Doporučte střih svatebních šatů pro velikost 42

Předem se omlouvám, pokud tu už podobné téma je, pokoušela jsem se je všechna důkladně prohledat, ale je jich moc. Zajímalo by mne, zda máte nějakou zkušenost, můžete doporučit barvu nebo střih šatů, aby vypadaly dobře i ve větší velikosti než na modelkách 36. Zdá se mi že ve všech těch úchvatných šatech, které jsu na fotkách z katalogu prostě k sežrání, vypadá normální ženská jako kredenc. Já mám velikost 42 a tudíž ve velkých bílých a v záplavě volánů mám ke kredencovitosti už velmi blízko. Za případné rady předem díky.
Odpovědět
1
2
7
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahojky, můžu tě uklidnit, jsem mnohem silnější a sehnala jsem krásné šaty. Také jsem z toho měla hrůzu, dva dny před návštěvou salonu jsem nemohla spát. Podle toho, co jsem zkoušela, jsem zjistila, že nemůžu mít korzet s ramínkama, líp vypadají šaty do korzetu bez ramínek, jikni do alba, tam uvidíš nějaké, co jsem zkoušela.
Odpovědět
helisz: jéé ty jsi to napsala tak pěkně vtipně. :-D :-D Já mám velikost jak co, někdy 38, 40, něco dokonce 42 a zkouška šatů mě taky čeká, bohužel se jí docela dost bojím. Taky mám strach, že v šatech budu vypadat blbě. A máš pravdu, na fotkách ty modelky jsou na nasr..... ]-( ]-( Utlej pas, 45 kg aji s postelí, to potom člověk nemá odvahu ani zkoušet. lien: ty jsi ale vybrala krásný šaty. A vlastně všechny co jsi zkoušela byly hezký, až na ty jak jsi sama napsala, že jsou mimo mísu s těma ramínkama. Ale líbily se mi i ty trojky, náhodou myslím, že ti sedly!! Ale jde o to jak jsi se v nich cítila. fakt všechny pěkný a úplně můj styl. Doufám, že mě budou taky tak slušet!! :-)
Odpovědět
No to já vím, že mají šaty i ve větších velikostech, jenom je problém, že v těch velkých číslech už prostě nejsou moc hezké. Lien82: děkuju. taky budu muset mít korzetek, po mimču se mi nedaří zbavit se bříška.
Odpovědět
lien: tak jsem se dívala znovu a být tebou, tak volím trojky!!Dělají ti hezký pas a vrchní siluetu. Fakt! ;-) A čtverky jsou taky pěkný.Ale nebudu tě přemlouvat, když už máš rozhodnuto. Ty jsi si zkrátila vlásky?
Odpovědět
Profilova fotka
Holky vy jste srandistky... 42 velikost mají všude a hlavně nádherné šaty. Co mají říkat holky, co shánějí třeba 54 a výš??? To už asi problém je, ale ve vaší velikosti mají největší výběr šatů, tak šťastné rozhodování
Odpovědět
zuzanek: tak to jsi mě uklidnila. Protože mě už se zdají hororový sny, že příjdu do salónu a oni mě řeknou, že na mě nic nemají. Proto se tomu zatím vyhýbám a hubnu. Ale 10 kg za měsíc asi nezhubnu. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ty můžeš být v naprostém klidu, opravdu x-) x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
heliscs - já si taky myslím že 42 nebude žádněj problém, určitě najdeš šaty co se ti budou líbít a budou Ti slušet lien - mně se taky na Tobě víc líbí ty trojky, ale ty co sis vybrala jsou také hezké, ty trojky Ti dělaji strašně hezkej dekolt a mně se tohle líbí - jenže já si to dovolit nemůžu, z toho mýho letiště by to hned spadlo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Luccy.luccy: Máš pravdu, také se mi nejvíc zamlouvaj ty 3 penelope, jenže problém je v tom, že jsou šampaň, na foto to eni tolik vidět, ale když jsem je viděla na sobě, tak vypadali jak zaprané, navíc jak jsem bledá, no hrůza. Ty bílé na mě svítili, sice mám ty první zamluvené, ale v květnu jdu na další zkoušku, takže se může lecos změnit. Vlásky jsem o něco zkrátila a teď toho lituju, ale už je zase nechávám dorůst, byl to momentální zkrat, měla jsem pocit, že jsem pořád stejná, no a pak jsem to vymňoukla :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Brumdinka: no jo, ale jsi hubená s šatičkama budeš mít mnohem větší výber, já kdybych mohla, tak bych si ty vnady přála menší, sehnat třičko a ostatní věci, no to je něco.
