Šlehačkové svatební šaty, jsou opravdu tak hrozné?

Nejsem vůbec žádný módní expert a vůbec mě nenapadlo podívat se, co je nebo není v módě, než jsem šla na výběr šatů. Vybrala jsem si během pár dnů šaty, ve kterých jsem se cítila pohodlně a krásně a už zaplatila zálohu. Pak jsem udělala tu chybu, že jsem se podívala sem a zjistila, že šaty, které jsem si vybrala jsou nejhorší módní katastrofou :-( , kterou v podstatě všichni (nejen na tomto serveru) odsuzují :-( Cítím se z toho teď fakt mizerně :-| Jsou šlehačkové šaty opravdu taková hrůza? (A opravdu myslím ty původní šlehačkové, namačkaná látka a tak... paní v půjčovně mi říkala, že už jsou z módy, ale mě to přišlo jako nedůležité, ale teď potom, co jsem četla... ach jo :-( )
Odpovědět
@zuzka_ch také nejsem zastáncem tohoto stylu..ALE je důležité, jestli se líbí tobě a jestli si v nich přijdeš jako nejkrásnější nevěsta, jen na tom přece záleží! Každý má jiný vkus, také budu volit extravagantnější šaty a nečekám, že mě budou všichni chválit. Takže jestli se ti líbí, cítíš se v nich dobře, jsou to TY šaty, tak se neznepokojuj a klidně si je nech :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kočko, já měla vybrané opravdu jednoduché šaty v kterých jsem se cítila bezvadně. Ale asi jsem udělala tu blbost,že jsem se na ně denně koukala a proste jsem je asi okoukala nebo co :-D Prostě jsem šla do salonu znovu a vybrala si uplně jiný styl než těch předchozích :-D A světe div se - jsou "šlehačkové"! Cítím se v nich jako princezna! A je mi uplne jedno, jestli je to v módě, nebo není.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzka_ch Prosím tě vůbec se nestresuj :) Každá nevěsta je úplně jiná a proto je také tolik modelů svatebních šatů, aby si každá vybrala....mě se už několik let líbí krajka a dlouhé závoje, dívala jsem se s radostí na zahraniční stránky, kde nevěsty tento trend nosí už několik let, tady do ČR to minulým rokem přišlo a občas se tu některé nevěsty vyjadřují, že jedině krajka je ta pravá a kdo má něco jiného je out, ale to je fakt blbost....ne každému to sluší (mě třeba nesluší lesklý satén, prostě v tom vypadám jako vyblitinka)....ale co je to nejdůležitější, šaty prostě musí sedět...je úplně jedno, jestli jsou lesklý, z organzy, taftu, krajky, jestli jsou z nové kolekce nebo staré 5 let, ale pokud nevěstě nesedí a nesluší? Já třeba osobně stále nechápu, proč na některé nevěsty, které mají velikost 46 v půjčovně narvou šaty s obrovskou šlehačkovou sukní, ona v tom vypadá jako polárkový dort a navíc o 10kg těžší a naopak proč se některé krásné štíhlé holky utápí v závějích šatů, které jim absolutně nesedí přes prsa, o špatně utažených šatech nemluvím....takže jestli ti tvoje šaty sedí jak mají a ty se v nich cítíš tak jak máš - tedy jako nevěsta, tak se vykašli na všechny ty připomínky tady, ty budeš nevěsta, ty budeš ta jediná v bílých šatech a ty je budeš celý den nosit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sopuhlasím s @klarkak :) ukážeš nám je?
Odpovědět
Kočko žádný stres,já mám stejný problém,chci mít šaty s velikou sukní nejlépe s 6ti spodničkama , bohatý závoj a co myslíš ??? nejsou .. a když se ptám ,tak dostávám odpověď , že to nikdo nechce a proto nejsou ,ale všude mimo čr ?? jsou a holky se v nich vdávají .. mám velikost 36 velký prsa jsem hubená .. ano mohu mít modní momentální trend ,ale já nechci .. to si mohu vzít na ples .. vdávám se poprvé a naposled .. to je má odpověď ... .)) vdej se v šatech , které jsou pro tebe ty nej ....
Odpovědět
Vdáváš se ty, takže nejdůležitější je, aby ses líbila sama sobě a ženichvi. Názor ostatních není důležitý. Ale pokud se na názor zeptáš musíš být připravena i na kritku výběru. Já už čeho jsem přesvědčena, že to tak chci, tak to tak udělám a neptám se, u čeho váhám u toho se zeptám a pak se rozhodnu částečně i podle názoru okolí.
Odpovědět
No, já jsem hrozný kritik a nelíbí se mi skoro nic. Nemám ráda šlehačky, příliš mohutné sukně, nekvalitní materiály, přeplácané zdobení, ... Ale to je můj vkus a ten může být každému jedno. Navíc, i když se mi ten styl nelíbí, tak je prostě šlehačka a šlehačka. Na jedné straně jsou šlehačkové šaty z nekvalitního materiálu, které mají extra výraznou sukni nakombinovanou s přeplácaným živůtkem a na druhé straně šaty z dobrého materiálu, jejichž jedinou dominantou je ta sukně. Ve druhém případě nemám co namítnout, myslím, že i v tom může být nevěsta krásná, pokud se cítí dobře.
