Jaký typ šatů pro široká ramena?

Profilova fotka
Holky, potřebuji vaši pomoc. Šaty nenosím v podstatě vůbec, takže netuším, jaký střih a typ šatů by mi mohl slušet. Mám celkově robustnější postavu. Nosím velikost většinou 40. Mám trošku širší boky, ale hlavně mám strašně široká ramena a silnější ruce. Pomůžete mi prosím? Kdyžtak i konkrétní obrázky šatů, které myslíte, že by mi mohly slušet. Děkuji za všechny vaše rady ;)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@piperr_ka http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/zuz... Skus pozriet, je tu dost peknych siat :) Aspon pre inspiraciu... A ked zozenies sikovnu krajcirku, ktora by ti vedela nieco usit na mieru, tak mas vyhrate :)
Odpovědět
Profilova fotka
@janka870 Děkuju za tvou reakci. Bohužel to je přesně to, co nééé. Nejsme úplně takto baculatá, mým hlavním problémem jsou právě hlavně ty ramena. A když vidím mraky šatů, tak si stejně neumím představit jak by vypadaly na mně :( No a s tou švadlenou...chtěla bych si radši šaty půjčit/koupit z důvodu financí. Už jsem si nechávala šít šaty na věneček v tanenčních a vůbec to nedopadlo jak jsem očekávala a stálo mě to zbytečný peníze. Takže bych do toho už asi nešla.
Odpovědět
Profilova fotka
@piperr_ka hmm... tak ramena sa daju bud zakryt bolerkom, ale tiez musi byt vhodne zvolene... niektore este viac rozsiruju... mozno nejake saty, ktore maju hrubsie ramienka, ako na fotke... saty celkovo si nevsimaj, len ten vrch... mozno nieco take.... ale aj tak si myslim, ze najlepsie urobis ak pojdes do salonu, resp. pozicovne a budes skusat... a zober so sebou maminu alebo kamosku, ktora ta ohodnoti objektivne... a uvidis, ktore ti seknu :)
Odpovědět
@piperr_ka no možná máme podobný problém...taky mám větší ramena a silnější paže...jednou jsem četla docela zajímavý článek - a vážně to funguje.... psali tam: musíme "rozdělit postavu" proto jsou nejvodnější silnější ramínka nebo spadlá ramínka, která jakoby tu postavu rozdělí (nebo třeba živůtek:-)...ale vážně to funguje... v létě vůbec nenosím tílka s úzkými ramínky, ale jen se širokými a je to vážně podstatný rozdíl.... tyhle se líbí mě:-)... ja zatím vybírám šaty bez ramínek - a zítra jdu na první zkoušku, tak jsem zvědavá:-)...ale myslím, že by tomu také pomohl závoj, který bych chtěla mít...
Odpovědět
Profilova fotka
@janka870 Moc pěkné šaty celkově kromě toho vršku :) možná kdyby ty ramínka byly rovně, tohle by mě určitě rozšířilo. Ale ty šaty jsou báječnou inspirací, děkuju moc ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenule007 Děkuju za tvou reakci ;) Jo s těmi ramínky máš určitě pravdu, taky nosím hlavně široká, ale občas mě to děsně štve :) Každopádně se foť a dej si pěkně fotky do alba, já potom mrknu ;) Ať vybereš ;)
Odpovědět
@piperr_ka ako pisa Janka870, chce to proste skusat rozne strihy siat a uvdis, ktore ti najviac seknu...ja tiez vobec netusim, co sa bude najviac hodit mojej postave, takze sice mam nejake vysnivane saty, ale nebudem sa branit inym strihom, chcem toho vyskusat viac :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@piperr_ka ahoj.mrkni moj fotoblog ;-)
Odpovědět
@piperr_ka a čo takto začať posilovať ramená? :-) ak budeš poctivo cvičiť, tak by sa to dalo stihnúť, aspon trošku upraviť v tomto smere :-)
Odpovědět
to podla mna nie každému pomôže, ja mám napríklad ramená širšie, ale kostnaté (naštastie-takže mi to velmi nevadí), a hocijaké nabratie svalov by mi určite nepomohlo..
Odpovědět
Dobrý den, doporučuji něco takového:
Odpovědět
Šaty lze objednat v požadované velikosti, dodací lhůta do 2 měsíců. Popis od výrobce: Velmi elegantní šaty jednoduše zdobené křišťálovými perlami v pase a na ramínkách mají hladce vsazenou sukni a především velmi oblíbený střih výstřihu " z ramen", který lichotí především silnějším pažím. Francouzské šněrování na zadním díle.
