Pozor na podvod v bazári

Dobrý den, chtěla bych všechny upozornit, aby nekomunikovali s nikým, kdo by se mohl jmenovat Michaela García popř. Vám psal dotyčný z emailu laczi500@gmail.com. Jedná se o internetový podvod a já tak pravděpodobně přišla o své svatební šaty.
Odpovědět
1
2
6
Takových podvodníků tu je, už mi napsali 4....jestli jste balík již odevzdala a je na cestě nejspíš do zahraničí tak určitě poštu tam informujte, nejspíš ani ty šaty si nevyzvednou a pošta Vám je pošle zpátky!
Odpovědět
@artep11 škoda, že jste si to tu nenašla....už jsem o tom psala i já...někdy se stane, že si podvodník ani šaty na poště nevyzvedne...důležité je, nezůstat laxní a volat na poštu/PPL ať to vrátí-zkusí vrátit a jak to vypadá a ať se neprodlužuje úložní doba na poště...
Odpovědět
Vůbec mě to nenapadlo u takový věci, jako jsou svatební šaty :( já v to pořád doufám, zkoušela jsem úplně všechno a volala taky na různá místa, půjdu zitra na policii, napsali mi totiž další 2 podvodníci...Vám se šaty vrátily?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
dnes sem narazila taky :( Šaty fuč a peníze žádné. Sem kráva...tuto diskuzi jsem nenašla :(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky, tak já právě dneska začala komunikovat s Lisa Dawn...která chce koupit moje svatební šaty...peníze už poslala jen banka čeká na schválení o balíku...tak jsem jí napsala, že pokud peníze nepošle na účet tak ji šatu dřív nepošlu...do háje co to jako má být za magory ...nechápu to...to se chtějí dostat k šatům k účtu nebo k čemu????? zaskočila mě ta její rychlost...naštěstí jsem sedla na net a koukám ,že nás je víc...takže Lisa Dawn a jiný podobný srandy
Odpovědět
Profilova fotka
Tak posilat saty za tisice, nez uvidim platbu...to se nebojite? Snad nenalitnou dalsi.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky s jakými jmény máte zkušenosti vy? Já Lisa DAWN Hanson
Odpovědět
Profilova fotka
Tyto podvodníci většinou posílají falešné a potvrzení o platbě a tvrdí, že jejich banka peníze uvolní, až od vás obdrží podací číslo zásilky. Pozor na ně.
Odpovědět
Profilova fotka
Jasmine Dave, Veronica Thomas, Steven Nicolas, Thomas Mullar,
Odpovědět
většina zahraničním bank má na svých stránkách email, můžete vždy napsat a informaci či emailovou adresu si ověřit. máme podobnou zkušenost u prodejů kol - vždycky píšu na banku a ověřuji si, jestli email odcházel od nich - vždy to byl podvod. takže neposílat, je to naivní, a samozřejmě nikdo "neuvolní peníze až obdrží číslo zásilky". to samé posílání přes western union - to jsou taky dobré fintičky a lidi vám nakecají, že peníze drží teď WU a jakmile balík pošlete, tak oni ty peníze uvolní Vám
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, mne taky oslovila nějaká Lisa Dawn Hansen a Jimmy Roy. Vůbec nereaguji
Odpovědět
Holky, také mi Lisa Dawn Hansen psala na inzerát. Přikládám text jejího mejlu. am from USA . i am ok with the price and i am sending the item to my client over there in USA ,so i will offer you the sum of 400 Euro for this item and with the shipping cost to Him through Local Post Office to her in USA and I will be paying you through my bank so do send your bank details also send me the pictures of the item Full Name: Bank Name : Iban Number I will be waiting for your bank details now so that i can made the transfer to your account now Thanks
Odpovědět
Článek se načítá
@erdaferda mě teď taky píše : Lisa Dawn Hansen (lisadawn231@gmail.com)
Odpovědět
děkuji za tuto diskuzi, mě to bylo divný už od samého začátku. prvně píše na beremese : az62536841@gmail.com - Dawn (Neregistrovaná/ý) - 2. srpna ve 14:48 Please caculate the price of this wedding dress in Euro for me and reply me direct into my price email az62536841@gmail.com Thanks pak na meilu už píše z jiného meilu: Lisa Dawn Hansen (lisadawn231@gmail.com)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem napsala ,že můj manžel je policista a v žádném případě, že jí nepošlu šaty pokud mi nepošle peníze na můj účet a byl konec...potom už se neozvala...NEPOSILEJ JI NIC...JE TO PODVODNICE .
