Svadobné šaty. Honosné či jednoduché?

Profilova fotka
Chcete vypadat jako princezna, mít širokou nadýchanou sukni, nebo dáte přednost jednoduchosti a střízlivosti? :-)
Odpovědět
1
2
5
jsem pro jednoduchost a rafinovanost v jednom :)
Odpovědět
Profilova fotka
libi se mi tyhle dva styly skombinovat ;-)
Odpovědět
ahoj těžko říct pro co jsem, líbí se mi když se holčina vyloupne jak z oříšku, chce to všechny překvapit a hlavně ženicha:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Joseffine-Ty modré z ebay ti v Čechách určitě ušijou.Proč myslíš že ne? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja som zvolila jednoduche, no honosne a elegantne mi budu chybat. ale tak vsetko mat clovek nemoze :-)
Odpovědět
protože na krajku tady v čechách nemají šicí stroje... Muselo by se to sešívat ručně a to ty šaty pak vyjdou mnohem dráž než když si dojedeš pro originály. Ale zvažuji šití šatů v Polsku - tam na "můj" styl jsou vybavení...
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem rozhodne pro honosne :-) obrovska suken :-)
Odpovědět
Profilova fotka
joseffine-Určitě by se to dalo nějak udělat ;-) Studuju krejčírnu, takže se maličko vyznám.
Odpovědět
ptala jsem se v nejvetších dílnách kde šijí v ČR a bohužel. Kdyby jsi něco takového svedla ušít tak písni do IP, budu ráda... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja ešte šaty vybrané nemám :-) ale páčia sa mi jednoduché s nejakým zaujímavým detailom. čo však už viem takmer na 100% je, že nechcem vyzerať ako "cukrová vatička" :-D jednoducho to nie je môj štýl, nepáči sa mi to a tiež už nemám osemnásť :-D takže tak... ale určite chcem, aby tie šaty boli nádherné a aby mi sedeli.... a páčili sa drahému :-D veď je to len raz v živote ;-)
Odpovědět
Ahoj, já mám korzetové šaty s hodně bohatou sukní, chci být jako princezna. Takový styl mám i na popůlnoční. :-)
Odpovědět
Já budu mít šatičky jednoduché...v princeznovských širokých sukních se necítím... Každá se cítíme líp v něčem jiném a hlavně že nám to sluší, že. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Hlavne, co mate na mysli tym "jednoduhe"? Zda sa mi, ze kocky hned slovu "honosne" pridelia siroku suknu a slovu "jednoduche" uzke saty, podla mna to vsak nie vzdy musi byt pravda. Aj saty so sirokou suknou mozu by jednoduche a naopak, uzke saty zase mozu byt rafinované. Mne osobne sa od zaciatku strasne pacili uzke cipkovane saty (aj ked nie uplne jednoduche, ale s nejakym zaujimavym prvkom), nakoniec zrejme skoncim pri satoch s naberanou suknou a bolerkom, aj ked nie su uplne krinolinove. Preto si myslim, ze jedna vec je ked si na nete pozerame obrazky a druha vec je ked potom idete prvy krat skusat do salonu a vidite co vam realne sedi. V mojom pripade, jednoducho neodolam tomu pokuseniu citit sa vo svadbony den ako princezna, aj ked so povodne chcela romanticke uzke saty ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jako princezna ;-)
Odpovědět
@anairda uplne s tebou suhlasim... aj v bode 1, - pojem "honosne" a "jednoduche" je, hlavne v takto pisanej forme, pojem relativny...kazdy si pod tym predstavi nieco ine...co je normalne... aj bod 2 - mozu sa mi na fotkach pacit saty, ake len chcem...a realita moze byt uplne ina...tak som bola sklamana z jedneho skusania...tak sa mi pacili...a tak mi nesedeli... :-N co sa da robit...treba hladat a skusat...je to ako s riflami...skusis ich 20, kym ti tie 21. padnu ako ritulka na serbel...treba vydrzat a hladat... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Suhlasim s lomnickou a anairdou. Obrazky svadobnych siat na internete su sice nadherne, ale v realite mozu vyzerat inak (na modelke vyzeraju inac ako na konkretnej dievcine). Podla mna sa netreba upinat na jednu konkretnu predstavu, ale skor experimentovat a nechat si poradit. Ja som chcela uplne jednoduche saty s lodickovym vystrihom (v ziadnom pripade nie saty bez ramienok). A nakoniec mi sedeli saty bez ramienok, co mi poradila pani v salone. Vela zavisi tiez od typu postavy. Ale aj od osobnosti cloveka. Mne sa nepacia saty so sirokymi krinolinami a ozdobami. Musite sa v satach proste citit dobre, samy sebou, saty by vas mali vystihovat.