Odpovědět
Článek se načítá
@saimaa no tak áno, záleží ako to dotyčná myslí, že širšie....
Odpovědět
Profilova fotka
@nalla posilováním se mi ale ramena nezúží :D jsou široká, protože mám takové kosti
Odpovědět
Profilova fotka
@esvatebni3 Ty jsou pěkné ;) ale mám právě zkušenosti s tím, že spadlá ramena mě akorát ještě více rozšiřují :(
Odpovědět
Profilova fotka
No taky zajdu do nějakého salonu a vyzkouším, ale ještě je dost času :)
Odpovědět
@piperr_ka okey, myslela som, že to myslíš tak, že ich máš silnejšie
Odpovědět
Profilova fotka
@nalla Nemám je úplně kostnataá, ale v tom problém není. Jsou opravu širokánská :D strašně se bojím, že mi žádné šaty nesednou :(
Odpovědět
@piperr_ka Mám podobný problém. Proto jsem volila šaty, které najdeš v mém albu. Udělala jsem z nedostatku dominantu šatů :-). Posilovat raději ne. Se ti zvětší objem ruk (vím o čem mluvím). Ale dobré je horolezectví na ruce, což není pro každého :-).
Odpovědět
@piperr_ka Já mám taky širší ramena a měla jsem šaty za krk. Ono je to různé, záleží moc na střihu, určitě si obejdi salony a tam Ti i poradí, přeci jen mají zkušenosti. Hodně zdaru! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lennus Díky moc ;) za krk jsem měla šaty v tanečních. Ae zase se tam blbě pořeší podprsenka, pokud jsou vzadu hodně vykrojené :( Nějak to určo vymyslím :)
Odpovědět
Profilova fotka
@cital Celkem se těch spadlých ramenou bojím právě :( Měla jsem takové šaty párkrát a jednak myslím že mi nesedly a taky sem se v nich moc dobře necítila.
Odpovědět
Profilova fotka
Moja sestra má tiež širšie ramená a veľmi jej pristane lodičkový výstrih. Tak ak pojdeš šaty skůšať, vyskůšaj aj takýto strih :-)
Odpovědět
@piperr_ka Podprdu jse měla silikonovou samodržku, na netu najdeš, je parádní! Spadlé ramena určitě ne, ty přeci ještě rozšiřují. To už spíš bez ramínek a pěkný kabátek či krajkové bolerko.
Odpovědět
Profilova fotka
@lenule007 Ty jsou naprosto úžasné!! Mohu se zeptat, odkud jsou, prosím?
Odpovědět
Profilova fotka
@piperr_ka mám široká záda a ramena (jsem prostě mohutná) a právě polospadlá ramínka (která zůstanou na ramenou, nespadnou z nich) mi ty ramena zeštíhlely. POdívej se ke mě do alba. Ramínka nesmí spadnout, pak to spíš ramena rozšiřuje. A nebo širší ramínka obecne, případně ten lodičkovej střih, kdy výstřih jde přes ramena.
Odpovědět
Profilova fotka
@civet Díky moc! To je přesně ono, ten typ ramínek, který jsem hledala! Elegantní a mohlo by mi to pomoct skrýt trochu ta ramena ;)
Odpovědět
@civet Nádherný fotky!!! Já také děkuju za tip na šaty, též mám ramena dost široká, takže přesně tohle řeším. V každém případě vím, že budu muset mít nějaká ramínka, ale teď si mě hodně nahlodala i s těmito polospadlými. Můžu se tě zeptat, jakou velikost oblečení nosíš? Ty šaty jsou fakt super, akorát já nejsem úplně hubená a mám strach z toho střihu, jak to obepíná i boky. Mám 177 cm, 75 kg a velikost mám obvykle 40-42. To bych v tom asi vypadala dost blbě, ne? :-( No asi budu muset zaběhnout do Adiny... :-)
Odpovědět
@martensz svatební dům nuance www.nuance.cz ale myslím, že se dají sehnat i v jiných salonech, kde mají tuto značku:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@beag Já v tý době nosila vel. 42 (v HM třeba 44) - ono to není znát, ale jsem docela dost objemná:o) Nezáleží na tom, jestli nosíš velikost 36 nebo 44, jde o to, jak máš formovanou postavu. Já mám postavu tvaru jablka, takže obepnutý boky nevadily:o)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?