Svatební šaty s katalogem na internetu, poraďte

Dobrý den, Narazil jsem na tuto adresu: http://cs.dressfirst.com/Wedding-Dres... mají tam skvělé šaty za dobré ceny. Nevýhoda je ovšem v tom že si je nelze vyzkoušet. Moje snoubenka je asle stejně v Jihoafrické republice a přijede sem až chvíli před svatbou. Takž asi nemám moc na výběr a musíme stejně hledat na internetu. Máte někdo zkušenosti s Dress First? Znáte nějaké dobré české prodejny svatebních šatů s dobrou cenou a katalogem na internetu (katalog i s cenou)? Mnoho prodejen šatů nemá katalog na internetu vůbec a nebo tam nemají ceny, což je v našem případě to nejdůležitější. Děkuji :)
Odpovědět
A ještě dodám, že hledáme hlavně svatební šaty ve stylu mořská panna.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, myslím že je velmi nutné, aby si nevěsta šaty vyzkoušela, aby jí seděli. Stylově i na míru. Není možné aby si je pořídila v JAR a sem dovezla? Pokud ne, jednala bych s obchody a salóny v čr, předvyberte, a až nevěsta dorazí, tak by si vyzkoušela a vybrala sama.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Právě sem myslel předvybrat třeba a pak zkusit pokud by to bylo tady v ČR.. problém však je že při tom předvybírání potřebuji již vidět na internetu katalog i s cenou. A při hledání na internetu jsem většinou narazil na salóny bez katalogů nebo bez cen. A osobně teda musim ještě říct že většina šatů co jsme tady v ČR viděli na netu se nějak nemohly moc rovnat (buď cenou, nebo rozmatitostí) těm co se dají v podstatě "za pár" koupit z USA.. a dnes vám to dojde za týden a poštovné není moc. Když se trefíte na velikost a nebo si to kdyžtak ještě necháte trošku přešít tak vás to vyjde levně za celkem kvalitní šaty. Já sem tedy již dříve objednával pro svou snoubenku různé šaty (ne svatební) z USA z internetu a vždy jsem se trefil do velikosti. Navíc USA má například naprosto skvělé reklamační služby, takže jsem si jist, že když vám ta velikost nesedne tak se jim ozvete a oni vám obratem pošlou jinou velikost.
Odpovědět
Profilova fotka
Teda to jste mne překvapil s těmi reklamacema. Měla jsem roky svatební salon, a slečen co jim přišly šaty ( nejčastěji přes eBay) a pak je chtěly neúspěšně vrátit nebo měnit bylo mnoho.
Odpovědět
http://www.jjshouse.com/Wedding-Dress... ja to udělala tak že jsem si šaty vyzkoušela v salonu a budu si posobne objednavat na teto stránce....kamarádka si je objednala a byla velice spokojena a to si ani nic nikde nezkousela.....na teto strance nemaji problem ti je usit presne na miru a udelaj ti na nich i male zmeni treba kdyz chces snerovani misto knofliku...mensi vlecku atd....maji zpoustu stastnych zakazniku....vsak kdyz si tam neco vyberes sjed na te strance az dolu nekdy tam sou fotky od nevest....doufam ze sem ti trochu pomohla:-)
Odpovědět
http://www.jjshouse.com/Wedding-Dress... ja to udělala tak že jsem si šaty vyzkoušela v salonu a budu si posobne objednavat na teto stránce....kamarádka si je objednala a byla velice spokojena a to si ani nic nikde nezkousela.....na teto strance nemaji problem ti je usit presne na miru a udelaj ti na nich i male zmeni treba kdyz chces snerovani misto knofliku...mensi vlecku atd....maji zpoustu stastnych zakazniku....vsak kdyz si tam neco vyberes sjed na te strance az dolu nekdy tam sou fotky od nevest....doufam ze sem ti trochu pomohla:-) kdyby si chtela mam i americke stranky....znam jich neco kolem 10
Odpovědět
Ano koukám to je v postatě jako Dress First.. Ony tyhle společnosti šasto sdílý sortimnent., takže ty šaty co se jí (prozatím) nejvíce líbí jsou jak na Dress Frist tak na JJhouse. Ebay neni společnost sama o sobě, takže vám tam nikdo nic nezaručí, z ebay bych nic nekupoval. Tyto internetové společnosti ale nejsou jako ebay. Jsou to normální společnosti, které mají svou politiku, po-prodejní servis a tak dále + bojují o zákazníky, takže se snaží být pořád přístupnější a příjemnější. V USA je obecně jiný přístup k těmto věcem. Když jsem tam pracoval 3 měsíce, tak jsem poznal hodně věcí o jejich přístupu k zákazníkům. V USA neni problém jít do obchodu, koupit nějaký produkt a později ho reklamovat (bez důvodu), reklamaci vždy přijmou okamžitě, zaplatí vám a ani se na nic nezeptají, a je jedno jestli to je měsíc po zakoupení zboží nebo půl roku, jakmile máte účtenku tak je to jedno. Neni potřeba nic dokazovat, prostě si to bezmou spátky. Bohužel nevýhoda je, že ej to zneužitelné. Američané toho nezneužívají, jejich mentalita je v tom jiná, ale lidé, kteří tam jsou za prací (hlavně Evropané více na východ od České Republiky) toho často zneužívají (až se cejtím traplně za naše Evropské národy). No každopádně, pokud jde o ebay tak tam vám nikdo nic nezaručí (to je jako Aukro.cz), internetová společnost na druhou stranu je něco uplně jiného.