Odpovědět
Profilova fotka
mám korzet a bohatší sukni a jsem spokojená. Původně jsem chtěla jen splývavé hlavně NE BÍLÉ
Odpovědět
Profilova fotka
ja si pod pojmom jednoduché šaty určite automaticky nepredstavím úzke šaty. ale je fakt, že širokánske sukne jednoducho nemusím a pri prezeraní rôznych svadobných fotiek či fotiek šiat v salónoch začínam mať zo šiat so širokou sukňou pocit, že je to nejaká uniforma pre nevestu. v podstate všetky tie šaty mi začínajú splývať v jedny a nevidím v nich skoro žiaden rozdiel. a nechcem so širokou sukňou a dlhou vlečkou vyzerať širšia ako vyššia ;-). nikomu samozrejme neberiem pocit, že v princeznosvkých šatách vyzerá lepšie, ale: nehovorte mi dievčatá, že keď si pri iných príležitostiach (ples, stužková, promócie...) oblečiete dlhé šaty, že si vždy oblečiete korzetové so širokou sukňou. alebo si obliekate čo vám nepristane? (mám na mysli užšie šaty - nie nevyhnutne šaty kopírujúce postavu). nechcem nikoho urážať, alebo presviedčať ho o svojej pravde. každá by si mala obliecť to čo sa jej páči, čo jej pristane, v čom sa cíti dobre.... či už jednoduché alebo "honosné" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
koukám, že se mi to nenapsalo celé... takže ještě jednou Mám korzet a bohatší sukni a jsem spokojená. Původně jsem chtěla jen splývavé hlavně NE BÍLÉ, spíš bordové.... Postupem času jsem zkoušela a zkoušela a nakonec zkončila u těhle - jsou smetanové - skoro bílé, ale krásné... a i když už se vdávám podruhé, jdu do nich... zkoušela jsem si i závoj a byl krásný, ale nakonec půjdu jen do čelenky... asi.... je to strašně těžké rozhodování.... chce to si projít pár půjčoven a rozhodnout se až podle toho co máme na sobě... někdy je představa jiná a realita pak krásná.... Takže já mám jednoduchý korzet a bohatou sukni a je to super kombinace
Odpovědět
Holky já chtěla původně jednoduché, ne princeznovské a bez spodnice, ale při tom chození po salonech jsem zjistila, že bez spodnice šaty nevypadají moc hezky, jsou splihlé, takže jsem svolila ke spodnici. Taky jsem zjistila, že ty jednoduché nikde nemají, tak jsem si řekla, že aspoň zkusím nějakou širší sukni a začalo se mi to líbit :-D Teď mám jedny favoritky, ale ještě nejsem rozhodnutá, jsou sice nadýchané, ale přitom sexy a netradiční a zároveň i princeznovské se širokou sukní :-D Prostě člověk míní, život mění, když šatů pár vyzkoušíte, možná vám padne do oka něco, co byste původně ani netipli... ;-) Takže já dneska hlasuju pro trošičku princeznovský, ale i originální, a taky takový, který se prostě dají vzít jen jednou - na svatbu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Z mojej skusenosti ... ked su honosne, fakt velke a namesto kruhov maju spustu spodniciek, tak je to dost ... mne prisli moc tazke a velke ... na fotenie idealne, ale svadba nie je len o foteni :-( :-D Takze mi prisli praktickejsie tie s kruhovymi spodnickami a zdobene nech su uz vseliako .. vsak take si mozme dovolit len raz v zivote ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vždycky jsem zastávala tvrzení v jednoduchosti je krása, ale všeho moc škodí.I příliš jednoduchosti taky...nemám ráda šaty přezdobené(když je tam krajka, výšivka, řasení a ještě třeba kamínky) ale když je to tak akorát, tak je to fajn...vždycky třeba jen