Nejnovější kolekce svatebních šatů. Máte přehled?

Profilova fotka
Ahojky, na začátek chci jen říct, že chápu, že si každá nevěsta vybere šatičky, jaké chce a v jakých se cítí nejlíp:-) Jenže jsem děsná zvědavka :-) a zajímalo by mě, jestli nemáte některá přehled, jaké šatky teďka frčí v těch nejnovějších svatebních kolekcích. Díky moooc :-D
Odpovědět
1
2
7
Profilova fotka
Kdyz se podivas do svatebnich alb tak tam jednoznacne vedou saty vcelku, pod prsama jakoby narasene do jednoho boku. Kazdy rok ma nejaky zvlastni prvek navic. Hodne zacina pribyvat "cervenych" nevest - nebo alespon bilocervenych ci jinobarevnych :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky ene:-) Já mám totiž představu, ale ta se mění jako letošní počasí :-N . Prostě mi v jednu chvíli přijdou všechny šatky pěkné a je to :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Podle obrazku stejne nemuzes vybirat. Az bude cas, zajdi do pujcovny a zkousej a zkousej.. Pristi rok stejne budou uplne jine kolekce nebo ti vysnene saty nebudou sluset. Nejlepsi je stejne dat na prvni dojem, kdyz saty rovnou zkousis. Ony ti ty prave samy rozbusi srdicko ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to fakt doufám:-) Ene, koukala jsem, že jsi byla moooc krásná nevěsta! gratuluju a hodně štěstíčka do života! zítra jdu na svatbu kamarádky, tak poberu inspiraci, uvidíme:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hihi, treba se tam potkame, take na jednu vyrazime :-D :-D Dekujeme.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojda sari... nejlepsi mas dat si do vyhledavace (google, seznam....)svatebni saty kolekce 2007 a okouknout to ... ;-)
Odpovědět
A nebo zkus mrknout na stránky asaty - ted jsem si stáhla nový katalog 2007 - jdu si vybírat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ene, asi ne, my jdeme v brně a já koukám, že ty jsi z Děčína :-) :-) Škoda ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Z Decina ne, jeste dal a severneji :-) Ale jedeme na Libereckou radnici a potom do Ml. Boleslavy.. maji to hodne stehovaci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo,stěhovací nás asi taky čeká a já si pořád nejsem jistá, jestli je to úplně dobré:-( Ale toužím po svatbě na hradě, takže to asi kvůli mým snům budou muset všichni podstoupit! Můžeš mi potom, prosím, prosím, napsat, jaká byla "stěhovací svatba"? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No to uz vim ted. Rano k zenichovym rodicum v Liberci, od tama na radnici, potom k nim na baracek (za Ml. boleslavi, mala vesnicka), tam se prevlect do normalniho, pripravit si spani, nechat tam auto a ridici nas rozvezou zase do jine vesnicky k nevestinym rodicum na zahradu a vecer zpet na baracek :-D
Odpovědět
Dobré ráno, vrátím se k tématu: mám svatební atelier a každý rok navštěvuji několik odborných kontraktačních veletrhů v zahraničí. Začátkem léta jsme s kolegyní byly opět v Paříži, potom v Dusseldorfu a ještě se někam chystáme. Opět největší úspěch měla firma Rembo-styling.com a firma linearaffaelli.com. Obě jsou belgické firmy s velmi současnými, trendovými návrhy, prezentují uvolněné, nesvazující šaty. Doporučuji nevěstám, které hledají nekonvenční, netradiční šaty prohlédnout si jejich stránky. Ne nadarmo obě firmy jsou již několik let hodnoceny jako nejlepší. Z francouzských firem - výrobců je nejlepší firma cymbeline.com. Opět nádherné šaty (i fotky) - mají zastoupení v Praze. Z francouzských návrhářů svatebních šatů je nejlepší Max Chaoul. Tyto modely v Čechách nemůžete vidět, protože je zatím žádná firma nedováží. Jsou drahé a nejsou přizpůsobené častému praní. Jsme totiž jediná země, kde se svatební šaty půjčují, tudíž se musí stále prát, což u některých modelů nejde. Letos jsme na veletrzích, kde se představují desítky firem se šaty na rok 2007, téměř neviděly bílé šaty - vše byla ivory, šampaň, karamelová, zelinkavá a světle růžová barva. Výrazné, tmavé barvy jako je vínová a bordo skoro nebyly. Hodně taftu a záplavy tylu v mnoha vrstvách.Téměř žádný dyšes. Málo krajek. Pokud Vás to zajímá, mohu příště pokračovat o doplňcích.
Odpovědět
Článek se načítá
ano! ano! zajímá, já osobně se vdávám až za rok takže musim koukat trochu dopředu :-D A prosím co je dyšes?
