Máte zkušenosti s koupí svatebních šatů přes eBay?

Zajímá mě kvalita vs. cena, doba doručení, komunikace s prodejcem, nebo prostě jen Váš názor :-). Děkuji
Odpovědět
já bych to neriskovala, na obrázku májí vždy krásné šaty , honosné atd...ale pak ti příjdou a je to uplne jinaci material .
Odpovědět
Neriskovala bych koupi šatů bez zkoušky. Na ebay si klidně koupím krytku na telefon, ale svatební šaty? Ne.
Odpovědět
já jsem si šaty na ebay koupila. mám červené a jsou nádherný přesně jako na obrázku. 19.2 jsem je objednala a 3.3 přišli.jsem moc spokojená šaty mě vyšli na 1246kč :-D
Odpovědět
Také jsem podlehla cenám a zkusila jsem objednat večerní šaty. Ale spokojena jsem nebyla. Z dálky vypadaly jako na obrázku. V reále to na můj vkus byla tragédie hodná Shakespearova pera. Na korzetu jim ujel šev, v horním lemováni. Krajkové části byly vystřižené a našité. No děs. Nakonec je využila kamarádka na vesnickém bále, ale jinam bych je fakt nedoporučila. Na svatbě myslím chceme být přeci jen každá krásná a akorátni a nezabalená do záclony.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
tak ja původní měla s Aliexpresu a dostala jsem od rodiny s Madory. Přiznám se, že šaty byly s ali krásné, ale ten materiál byl slabý. Podle mně se na šatech zrovna nevyplatí šetřit. Doporučuji se kouknout radši na použité, ale kvalitní.
Odpovědět
ja mam saty z Aliexpres, muzes kouknout ke mne do alba. Chce to vybrat peclive prodejce s vybornym hodnocenim + s fotkama satu od zakazniku. Komunikace byla vyborna. Sam prodejce mi psal hromadu dotazu, aby se ujistil, jak co chci, jestli jsem se zmerila spravne a tak. Saty mam na miru. Usiti trvalo asi 26 dni a necely tyden doruceni DHLkem az ke mne domu. Clo ani DPH jsem neplatila. Kvalita je perfektni, saty krasne sedi, material je prijemny.. Nikde nekoukaji nitky, nic neni krivy. Nevybirej ty nejlacinejsi prodejce, ja dala za saty 3500,- a stalo to za to. Pripadne muzu poslat odkaz na toho prodejce. Ma nadherny saty, koupila bych je od nej znovu. :-)
Odpovědět
Ja jsem nekupovala přes ebay, ale pres jjshouse.com. Je to o něco dražší, platila jsem i s postovnym asi 4000 za jednodušší splývají šaty, ale nadhera! Výborná komunikace, šaty jsou jako na obrázku, zdají se kvalitní.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?