Odpovědět
Článek se načítá
lien: ty trojky jsou šampáň? Tak to jsem nepostřehla, já myslela, že šampáň jsou ty co píšeš, že jsi je chtěl apůvodně, taky pěkný, ale já budu chtít taky bílý. Je pravda, že ta šampáň nebo taková ta slonová kost (nebo jak se tomu říká, prostě různý odstíny bíle) na fotkách potom může vypadat sepravě... No a vlásky teda byly lepší dlouhý, upřímně. :-D Já taky měla kousek červené na hlavě. ;-) tak do svatby určitě dorostou! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
helisz: ty máš bříško alespoň po mimču, já ho mám díky svojí žravosti, ale popravdě šatky tě v pase stáhnou k nepoznání, já jsem taky čučela, když mě sešněrovali.
Odpovědět
Profilova fotka
luccy, bílá je bílá, člověk v ní úplně září, ty trojky se mi libili nejvíc, ale ta barva mě odradila. Ale mít je v bílé, tak je určo chci. No a ty vlasy vidíš už v trochu lepší podobě, kadeřnice trochu ujela a ne jedné straně u ucha mi to vylepala jako chlapovi a na druhé straně to nechala delší, hůř jsem snad nikdy nevypadala, prý asymetrie je moderní, ale taky musí koukat na obličej, někomu to jde a někomu ne. Jednu dobu mě to tak štvalo, že jsem přemýšlela, že si je nechám prodloužit
Odpovědět
lien: fakt stáhnou?? Tak to jsem šťastná! Toho jsem se taky bála. Mě se stačí trošku najest a hned mi vyleze. Takže týden před svatbou nežeru a na svatbě asi taky ne. ]-( A ani pivo si nebudu moct dát. to bych byla jak balón komplet. No zase tak hrozný to není abyste si nemyslely že mám 80 kg. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
helisz, hele já měla docela problém s výběrem v Brně, u Damborské mi narovinu ženské řekly, že na mě teda ROZHODNĚ nic nemají. V Tosce to bylo totéž, ale tam byly holky aspoň příjemné :-) V Praze jiný kafe, asi jsem byla v Brně v blbých salonech. Adina, Buštěhrad - záplava šatů. Šaty figuru vážně stáhnou, i když já mám nakonec docela volné :-) Mám velikost 42.
Odpovědět
laala: tak ty jsi mě teda nepotěšila. :-( Já zrovna k Damborské chtěla jít. takže to nemám ani zkoušet??
Odpovědět
Profilova fotka
No vidíš, já tě uklidním, já těch 80 mám :-D a to beze srandy, ještě nedávno jsem dokonce měla 96. Koukala jsem na tvoje fotečky, až tě sešněrujou, tak budeš jak modelka opravdu. Já mám pod šatama korzet, ten sám mě stáhnul asi o 5 cm v pase a zbytek předvedli ty šaty, radostí jsem málem brečela, protože jsem měla z toho hrozné deprese. A kdy půjdeš ty na zkoušku?