Odpovědět
Jste všechny zlatý :-) Asi jsem potřebovala několikrát slyšet, že to, jak se v nich cítím já, je nejdůležitější. A cítím se v nich skvěle! :-D rainbow_x Možná je sem dám po svatbě ;-) Přece jen vím, že by zaručeně přišla i kritika a to si radši nechám svůj dojem, který jste teď posílily :-D kacenkakaca : Druhý případ :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzka_ch tady @kacenkakaca má pravdu, "šlehačka" se musí umět 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzka_ch A víš že já je sem teď taky nedám?? A jediný důvod je ten, že nechci,aby mi někdo zkazil radost :-D
Odpovědět
mám stejný názor jako většina, musíš se v nich cítit ty, já si vybrala v půjčovně šaty, dokonce jsme je dala i sem a většina názoru byla pozitivních, mým kamarádkám se také líbí, ale stejně jedu zkoušet ještě jiné sice né šlehačka, ale veliká tylová sukně, a je mi jedno jestli nejsou moderní, mě se na obrázku líbí, tak uvidím jak se mi budou líbit na mě
Odpovědět
Profilova fotka
Presne tak, svatba je o zenichovi a neveste, takze si to udelej po svem. Nejdulezitejsi je, aby ses v tech satech citila dobre a nebjestli jsou podle poslednich modnich trendu!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Nesnasim slehacku, hlavne z levneho leskleho satenu. Ale co se nelibi me, libi se jinym, tak kdyz jsou tvoje vysnene a citis se v nich skvele, smele do nich, je to prece tvoje svatba, neohlizej se na to co je a neni v mode:)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak tu píše spoustu holek,je to jen a jen na tobě,které saty se ti líbí,v kterých se TY cítís jako princezna.je to tvuj den,tvoje saty a ostatní te nemusí zajímat.hlavne aby ses v nich cítila ty a byly pohodlne..Taky se mi prvne tento styl vubec nelíbil a co čert nechtěl,zamluvila sem si šlehacky:-D
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzka_ch Pokud se Tobě líbí, tak bych to neřešila...
Odpovědět
@zuzka_ch Pokud se ti šaty líbí a cítíš se v nich dobře, tak to neřeš. Jestli máš ale nějaké pochybnosti, tak si zkus v tom samém salonu ještě jiné šaty, ať máš jistotu, že sis vybrala dobře.
Odpovědět
@zuzka_ch Ne nejsou na některých postavách a pokud jsou dobře ušité hrůza.Jen je v minulých letech měl skoro každý a tak se okoukaly a jsou v současné době na ústupu , Za mě můžu říct,že sama bych si nevybrala takové ve kterých bych byla spíš jak šlehačkový dort než nevěsta,ale není šlehačka jako šlehačka,je tolik tipů šlehačkových sukní- těžko soudit jaké máš ty.Kdyby si sem dala třeba fotku podobných bylo by to fajn
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzanko, kdyby bylo na mě, jdu úplně v hladkých vyšívaných šatech se spodnicí....jenže....můj muž sice není Princ William /bohužel :))/ ale i tak očekává tu princeznu, tak jsem je změnila. možmá že kdybych je nkomu neukázala, byla bych klidnější. Pokud se ti libí, tak v nich běž!!!
Odpovědět
@zuzka_ch konečně někdo se stejným problémem jako já :-) do svatebního studia jsem šla s myšlenkou na jednoduché šaty a odcházela jsem se zaplacenou zálohou a šlehačkovými šaty. Doma jsem to obrečela a byla jsem zoufalá, ale nakonec jsem si na šlehačku zvykla a teď jsem vlastně spokojená a těším se, až si je znovu obleču 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzka_ch @lesusenka Ahoj holky, chtěla jsem vám jenom říct, ať jste v klidu. Já jsem taky měla původně představu úplně jinou, chtěla jsem jednoduché šaty a taky jsem jich několik vyzkoušela a byly opravdu nádherné, dokonce i tehdy už byly krajkové :-D Pak mě ještě holky, co byly se mnou zkoušet - moje svědkyně a ještě jedna moc dobrá kamarádka - ukecaly, ať si jen tak z hecu zkusím i ty "pravé" princeznovské. No, zkusila jsem první a byl to rozdíl. Zkusila jsem ještě jedny "šlehačky" a nakonec to byly vítězné šaty! Dloooouho i poté, co jsem za ně zaplatila zálohu jsem to zvažovala, jestli jsem neudělala chybu a konzultovala to s kamarádkama snad do nekonečna... Ale schválně jsem si teď prohlídla šaty, které byly tehdy ve výběru a i když byly také krásné, musím říct, že svojí volby nelituju. Já nejsem ten typ, který si na sebe obléká takové šaty, ani na ples ne. Volím vždy jednoduché a tak jsem si to jednou v životě užila :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?