jeden zajímavý efekt, né pět najednou...Ale ve svatební den bych chtěla mít šaty krásné a trochu honosnější, pak třeba šaty vypadají jak na ples :-| Na svatbu má být něco extra. ale je to i věc názoru.mě se třeba moje šaty zdají spíše jednoduché, ale zajímavé netypiským materiálem, ale někdo mi zase řekne, že jsou jak pro princeznu, někdo, že jsou normální, někdo, že jsou nazdobené... =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nemám postavu na úzké nebo vypasované šaty, tudíž volím korzet a bohatou sukni. Takže asi honosné :-N
Odpovědět
@ups s tou uniformou mas tak trocha pravdu...aj tu na stranke sa vacsinou kopiruju obrazky z albumu do albumu a je malo dievcat, ktore si daju namahu a lietaju po internete a hladaju...myslim si, ze je to hlavne o case...pred mesiacom som dostala katalogy, kde som nasla aj uplne odlisne modely, ako momentalne "frcia"...videla som aj katalogy, kde boli saty take, ze by si nepovedala, ze svadobne... cloveku sa kruti hlava z uniformnych neviest...ale kazda sa chceme pacit...ale je len malo takych, ktore maju "gule", byt ine...napr. ako tato nevesta...ma u mna 100 bodov...takuto svadbu si predstavujem uz niekolko rokov... http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsme také byla pro kombinaci obojího.Nejsem mocprinceznovský typ, spíš sportovní-alespoň co se stylu oblékání týče.A podle toho jsme volila šaty.Zajímavé, trochu jiné, ale zárověň princeznovské.No která z nás by nechtěla být alespoň ejdnou za princeznu :-D ;-)
Odpovědět
@anya ano, su modely, kde si sukna vyzaduje spodnicu, pretoze je splasknuta...ale stretla som nevestu, ktorej saty kruhovu spodnicu nepotrebovali a vyzerali lepsie bez nej ako s nou...aj ked kruhovu spodnicu mala...zhodli sme sa na tom, ze si spodnicu da akurat tak na obrad...na foteni a hostine ju nemala...takze...ako so vsetkym...treba skusit, treba vidiet... @bayka kruhove spodnice maju tiez svoje minusy...a ja, ked nemusim, tak ich radsej budem obchadzat...tazko sa s nimi nasada do auta, tazko sa s nimi sedi...na fotkach, zalezi pravda od "pozy", ci momentu i fotografa, mi tiez kruhove spodnice niekedy absolutne nerezu...samozrejme, ze riasene viacvrstvove su hlavne v letnych mesiacoch nevyhodou, pretoze su tazke a teple...v zimnych mozu byt plusom...ale stretla som aj nevesty, ktorych jednoduche saty boli tak tazke, ze mali pluzgiere na ramenach...takze je to vec osobneho nazoru, skusenosti, vkusu, tuzob...volba je na kazdej z nas... ;-)
Odpovědět
Consti, píšeš mi z duše ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
lomnicka já měla kruhovou spodnici a vůbec jsem o ní nevěděla.Dnes jsou ty kruhy skvěle ohebné.Neměla jsem problém nikde.Ani na uzoučkém záchodě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
herminka tak hezké přípravy.Koukala jsme na album, hezký účes ;-) .
Odpovědět
@consti & herminka ved ako som napisala...treba hladat a skusit...su modely, kde sukna spodnicu pyta...a ked treba, nech je tam aj 5 kruhov...ja proti tomu nic nemam...osobne zatial kruhy moc nemusim... :-) je fajn, ze su uz take materialy, ze o nich ani nevies...to je fajn... ;-) a s kruhmi a uzuckym zachodom mam tiez veselu prihodu... :-D :-D :-D ale ta nepatri sem do tejto temy... ;-)
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?