla paní solidní, zkus, jestli už si tady někdo z týhle adresy neobjednával.. přeci jenom, není to malá částka i s tou dopravou.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jaanavys No já ti nevím, jestli za faky dát 7.000,- Kč + něco budou určitě stát úpravy, tak to už není zas takovej rozdíl od těch třeba 11 tis...
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs určo pozjistím co nejvíc ;-) asi to prubnu a pak napíši jak to dopadlo :) přinejhoršim budu zklamaná a budu posílat zpět, dějou se i horší věci, ale snad se to nestane, přecejen chci ušetřit a néé aby se to prodražilo :)) krásný den ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs Taky bych se zeptala tady holek, jestli už někdo objednával odtamtud, přecijen škoda každé koruny ikdyby byly šaty superlevný .)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?