Kde koupit šaty v Polsku, v Tešíne?

ahoj holky.. napred vzkaz pro administratorky - prosim prosim nezamykejte tema, tohle se opravdu zatim nikde neprobralo a myslim ze tema "mam nove saty z Polska" ani pripadne rady neprinese.....a myslim ze je nas tady vic nez dost ktere to zajima.... Takze... Prosim, napiste nam, ktere to zajima, kde v Polsku koukate po tak peknych satech jak nektere pisete? Mala trznice je mala, a ikdyz jsem tam zatim byla v patek, vscehny prodavacky mluvili jen o tom, ze dole je jeden stanek v sobotu... jenze jen jeden.... Poradte kde je v POLSKEM TESINE velka burza popripade nejaky salon se kterym mate zkusenost... ja jsem si tam koupila nadherne boty, sice v salonu, tudiz drazsi, ale podle mych predstav... rada poslu pripadnym zajemkynim kontakt... a na oplatku, kdo mate tu zkusenost, napiste jak se dostat k satum snu;))))))))) Dekuju!!!!!!
Odpovědět
ahoj.ja som bola vo feb v tesine a viem,ze cestou na trznicu som videla svadobny salon.bol na rohu jednej ulice.myslim,ze to bolo cestou na velky trh ;-) a na trznici som videla v obchodikoch spolocenske saty,ktore boli aj v bielom.
Odpovědět
Profilova fotka
napsala jsem už dlouho odpověď do tématu "Mám svatební šaty z Polska", tak tam mrkni, ju?
Odpovědět
Holky, diky za typ, ale porad nevim kde je ta velka burza?! za chvilku jedem...
Odpovědět
Profilova fotka
Velká burza je na druhé konci polského Těšína, ale ta premává jenom ve středu a sobotu, takže dneska nemá smysl tam vážit cestu. Já tam osobně ani nechodím, protože jsem se tam vždycky cítila zralá na ušlapání.
Odpovědět
Ahoj. Přitel si koupil hezkej oblek v Klocku a moje šaty jsme kubovali ve Valbrichu (nevím, jak se to píše Polsky ]-( ) Oboje jsme kupovali v krame, oblek vysel i s vestou, kosili a manzet. knoflicky na 6500 a moje saty na 1700 Kč :-D
Odpovědět
kuk sem: www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThr... alebo sem: www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThr...
Odpovědět
Ahoj já jsem byla ve čtvrtek v polském Těšíně v salónu Alicja, tam jsem se domluvila s paní,že si objednám boty, dala mi telefon i email.Tyto boty stojí u nás v našich salonech 2000 - 2500. Mě vyjdou asi na 1000,- Na šaty jsem se ptala samozřejmě taky, dívala jsem se jen zběžně, hlavně mě zajímala cena, kvalita a možnost úpravy šatů, protože jsem menší postavy - zde šaty jen půjčují. Ceny se pohybují od 3500 - 6300 ty nejdražší jsou nejnovější modely. V květnu jedu na zkoušku, paní říkala že jí přivezou ještě nějaké nové modely. Na burze bych si asi šaty nekoupila, nedovedu si představit, jak bych si to tam zkoušela a taky jak bych zkontrolovala jak vypadají, co vím tak velké stojací zrcadla tam nemají, většinou jen poloviční. Samozřejmě cena je nízká, ale ten efekt pak, no nevím, nevěsta je na svatbě středem pozornosti a má být nejkrásnější. Ale to je samozřejmě věc každého, nechci se nikoho dotknout.
Odpovědět
Cauky holky... tak jsme zpet;)))) a ted neco ze zkusenosti...... Oblek na zenicha jsme koupili ba az primo nadherny!!! Chteli jsme bily s vestickou, bordo kosil, bilou masli k obleku... Koupili jsme Uzasny bily oblek vcetne vesticky...cena 3500Kc, maslovou vazanku - 200Kc, bordo kosili - 360Kc a uzasny cerno-vinovy botky za 1000Kc... Vse si mohl muj nastavajici ( :) ) zkusit na miste jako komplet, obsluha uzasna.. proste tak 10 hvezdicek;))) a kde? Jiz zminovany Euro-magic... takze diky za typ na nej!!