Svatební šaty Maggie Sottero, zajímá mě váš názor

Milé nevěsty, zajímal by mě Váš názor na tyto šaty ;-) Tisícere díky :-)
Odpovědět
sluší ti
Odpovědět
Dekuji,ale jsem porad na pochybach,odrazuje me to zdobeni,ale je to asi o zvyku:-)
Odpovědět
Profilova fotka
budu upřímná, podle mě ti nesedí ten korzet... je moc "vysoký" - zkrátka zanikne tvůj hrudník, teda aspoň na té fotce to tak vypadá. Maggie má spoustu krásných šatů i podbných těmto... asi bych ještě zkoušela ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty jsou to krásné, ale mám stejný názor jako @kristinasaxi, ten korzet mi tam opravdu nesedí :-) podle mě Ti taky zasahuje moc vysoko :-) zastiňuje Ti dekolt a připadá mi to, jako by Ti "držel" podpaží :-)
Odpovědět
Profilova fotka
dle vkusu každého soudruha, ale tenhle typ sukní mi připomíná můj spacák a ten korzet taky nesedí úplně tak, jak by měl 8-)
Odpovědět
Já bych to řeka asi takto: existuje milion druhů šatů, protože existuje milion nevěst, každá s jiným vkusem...jedny šaty můžu být pro jednu překrásné, pro druhou příšerné. A tak to má být, jinak bychom byly všechny stejné. Za mě - vyber si šatičky podle sebe, pokud jsi z nich unešená, neohlížej se na ostatní, nikdy se netrefíš do vkusu všem. Hlavně, ať jsi v nich spokojená ty a cítíš se nejkrásněji. Pokud si nejsi jistá, být tebou, zkouším dál, dokud nenarazíš na nějaké u kterých si řekneš waw - to jsou přesně ony :) Já jich taky zkoušela víc, pořád jsem váhala, pak jsem zkusila jedny a ani jsem nezaváhala :) Držím pěstičky, ať jsi spokojená :)
Odpovědět
Profilova fotka
Musím souhlasit s holkama. Šaty jsou sice pěkné, ale nesedí Ti. Ten korzet prostě vypadá divně. Zkus nějaké šaty, které Ti udělají hezčí prsa..
Odpovědět
Také se přidávám :-) Krom toho, že tento pytlový typ šatů nemusím ;-) Korzet je hrozně do stran a zařezává se pod pažemi. Přijde mi, že je to na tebe špatná velikost-šaty jsou na širší hrudník.
Odpovědět
Dekuju za nazory,holky:-)Aby se mi "vytvoril" nejaky hrudnik,musim si poridit poradnou push upku:-)Jeste uvidim,jak moc u statnic zhubnu,protoze pak bych ze satu vypadla:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?