Kde na Opavsku (Ostravsku) seženu stejné/podobné šaty?

Ahoj holky Začínám pomalu plánovat svatbu a pokukuju po svatebních šatech, ale v žádném salónu jsem nenašla stejné nebo podobné jako na obrázku. Jde mi o ten tvar toho korzetu a té velké tylové sukně kdyby některá z vás věděla kde takové najít byla bych moc ráda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, máme v nabídce tyto šaty viz. obrázek s hladkou tylovou sukní. Výsledný efekt co se týče prsou bude stejný :-) Pokud by Vás natolik zaujaly, že by jste uvažovala o cestě do Olomouce, moc rádi Vás u nás přivítáme.
Odpovědět
Doporučuji Emmi Mariage v Dolní Lutyni, tam mají především tylové sukně a korzety různorodé. Měla jsem odtud taky šaty a byla jsem víc než spokojená, paní majitelku Andrejku musím doporučit, je to úžasná ženská a šatičky jsou přenádherné. Navíc pro ni není nic problém, dokonce ani to, když donesete zpět šaty s mnoha několika centimetrovými dírami. :-x Mám tady svatební album i album ze zkoušek. :)
Odpovědět
tak ty poslední šaty s průsvitným krozetem jsou krásné jen bych dala pozor na ten pas, je trošku "vycpaný". Zkoušela jsem podobné a jsem dost velký hubeňour a ten tyl okolo pasu pod korzetem je zrádný, přidělal mi pár "kilo" navíc a nevypadalo to, že by ty boky byly moje! Ale Emmi Mariage doporučuji, sice jsem jejich šaty viděla jen na veletrzích v Ostravě, ale byly nejpěknější, nejnadýchanější, nejoriginálnější asi ze všech vystavovatelů. Chtěla jsem k nim také jet pro šaty, ale nakonec si nechávám šít až v Praze a vyjdou mě daleko levnějši než půjčovné :-) Můžu dát kontakt na paní krejčovou, je moc šikovná ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v našem salonu nabízíme tento model, který je možno objednat v jakékoli velikosti. S pozdravem Jana Blahová svatební salon Belladona Ostrava
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?