§ byli jsme uplne nadseni!!!! Co se tyka me... jelikoz jsme meli s sebou neterinku, a tak jsme vyrazeli uz dost pozde, videli jsme spis zavirajici a balici trhovce, ale pravda je, ze jen co jsme ockem zahledli, saty se v Polsku urcite daji koupit nadherne - a nejen v butiku!!! Primo v salonu vyjdou nadherny saty od cca 10 000Kc do 20 000, ale jsou to opravdu luxusni satky... co se trhovcu tyka, nektere materialy satku prekvapily i me... jeli jsme tam spis na kukandu, ze dkyby nahodou;))) aleasi si tam udelam jeste jednu cestu, ponekud driv, protoze ve me zahorela jiskricka nadeje;)))))) Se zkousenim starost nemejte - vetsinou co jsme z tech zbylych balicich stankaru videli, maji velka zrcadla...kabinky nejsou tak prostorne jako v salonu, ale vse je ok... nerikam ze si tam nakonec saty koupim, protoze jsem jeste nemela moznost nejak moc vybirat, ale nadeje tu je;)) Cena na trhu se opravdu pohybuje od 2000Kc - 4000Kc !!! Boticky mam ze salonu Karina v polskem tesine, a jak rika Spimira - tady by me staly minimalne 2000Kc a vic, tam je mam za 900Kc... proste parada;)))) Taaaakze shrnuti...pokud se tam rozhodnete vydat, jedine moznosti jsou ve stredu a sobotu, jeden trhovec nam rikal ze zacinaji tak od 6 - 7hod, a zustavaji podle lidi (dnes bohuzel v 11 hodin takrka sbaleno:o((( ) oficialne pisi ze do 13hod, ale na to nespolehejte!!!! Velkou i malou burzu jsme nakonec nasli podle fotomapy na seznamu - jeli jsme proste tam, kde z fotky vapadalo ze budou stanky a bylo to ono;))))))) http://www.mapy.cz/#x=142785536@y=134... hodne zdaru!!!! ;))))
Odpovědět
To lomarinka : s těmi kabinkami máš pravdu, ty tam jsou i se zrcadly, ale jen na malé burze. Na velké pokud vím,tak je stánek vedle stánku a když si chceš něco zkusit tak musíš dovnitř stánku za plachtu a zrcadlo ti většinou nastaví stánkaři v ruce a je jen do půli těla,tak nevím, nechci šířit poplašné zprávy :-) Ještě dodatek k mému příspěvku výše pro někoho kdo by měl zájem o půjčení šatů z polského salónu, paní mi nabídla i veškeré doplňky k šatům zdarma na vypůjčení tzn. čelenku, něco na krk apd. což si myslím že taky není špatné. Já uvažuji možná o tom půjčení jelikož bydlím docela blízko Těšína a není pro mne problém si tam pro šaty zajet, šaty bych prý ani nemusela vracet hned v pondělí,ale stačilo by během týdne. No uvidím co mi ještě nabídnou v salónu v Karviné a pak se rozhodnu.
Odpovědět
No jo Spimiro... jenze ja jsem z Olomouce....
Odpovědět
Ahoj, dlouho jsem tady nebyla, tak přpíšu své poznatky. Taky jsem čekala,ža někdo konkrétně napíše, kde se salony nacházejí, ale to až teprve teď tady. Vyrazili jsme tento týden a celkem v PL Těšíně mají být 3 salony. Jeden je u mlaé burzy u řeky a je to ten Alicja. Najdete ho, když zaparkujete auto na malém půlkruhovém parkovišti, jsou tam okolo jen samé šipky na meble. Nad parkovištěm jsou schody, tak po nich nahoru a pak doprava, po asi 100-200 m je vlevo tento sv.salon, cestou minete kosmetický salon. Ceny za půjčení jsou od 700zl a jak už bylo psáno výše. Paní říkala, že si vezem míry a na domluvený termín připraví šaty dle velikosti. Zrovna na mě nic moc nebyly. JE možné si necht i ušít, vzadu byla starší babička, která to šila. Všechno v ceně, závoj, korunk apod. Čekala jsem více ochoty, paní měla dost času, ale dalo se. Naprosto jiná podivána byl Salon Karina. Naprosto luxusní šaty :-), krásná výšivka, materiál a vše kolem. Ceny taky odpovídaly, tak od 1600 zl a výše za koupení i půjčení. Zakoupení by vyšlo lépe. Výhoda, která se u nás nevidí, že maěli šaty dle velikosti, žádné popouštění a všechny nové. Tzn. za více peněž můžete mít šaty jako první, po vyčištění šla ceny dolů i polovinu, ale to už jsme někde na úrovni našich půjčoven za 3000 Kč. Nechci tím nikoho urazit, ale každá chce vypadat krásně a nemít špinavé šaty, jak jsem mohla už vidět i na prezenatcích na veletrzích. Botky tam byly taky krásné a levné a taky květiny na auto 85 zl, umělé. No a dalších sposta věcí. Pokud budete chtít vědět více,jak se tam dostat napíšu. Vedle velké burzy je velký obchod, je tam dole elektronika a taky oblečení, halvně společenské, sjou tam ty kabinky na zkoušení. Paní tam měla pěkný kousek sv. šatů za 2000Kč, korzet a sukně,pěkné zdobení a řasení. Ty jsem viděla i v jiných barvách jako společenské, ale byly pěkné ;-) , zatu cenu . Tak to jsou důležité info a pak případně více.
