Svatební šaty Cosmobella. Co na ně říkáte?

Ahojky...co říkáte na svatební šaty z kolekce Cosmobella 2010???nabízejí je v Ostravě v salonu Paris...
Odpovědět
myslim ze podle fotek kolekce to jsou pekny elegantni saty jde o to jak budou vypadat ve skutecnosti na normalnich holkach....
Odpovědět
Profilova fotka
Caute kocky, ja mam svadobne saty znacky Cosmobella kuk moj album :-) Ale zo salonu s Polska. Som nadmieru spokojna su uzasne, krasne do detailu vypracovane a lahucke. Vsetky su site na mieru v USA, pokial si kupite nove. Najvacsi problem pre mna bol vybrat si model, pretoze vsetky su ako z rozpravky. Keby som si mala vybrat este raz, tak by som si vybrala tu istu znacku. Moje skusenosti su pozitivne, v decembri mam poslednu skusku, satocky poslu z USA do salonu, kde som ich kupila a tam mi ich este na mieru budu upravovat. Takze sa neskutocne tesim :-)
Odpovědět
jestli jste se na to koukali tak já jsem si vybrala šaty Felicity...na té modelce nevypadají nic moc..ale ve skutečnosti jsou opravdu moc pěkné...co na ně říkáte??
Odpovědět
Jinak teda ty tvoje šaty jsou moc krásné...takové bohaté šaty se líbí kolegyni v práci, která se taky bude vdávat...a moc se nad nimi rozplývala ;-)
Odpovědět
jo felicity jemne pekne ;-) na kolik vyjdou takovy saty? to musi byt dost palka kupovat to v salonu ne?
Odpovědět
jo líbí se??já je mám jen půjčené...a půjčovné stálo 8000,-
Odpovědět
a ty máš co za šaty vybrány??
Odpovědět
se dívám že taky plánuješ svatbu do zeleno-bílé..já taky..máš moc pěkné fotky v inspiraci...
Odpovědět
Profilova fotka
Adny pozerala som ten model Felicity a je moc krasny, jemne ale uzasne zenske. Satky su super spredu aj zo zadu s tou vleckou a paci sa mi to bolerko. Parada :-) Urcite budes krasna nevestinka :-) Ja som vysoka takze musim mat take rozlozite sukne lebo v uzkych modeloch som vypadala este vyssia :-( Mna na Cosmobelle nadchlo to, ze v kazdych satach co som si skusala som sa citila ako princezna. A myslim si za 8000CZK za take saty nie je az tak strasne vela, a hlavne je to nova kolekcia 2010. Vypozicanie alebo nakup zo starsej kolekcie je lacnejsie, ja som mala to stastie kedze mam model z roku 2008 :-D
Odpovědět
Děkuji...tak už jsem klidnější..potřebuju vždycky slyšet názor ostních :-) no normálně by půjčovné stálo 10000,-ale měli tam nějakou akci takže jsem dostala slevu 2000,- :-) akorát nesím do těch šatů přibrat... ;-) a to jak říkáš,že v každých šatech ses cítila jak princezna, tak můžu jen potvrdit...zkoušela jsem tam asi 7 šatů a všechny mi padly a byly úžasné......... :-D a kdy máš teda svatbu??
Odpovědět
Profilova fotka
Svadba bude az v Kvetnu 2010 :-) Lenze zijem v zahranici a usitie siat trva 4 mesiace a potom este budu potrebne asi 2 skusky tak aby ich uplne dopasovali na postavu a moju vysku. Teda nechala som ich objednat dlhsie a kupila som si boticky a dalsia skuska bude uz s botickami :-) kedze mam 1,83 ]-( Ja tak kazde 3 ci 4 mesiace pridem domov a vzdy si nieco dokupim a doplanujem na svadbu, cez internet je to tazko. A ty mas svadbu kedy a kde? Ja som chcela kveten aj ked vraj v kvetnu svadba by nemala byt. Dufam ze budeme mat krasne pocasie slnko a rozkvitnute stromy, tak som si to vzdy priala ...
Odpovědět
A kde žiješ v zahraničí??ty jo..tak to jsi opravdu hodně vysoká ;-) to máš pravdu, že přes internet je to těžko...my máme svatbu 5.6.2010...takže chvilku po Vás... :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahoj holky, taky mám šaty Cosmobella a model Beth. Na obrázku se mi vůbec nelíbily, ale jakmile jsem si je oblékla, tak jsem nechtěla žádné jiné. Mám je rezervované v salonu Paris v Ostravě a můžu vřele doporučit. Šatičky tam mají krásné a milé prodavačky.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj safirah...i já jsem tyhle šaty zkoušela ;-) ty moje co jsem si vybrala se jmenují felicity a máš naprostou pravdu..na fotce teda úplně o ničem,ale ve skutečnosti nádhera:))))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky taky mám šaty Cosmobella Granada nikdy bych neřekla, že zrovna tyto mi padnou jako ušité na mě. Byla to láska na první pohled. Na oobrázku jsou opravdu ošklivé, ale jakmile si je obléknete tak už je sundat nebudete chtít :) Krásný den nevěsty :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?