Odpovědět
Profilova fotka
POSLALA MI ÚPLNĚ STEJNÝ EMAIL...TO JE NESKUTEČNÝ JAK JSOU LIDI NÁPADITÍ.
Odpovědět
@erdaferda to potvrzení z banky mě ale dost dostalo. Naštěstí jsem pak našla vaši zkušenost. Díky bohu. taky vám poslala meil z banky, že vám zaslala peníze ke kterým se ona už nedostane ani ji je nevrátí. A já až pošlu potvrzení o tom, že jsem šaty poslala, tak se peníze uvolní a budu je mít na účtě. Psala jsem právě kamarádovi do Anglie a napsal mi,že to je všechno vymyšlený a ať už ji nepíšu a hlavně nic neposílám. Já bych málem naletěla. Jsou to neskuteční hajzlové- někde jsem četla že jim už někdo naletěl :-( !!
Odpovědět
Profilova fotka
@denca17 ahoj...úplně to stejný. Já jsem byla v šoku z tak rychlého jednání a navíc jsem si říkala, proč mi chce poslat 400 euro takže jsem pátrala a naštěstí to dopadlo tak jak to dopadlo a kamarádka mi včas řekla, že je to podvod a poslala mi odkaz na pár příspěvků. Její rychlá reakce a hlavně nezájem o míry šatů mě přesvědčilo, že to je podvod. Poslala mi taky výpis z banky a taky, že se k penězům už nedostane...jsou to bezpáteřní lidi...jen by mě zajímalo jestli je někdo může potrestat za to, že takto tahají z lidí peníze.
Odpovědět
právě to by mě taky zajímalo. Tím, že si ty šaty nechávají posílat až do USA, jestli jim nějaké stíhání hrozí. Kéž by se to dalo je najít a potrestat. Hned bych se k holkám přidala, protože jak říkáš, jsou to bezpáteřní lidi a jen se na nás všech snaží obohatit :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, tak mi to právě přišlo taky a jsem ráda za tuto diskuzi, že jsem jí našla. Nic nepošlu. Moc děkuji za tuto diskuzi a jsem ráda, že jsem si taky nenaběhla. Radši si vše pořádně zjišťuji a nejde o malé peníze.
Odpovědět
Ahoj, taky všem moc děkuji za tuto diskuzi, nejprve se mě ptala (lisadawn231@gmail.com), kolik je daná částka v EUR, poté poslala o půlnoci email, abych jí poslala bankovní údaje (stejný text jak uvádí "jeeam") a následovně mi přišel v 10hodin odpoledne již poměrně drzý email, co se děje, ať jí pošlu ty bankovní údaje. Tohle jednání už mi přišlo divné, tak jsem si to začala ověřovat :-). Zvláštní mi i přišlo, že se nějakým způsobem více nezajímala o šaty... Můj popis není až tolik detailní a rozhodně není v AJ.
Odpovědět
Ahoj, tak jsem na tom podobně. Paní Lisa se zajímala o šaty, nabízela dvakrát tolik a lámanou angličtinou se snažila vymámit bankovní detaily. Naštěstí pan Google pomáhá a narazila jsem na několik diskusí, kde před touto paní varují. Takže díky i tady. Poslala jsem jí email, že jsem narazila na nějaký problém a že už nemám zájem o uzavření obchodu. Zatím z její strany ticho po pěšině, tak to asi zkusí jinde. :-)
Odpovědět
Taky jsem dostala email od Lisa Dawn Hansen!!!! To je fakt hnus, co ti lidi zkouší! Pozor na ni....