Odpovědět
Profilova fotka
A zaparkovat se dá v pohodě? Jsou parkoviště placený? Lomarinko, podle té mapy jsou ty trhy kde? :-) Já se v tom jaksi neorientuju :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
to pavla 94... Pavlo, to je super perfektny popis :-) , takto sipredstavujem dobru navigaciu :-) . Este tak keby mi niekto vedel takto poradit co sa tyka svadobnych siat v polskom Nowom Targu, neviete o tom nic? Hlavne by ma zaujimali svadobne salony resp. obchody, kde sa daju svadobne saty kupit a ake su tam ceny. Ak mozte, pomozte :-D Vdakaaaa
Odpovědět
ahojte my sa chystáme v sobotu do tesína a chcem vedieť za kolko sú tam teraz pánske obleky a kde je najlepšie ísť na nákup, dakujem vopred za infošky ;-)
Odpovědět
Ahojky, tak obleky v Polsku se pohybuji různě od 2 100,- Kč nahoru. A výběr je docela velký, tak hodně štěstí ;-)
Odpovědět
diki lucoskax a kupovať na trhovisku sa asi neoplatí však? máme ísť do svadobiek? :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, na pánské obleky je super obchůdek kousek od hranice. Když vejdete přes hranici do Polského Těšína (myslím tím tu hranici, kudy se vcházelo odjakživa), dáte se vlevo podél Olzy - minete Malý trh - pak je tam parkoviště - pak začíná taková celkem velká budova - pořád po chodníku kolem ní a po pravé straně bude obchůdek S OBLEKY ! Můžu doporučit, manžel měl odtama oblek, je tam milý personál , dopasovali mu kalhoty i sako (má skoro 2 metry, takže mívá problémy s délkou), mají tam i košile, kravaty ... Určitě vyberete !! Můj taťka si tam kupoval oblek cca před měsícem, platil 2.800,- (oblek, vesta, sako). Ale jak se píše výše, ceny jsou tam už od 2.000,-
Odpovědět
Profilova fotka
A platí se i korunách nebo jen ve zlotých?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak odpověď už vím...:-) Ještě by mě zajímalo, jestli nemáte tip, kde koupit dámský kostýmky!!! Díky :-)
Odpovědět
dikes za navigáciu, v sobotu tam mrkneme...a dám vedieť, či sme dobre nakúpili :-)
Odpovědět
Ještě k těm oblekům kde je kupovat, podle mě je to jedno, protože spousta trhovců s obleky mají stejně své obchody kousek dál se stejným zbožím. Samozřejmě jde potom o to pohodlí se zkoušením ;-) A co se týče dámských kostýmů, tak je to stejné jako s obleky, můžeš zkusit jak malý trh tak i cihlové obchůdky. Všude je všeho dost...jenom se obrnit trpělivostí a nenechat si vnutit první zkoušenou věc :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobře, zítra asi vyrazíme, tak jsem zvědavá :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mise nebyla úspěšná :-( :-D Nejprve jsem šli do Euro Magic, přítel toho vyzkoušel dost, ale střihy nám přišly všechny stejné a prostě mu to 100% nesedělo, takže nic...Cena sice dobrá (do 3000 i s vestičkou), ale prostě to nebylo ono:-( Pak si zkoušel ještě v dalších obchodech, ale fakt to vypadalo, že mají jeden střih a ten mu teda nesedl...
Odpovědět
To erinka : Fakt jste nic nevybrali ? No nevím, ale obleky jsou většinou všechny v podobném střihu i u nás v našich obchodech.
Odpovědět
Profilova fotka
No vzhledem k tomu, že předchozí oblek má od Vietnamců a sedí mu o moc líp, tak ne:-D Jenže ten už má x let, a na svatbu chceme už něco nového a musí mu to sedět...Nestraš mě, že nic neseženeme třeba v OP a pod...:-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ale ještě mě napadlo, že se tam dají v pohodě sehnat bílé různě vzorované svatební kravaty i s kapesníčkem cca 200Kč...:-)
Odpovědět
ahojte baby tak my sme oblek kúpili aj s opaskom a vyšlo to 3900 sk...je to taký pekný moderný oblek a sedí jak má :-) akurát máme problém s košeľou, nemôžeme zohnať ku kravate :-( takže dá sa kúpiť...
Odpovědět
Ahoj, hodně lidí mi říkali, že někde u Prudniku by měl být obrovský dvoupatrový obchod jen se svatebními šatami za móóc dobré ceny (kolem 6.000,-) - prodej. Všichni si ho moc chválili. Jeli jsme do Prudniku asi všemi směry a nikde jsme ho nenašli. Nevíte některá, jestli tam ještě je nebo cokoli o něm? Moc děkuju
Odpovědět
to erinka : No my jsme toho prošli s přítelem celkem dost a obleky jsou všechny podobných střihů, akorát se liší třeba počtem knoflíků,ale jinak mi to přišlo celkem stejné. Jediný oblek rozdílného střihu byl oblek s vyšším sedlem,ale ten se nám nelíbil a ani mému příteli neseděl. Obleky u nás v obchodě jsou stejné kvality ne li horší,ale liší se podstatně cenově a to dost, nejlevnější oblek v OP co vypadlal k světu byl za 6500,- No každopádně přeji štěstí při výběru a ať něco seženete :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ach jo, to ještě teda bude nervů....:-( No ale říkali jsme si, že do Polska se dá zajet vždycky a čas ještě je ;-) Jako nebyly ty obleky úplně špatné, ale říkali jsme si, že sedět by to mohlo líp...Tak uvidíme...Třeba se tam s pokorou vrátíme:-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?