Odpovědět
Profilova fotka
taky se mi líbí hodne tylu, ale na veletrhu jsem se ptala na tylove vrstvene spodnicky a vsude mi rekli, ze maji jen kruhy. a saty meli max dve vrstvy. Tak by me zajimalo, kde se takove hodne vrstvene saty bez krajek daji sehnat. (nasla jsem pouze jeden salon v Praze, kde tylove spodnice nabizeji)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem slyšela, že nové kolekce šatů dovážejí do salónů vždycky v lednu, tak si ještě trochu počkejte, já osobně vybírala podle toho, které šaty mi nejlíp seděly a ve kterých jsem se nejlépe cítila, tak hodně zdaru při vybírání :-)
Odpovědět
Pro hhranolku: směšujete spodničku a sukni - já jsem myslela tylové sukně, jako má v kolekci firma Aimé (pro příští rok ale nabízejí hladké šaty). Správná spodničky by měla mít několik volánů z lehké látky, nebývá to tyl, ale jemná hustá látka. Bohužel, české salony kupují většinou levnější provedení jen z jedné vrstvy podšívky, do které jsou našity dutinky na výztuž. Potom ovšem při pohybu je pod sukní vidět každý kruh. Lepší je jen tylová spodnice, z hodně natuženého tylu. Sukně se potom chová přirozeně, nekývá se ze strany na stranu, při sezení nevylítne nahoru a není problém si sednout do auta (ani jinam). Jestliže je tylová sukně víc nabraná a aspoň ze 4 vrstev, nemusí mít již žádnou spodničku a je dost princeznovská.
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuji za odpoved. Presne toho, co pisete se chci vyvarovat(nevesty na svatbach okukuju a vetsinou se jim pod sukni ty ohavne kruhy rysuji). Nemohla byste mi prosim napsat do IP adresu firmy Aimé, ve vyhledávači jsem neuspěla.
Odpovědět
Omlouvám se, napsala jsem firmu špatně - je to Aimée, jejichstránky stojí za zhlédnutí!
Odpovědět
Prosím ještě jednou co je to dyšes?
Odpovědět
Ještě jednou se omlouvám - dyšes (z francouštiny duchesse) je silná tuhá látka, zpravidla z jedné strany lesklá, která se používá na slavnostní šaty. Většina svatebních šatů v českých salonech je z této látky. Někde jí říkají satén, ale ten je slabší než dyšes a je měkčí, např. se satén používá na luxusní prádlo.
Odpovědět
děkuji :-)
Odpovědět
Ciao holky, to teda čumím na drát, že bílé šaty nefrčí! Mně se bílé stejně líbí nejvíc, takže moje volba je jasná 8-) Jinak - já mám šaty předběžně vyhlídnuté v Belle (Brno), psala jsem tam mail a odpověděli mi, že si šaty můžu přijet vybrat v září (po zamluvení termínu na matrice 25.9.). Novou kolekci dostanou v listopadu a když ji přijedu omrknout a některé šaty se mi zalíbí víc než ty původní, výměna nebude problém. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda...clovek se tu dozvi zajimave veci :o)) Jinak souhlasim bile saty moc nejdou, sampan ci rumove atd...ja mela kombinaci rumove s sampan, takova zajimava barva, bohuzel fotograf nemel dobre vyvazene barvy, vsude saty zari v bile barve...co jsem se bavila v salonech tak ted vedou vrstvene saty a ruzne "drchmani"...ale zalezi v cem se clovek citi nejlepe :o))
Odpovědět
tak to je parada. my co jsme se vdavaly v bile, tak budeme originalní.
Odpovědět
Profilova fotka
je to sice zajimavy ;-) co se nosi...ale ja bych spise uprednostnovala to co slusi a hlavne co bude vypadat dobre na fotkach i za dvacet let..., ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nejdůležitější je, aby to nevěstě slušelo - to znamená i styl - aby se nenutila do něčeho, co jí sice nesedí (jak barevně tak typově) ale je to zrovna "trendy" anebo "tradice"
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
linie. nic nového ve svatební modě?
Odpovědět
Dnes Vám nabídnu úžasného italského návrháře, již starého pána, pana Sarli. Stránky najdete na www.sarlisposa.it nebo sarlicouture.com. Prohlédněte si i kolekci večerních šatů! A opět doporučuji www.rembo-styling.com - mají nové stránky, s novými fotkami a úžasnou hudbou. Pro ty z Vás, které netouží po známých melodiích svatebních pochodů je to, myslím, i vhodná hudba k obřadu. Pokud by se Vám zdály modely firmy Rembo příliš netradiční, podívejte se na jejich ocenění - mají posledních několik roků stále první cenu jako nejlepší výrobci v Evropě! Ráda bych psala víc, které to zajímá - pište mi do IP, nebo lépe na mail.
Odpovědět
tak já si myslím, že není podstatné, co zrovna frčí, ale komu co sluší, přesně jako tady psala zrzecka, důležité je, aby se hlavně v těch šatech cítila nevěsta dobře. Abych řekla pravdu, já teda vůbec nejdu s módou, nosím to, co je pro mě pohodlné co se líbí mě samotné, nejsem typ, který když frčí zrovna pytel na hlavě, tak si ho na tu hlavu nasadí jenom proto, že to je zrovna in ;-)
Odpovědět
Ahojky, já jsem teď okukovala kolekci Agnes 2007: http://brautmoden-zwickau.de/gal/agne... . Tahle značka se mi skuečně líbí. Já měla šaty z 2006 a byla jsem maximálně spokojená. Akorát mám takový dojem, že zrovna tuhle značku, zde moc salónů nemá. Tak přeji hezké hledání :-)
Odpovědět
1
2
7
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?