Fler svatební šaty českých návrhářek. Máte zkušenost?

Uvažovali jste někdo nad šaty třeba z Fleru? Mně se tam některé moc líbí, jen nevím, jak je to se zkoušením.
Odpovědět
Profilova fotka
taky se mi hrozně líbí, zkus napsat přímo prodejci :-)
Odpovědět
holky na fleru jsou desne sikovny, ted je o vikendu v praze akce code mode tak treba se da domluvit s navrhari i tam, taky jsem nechtela saty z ciny a na svoji vysokou stihlou postavu jsem tezko shanela, takze varianta nechat si neco usit od ceske svadleny mi pripada idealni
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Mate nekdo zkusenost s navrharkou Fanca z Fleru? Napr. tyto jsou uplne pohadkove http://www.fler.cz/fanca, myslim ty ruzove krajkove.
Odpovědět
Musíš zjistit, o jaký materiál se jedná, takhle z fotky nevypadají zase tak pohádkově, pro mně jsou trochu tuctové a obyčejné na to, že to má být originální autorský model. Za tu cenu mi připadají drahé, ale taky je to samozřejmě otázka vkusu, mně se líbí jiné modely. Obyčejně ty úspěšné návrhářky mají mimo fler i vlastní salón nebo alespoň nějaké portfolio. Jestli se ti šaty líbí, dojed se na ně podívat a uvidíš sama, jaká to je kvalita.
Odpovědět
@zzuzankaa Taky mi za tu cenu nepřipadají tak úžasné . Přijde mi ,že šaty na Fleru mají ušité jen ze skrovného českého sortimentu, takže nikdy nevypadají za tu vysokou cenu luxusně. Já bych za to ty peníze nedala.
Odpovědět
Svatební šaty z Fleru--no jak které, ale většina mi připadá předražená vzhledem k tomu jak lacině působí .Je to jen můj názor, ale to už snad šaty z číny vypadají většinou líp 8-)
Odpovědět
@zzuzankaa Já bych řekla, že Fanča na Fleru a ateliér Linie jedno jest;) Zavolej přímo paní Floriánové a domluv se na zkoušce šatů, určitě je bude mít v dílně.
Odpovědět
@pajiji souhlasím. I z těch fotek je vidět, že kvalita zpracování a látek nic moc. Za tu cenu si můžeš půjčit ty nejluxusnější šaty z nějakého vyhlášeného salonu :). Nebo nechat ušít opravdu luxusní šaty z kvalitních materiálů.
Odpovědět
Byla jste nektera u nejake navrharky z Fleru? Videly jste ty saty nazivo a zkousely je? Samozrejme, ze fotky nemaji takove, jako velke firmy, ale krejcovina je stale stejna a pokud je nekdo peclivy, tak vysledek bude jeste lepsi, nez kofekce.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si nechávám šít od Fanči z Fleru, jela jsem do Prahy a šije mi šaty na míru. Samozřejmě materiál je dobré si osahat, aby vám vyhovoval. Jinak šaty, co tam měla, byly moc hezké a nemyslím si, že nekvalitní. Pár jsem jich vyzkoušela, ale rozhodla jsem se pro ty, co jsem si už na začátku vybrala na Fleru, jen s malými úpravami.
Odpovědět
Mě bude šít šaty taky jedna holka z Fleru. Známe se i v reále, takže zkoušky budou taky reálne. Těžko se dá posuzovat dle fotek zpracování. To si myslím, že dokáže švadlenka, ne laik. Nekupovala bych si šaty (kor ne na svatbu) bez zkoušení i kdybych měla ideálnu postavu (co nemám). Ale věřím, že každá autorka (prodejce) se rád domluví a udělá co bude moc pro vaši spokojenost.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?