Bílé svatební šaty nebo červenobílé?

Profilova fotka
je to má 1.svatba bíllé čistě nebo i tyto http://www.svatebnisaty.net/svatebni-...
Odpovědět
Ahoj kasenko, vypadaji pekne a jake jsou ty ciste bile? Barevne nebo ne, hlavne at se v nich citis dobre, to je hlavni vec. Taky jsem chtela barevnou variantu satu, ale nakonec budu mit saty v kremovem odstinu. Modrozelene jsem bohuzel nesehnala...a jak v nich vypadas? Zkus potom poslat fotku ze zkouseni, to se pak lip hodnoti, drzim palce s vyberem xxx
Odpovědět
Asi mám utkvělou představu, že nevěsta má být bílá (krémová), červené šaty si jde obléci kdykoli ale svatebky jsou jednou za život. Na druhou stranu, pokud se ti líbí, tak proč ne, viděla jsem i nevěstu v růžových plesovkách a slušelo jí to.
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou moc krásné!!!! Klidně bych si je vzala. My máme svatbu do fialova a kdybych nějaké takové s fialovou sehnala... Nádhera a neokoukané. Budeš vyjímečná!!!
Odpovědět
Pridavam se k ,,petralaura,, jsou nadherne my budeme mit svatbu prave do cervena a uvazovala sem nad takovymi saty ale problem je ze mi cervena neslusi. Je to ironie tu barvu miluju ale jako obleceni se ke me nehodi :-( Njn co nadelam ale tobe preji vse nej nej nej at ti to vyjde.
Odpovědět
Nevěsta nemusí být v bílém...bílá je v našich zeměpisných šířkách barva nevinnosti a takových nevěst se už dnes moc nenajde. Já se budu vdávat v červeno-zlaté, no a navíc v sárí...takže kašli na konvence a oblékni si, co se tobě líbí! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jsou bezva, pokud budou sedět, šla bych do nich a bílé jsou, jen je tam trochu červeného oživení, což mi už nepřipadá nic moc neobvyklého a nevhodného. Mně osobně se líbí, taky jsem se dívala i po kombinacích s barvou, ale odstín vybrané zelené nikde nebyl, kor na mou postavu, takže jsem skončila u čistě bílých.
Odpovědět
Mně se víc líbí černo bílá kombinace. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou moc krásné, ale jsem taky na černobílou kombinaci, plánuju si svatbu v černobílé :)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Samozřejmě záleží jen na tobě jaké šaty zvolíš, nejsou na to žádná pravidla. Já se ale přiznám, že ten styl šatů co si sem dala se mi nelíbil ještě na žádné nevěstě.Připadá mi, že je to dělá starší,a že tento styl šatů už má pár let za sebou.Ale je to samozřejmě jen můj čistě subjektivní dojem
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tyhle jsou taky bílé, jen mají vzadu pruh červené látky....nemám pocit, že by se až tak lišily od čistě bílých šatů. Pokud ti teda vadí, že nebudeš tradičně v bílé. Souhlasím ale s Redenkou, že tyhle konkrétní šaty mi trochu evokujou devadesátky, připadají mi prostě nemoderní :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Viděla jsem jena kamarádce a byla v nich úžasná, vyniknou tak všechny krásné výšivky a detaily což na jenom bílých moc ne....já mám černobílé a neměnila bych :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Rozhodně v barevné kombinaci.. neokoukané, netradiční.. nevěst v bílém jsou mraky, těch barevných je pořád pomálu... :-) Jsou krásné :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?