Jak dlouho trvá ušití svatebních šatů v Madoře?

Profilova fotka
Ahoj, prosím jak dlouho trvá ušití šatů v madoře..pořád se rozhoduju mezi šaty ušitými nebo půjčenými.. Díky předem
Odpovědět
Profilova fotka
Mně paní napsala, že zhruba tak měsíc až měsíc a půl, ale dají se ušít třeba i za týden pokud jsou "nějaký normální" - myslím materiál a tak. My máme svatbu v půlce července a mám se ozvat někdy v květnu, červnu . . .
Odpovědět
Jsou schopni ušít šaty i za 2 dny, pokud je např. někdo z daleka a udělá si výlet na Moravu...aby nemusel jezdit 2x Vše samozřejmě po předem telefonické domluvě. Nebo je možné je nechat ušít přes svatební salon někde poblíž bydliště / pokud tedy salon s Madorou spolupracije--tyto salony mají vypsané na stránkách Cena je stejná
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si nechávala šaty v Madoře taky šít a měla jsem je doma během 3týdnů včetně 2zkoušek a po té druhé jsem si je hned odvezla. Záleží,jak jsou náročné a jak moc na ně spěcháš. A jde to i tak,jak píše @ilonkaseda,dokonce jsem slyšela,že to jde i tak,že přijedeš ráno a večer si šaty odvezeš,když je někdo opravdu zdaleka.
Odpovědět
Ahoj, já jsem měla svatební šaty ušité z Madory a nemůžu si je vynachválit. Asi 10 měsíců před svatbou jsme byli na dovolené na prodloužený víkend na Jižní Moravě a tak jsme se jen tak ze zvědavosti zastavili v Madoře. Byla tam moc ochotná paní, 2 hodiny se mi věnovala a zkoušela se mnou různé střihy šatů. Pak mi na papír poznačila 2 typy, které se mi nejvíce líbily a říkala, že pokud budu mít zájem, mám se ozvat tak 2 měsíce před svatbou. Jejich přístup mě naprosto nadchl a proto jsem se pro jejich šaty rozhodla. Emailem jsem jim poslala míry a přiložila fotku typu šatů, které jsem nakonec zvolila. Pak jsem přijela v pátek dopoledne. Šaty byly předpřipravené, vybrala jsem si finální aplikace a ve 2 hodiny odpoledne jsem byla na poslední zkoušku, začistili mi délku a šaty jsem si ve 3 odvážela. Navíc jsem pořídila k šatům i podvazek, vývazky pro svatebčany a další věci. Byla jsem nadšená i s ohledem na celkovou cenu, kterou mě vše stálo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?