Odpovědět
S cizinci nejednat vůbec! Pokud to není češka nebo slovenka, tak nekomunikuju. Už jsem dostala e-mailů a zpráv na šaty dost a to od: Jasmine Dave, Mrs Lisa Down, Mrs Liza, joerose121@gmail.com a Derrick. Jsou to podvodné zprávy. A rozhodně neposílat dřív než naskočí peníze na účet. Mě by jen zajímalo jak se tomuhle vyhnout, protože mě to opravdu obtěžuje, pokaždé, když zaktualizuji inzerát, tak se mi někdo ozve.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, dnes mi psala nějaká cizinka, napsala jsem jí, že šaty pošlu až po platbě předem tak budu informovat
Odpovědět
@mishell56 hlavně pozor, až ti přijde "potvrzení" z jejich banky, že uvolní peníze, když pošleš číslo balíku. Je totiž falešné.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak informuji: předtím to byl jiný email, teď mi psala ta Lisa Dawn Hansen nebo jak se jmenuje a chtěla poslat bankovní údaje, napsala jsem jí, že jelikož od hodně lidí vím jen negativní zkušenosti, prodám šaty raději někomu v ČR, ať se nezlobí, ale že spousta žen neviděla ani peníze a ani šaty.
Odpovědět
isa4sell@gmail.com - Dawn (Neregistrovaná/ý) - 28. července v 16:28 Please caculate the price of this wedding dress in Euro for me and reply me direct into my price email az62536841@gmail.com Thanks Odpověz 1. zájemci (Dawn) | Odstraň zájemce Avatar Empty az62536841@gmail.com - Dawn (Neregistrovaná/ý) - 2. srpna ve 14:47 Please caculate the price of this wedding dress in Euro for me and reply me direct into my price email az62536841@gmail.com Thanks Avatar Empty az62536841@gmail.com - Dawn (Neregistrovaná/ý) - 4. srpna ve 13:28 Please caculate the price of this wedding dress in Euro for me and reply me direct into my price email az62536841@gmail.com Thanks Odpověz 2. zájemcům (Dawn) | Odstraň zájemce Avatar Empty derrickthomas1012@gmail.com - Derrick (Neregistrovaná/ý) - 16. srpna ve 12:10 What is the last asking price of this wedding dress in Euro for me and reply me directly into my price email derrickthomas1012@gmail.com Thanks Avatar Empty derrickthomas1012@gmail.com - Derrick (Neregistrovaná/ý) - 16. srpna ve 12:10 What is the last asking price of this wedding dress in Euro for me and reply me directly into my price email derrickthomas1012@gmail.com Thanks Odpověz 3. zájemcům (Derrick) | Odstraň zájemce Avatar Empty huffpeter1887@gmail.com - Hansen (Neregistrovaná/ý) - 3. září ve 13:14 is still available for sale? How much in Euro?and reply me to my email copy huffpeter1887@gmail.com regards Avatar Empty huffpeter1887@gmail.com - Hansen (Neregistrovaná/ý) - Dnes v 16:53 Doufám, že to svatební šaty stále k dispozici pro prodej? Kolik v Euro? A odpovězte mi na můj e-mailovou kopii huffpeter1887@gmail.com ani nereaguji, podvodníci
Odpovědět
Mam stejnou skusenost saty jsem malem poslala ale ma banka me zarazila a posta taky ty jmena jsou stejny podvodnici pozor lenka
Odpovědět
@stokis1 už jsou tak známí? To je smutné, že už tolik lidí naletělo :-( ach jo. Díky bohu, že i nás co jsme je prokoukli je dost.
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?