Odpovědět
Profilova fotka
@jakubtyl Koukněte i k nám na web. Všechny šaty uvádíme i s cenou, akorát na webu není úplná nabídka (v salónu je více než 280 šatů). Všechno to jsou reálná nijak neupravovaná fota, takže nejsou na první pohled tak pěkné jako katalogové fotky ale zase máte reálnou představu. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda Vám ukáži jeden odstrašující příklad. Sama jsem naletěla při koupi šatů pro salon a to od dodavatelky zde na Beremku. Taková to byla slibná spolupráce.... . Při vrácení šatů se se mnou nebavila a tak je tu mám jako odstrašující příklad a vůbec jí to nevadilo, ani když jsem jí oznámila, že je budu takto všude prezentovat. Takže jsem si vybrala tyto šaty z nabídky. Krásné, že? Ale jen na fotografii (první fotka). A toto mi přišlo jako doličné šaty! Moc povedená transakce. Tak proto mám raději vlastní nenačančané fotky, ale pravdivé a pokud si dovedete jen trošku představit, jak v šatech budete krásná Vy osobně, až budete upravená, tak je to super. Nepotřebuji hodnotit, že modelce jsou šaty tak nebo onak, nemám profi modelky a možná to někdo považuje věci na škodu, ale kdo je soudný a nenechá se opít rohlíkem, tak si určitě obrázek udělá sám a ušetří si pozdější zklamání, které jej případně může čekat. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
až na to, že dressfirst.com je čínska stránka (nie americká, hoci sa web tak tvári), takže je tam čínsky sortiment a čínsky prístup :-D ... v každom prípade, ak ste odtiaľ objednávali šaty určite ma zaujíma, či ste boli spokojní s kvalitou materiálu, prevedením a pod a hlavne, či sedela veľkosť...svadobné by som si neobjednala, ale spoločenské by som zvážila...z toho webu mám topánky, kt nosím na tanečnú, cena zodpovedá kvalite :D tj pohodlné, ale lúpe sa z nich farba ... za mňa: lepšie, ako nepohodlné a nelúpajúce... ale v živote som nemala kožené topánky (a to som maniak do topánok) z ktorých by sa takto šúchal nater :-|
Odpovědět
zní to lákavě, nakoupit svatební šaty v zahraničí i já jsem takto uvažovala!!! Zašla jsem si vyzkoušet šaty do salónu, abych se hlavně rozhodla pro střih šatů, které mi budou sedět a že si je později objednám přes nějaký takový obchod!!! Ale když si vezmu, že je šijí v Číně na čínské modelky, které mají úplně jiný typ postavy a jiné míry, než jsou EU, tak jsem si to radši rozmyslela. Jednat by to možná bylo vyhozených 5.000,- a zklamání na plné čáře! Zamilovala jsem si šaty od zn. Demetrios, které jsou hodně zdobené flitry, kamínky apod. V Číně ti na šaty našijí plastové zmetky, místo krásné výšivky, pás nějaký puntíků, které jsou z namíchané lepidlem a nějakýma třpytkami. Přečti si článek Originál vs. kopie v časopisu Nevěsta/ročník 2012. Po přečtení jsem se nadobro rozhodla, že si šaty nechám ušít u krejčové a paní mi už dala i předběžnou cenu a nebudu platit o moc víc jak za tyto padělky z Číny. Přeji šťastnou ruku při výběru ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Máme nyní velkou předsezónní akci na nové svatební šaty dovoz USA, cena je pouze 2499Kč za kus, akce platí pouze na leden pak bude navýšení ceny, podívejte se k nám ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na svatebních šatech se nevyplácí šetřit a nemá to logiku. Je to jako kdybyste se dobrovolně brali v dřevotřískových kulisách kostela s prstýnky z pouti.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?