Odpovědět
Krapet se vtírnu do diskuse... velikost mám 42-44 takže žádný hubeňour nejsem ale co se dá dělat, to je jiná věc ;-) :-D Výběru šatů se taky bojím, chci si šaty nechat šít ale dopředu si chci nějaké vyzkoušet ale zatím jsem se teda neodvážila.... sice na stránkách salonů píšou že šaty od čísla "32" do "58" ale taky jak ty šaty vypadají, horší než noční košile :-S :-D Ale zase si říkám že v každém pořádném salónu šaty upraví tak si myslím že když si vyberu něco v 40 tak by neměl být problém :-N =-) Ale koukala jsem na dva salony jde půjčují krásné šaty i ve velikosti 44 ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nechápu, jak můžou bejt v salonu někde tak hnusný, já jsem se setkala se super přístupem, šla jsem do salonu s tím, že podle normálních velikostí budu mít tak 48 a oni mě oblékli do 42 a naopak mě uklidnovali, že jim tam chodí mnohem silnější nevěsty.
Odpovědět
holky vy ste fakt vtipny :-D 42 bych rekla ze je uplne ale bezna velikost v nasich koncinach.....a to ze nekde reknou ze nemaji! tak velky saty jakoze ve velikosti 42 tak bych jim neverila ani slovo akorat se jim nechtelo se s vama crcat ;-)
Odpovědět
Přesně jak píše lien.... psala jsem do jednoho salonu a ptala jsem se jaké mají šaty ve velikosti 44 a paní mi odpovídala že jich mají plno, nebo nějaké přešijí ale hlavně že většině nevěstám jsou o dost menší velikosti šatů než by čekaly! :-o :-D
Odpovědět
Už jsem trochu sondovala, vím, že 42 mají, ale takhle velké mi připadaly prostě jako stan - no, ale když jsem viděla fotky Lien, říkám si, že bych se měla spíš uklidnit, jí sluší ... :)
Odpovědět
Profilova fotka
svatby-most Tady Vám přidám odkaz, jen na juknutí, od nich budu mít půjčené šaty, mají fakt nádherné i ve 48 i dokonce 52, ale myslím, že to u Vás žádné nehrozí. A jedna věc, fakt se zkoušky nebojte, vemte si foťák a pořádně si to tam užijte, je to fakt hezkej pocit.
Odpovědět
Jééé... lien, ty si tam byla??? Já se tam plánuji vydat ;-) Mají tam toho více???
Odpovědět
Kata267: To ano, nepsala jsem, že nikde žádné nemají, psala jsem, že v záplavě bílé vypadám jako kredenc, což je bohužel pravda, ikdyž mám "jen" 42. Mám prostě tučnější ramena a paže a tak je hodně mě i šatů - tak nějak mám z těch šatů pocit, že je nás moc a nastává souboj, buď já nebo šaty - neee, přeháním, ale myslela jsem si, že by měl někdo nějakou moudrou radu, originální nápad nebo zkušenost, jak to udělat, abych si i já se svou 42 mohla připadat úžasně a ne jen jako velké bílé "cosi"...
Odpovědět
Profilova fotka
JJ, mají, toho se neboj, jen ti doporučuji tam jít opravdu s předstihem, máme termín až v srpnu a když jsem tam v únoru byla, tak už na stejný den tam byli zabrané asi osmery šaty. Perfektní přístup, personál byl ochotnej, když se objednáš, tak se budou věnovat jen tobě i kdyby jim tam někdo přišel. Dokážou i poradit. Jednu věc ti taky úpřímně napíšu, neber si na zkoušku žádnou kamarádku, občas jsou totiž záškodnice a radí schválně ošklivé šaty.
Odpovědět
No já žádnou kamarádku s sebou nechci i z toho důvodi že nechci aby mě někdo viděl dopředu, chci si o šatech rozhodnout sama tak to ani neplánuji. ;-)
Odpovědět
helisz - aha tak to jo ja to pochopila ze se bojis ze nesezenes tak "velky" saty...no pokud nechces bohaty tak se jednoduse divej po splyvavych tot vse ;-) a nebo zvol jinou barvu nez bilou...
Odpovědět
1
2
7
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?