Jakou máte zkušenost se svatebním salonem Bella v Brně?

Profilova fotka
ahojky holky, slyšela jsem, že jsou tam krásné šaty, ale nepříjemný personál? Kolik tam tak stojí půjčení?
Odpovědět
Ahoj, nejsem z Brna, mám zkušenost pouze se salonem Bella v HK a šaty tam mají moc pěkné, navíc není problém poslat jinou velikost z jiných salonů, nebo i kabátky cokoliv, podle mě hodně spoluparcují....v HK to je i tak, že ti upraví, přešije....mě třeba odpárají korálky a dají místo nich krajku....v HK jsou ochotný hondě a jelikož se budu vdávat na moravě, pošlou mi je nachystané tam abych je nemusela vozit....jinak mám starší model za 8tis....ale překrásné...a půjčovné stojí i 15tis, ale v HK jsou ochotný dát i slevu...záleží asi i hodně, jaké značky si vybereš...
Odpovědět
Profilova fotka
nevím, jak v salónu Bella, ale mohu vřele doporučit svatební saón Svatební ráj ve Slavkově u Brna, který se bude za nedlouho stěhovat do Brna do Empaláce. Velký výběr šatů, nádherných, moc milý personál a příznivé ceny :)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/diskuse/svateb... Tady je diskuze ;-) Jinak ceny jsou vysoke 10-15tis!
Odpovědět
Ahoj! Šaty mají v tomto salonu sice nádherné, ale cena za půjčení je dost vysoká - 12.000 - 15.000 Kč. Na druhou stranu jsou schopni sehnat různé velikosti jedněch šatů nebo je různě upravit - jak píše tarra 27. Zkoušela jsem si šaty v tomto salonu před cca 4 roky, nevím jak teď, ale tenkrát se za vyzkoušení šatů v tomto salonu platilo - 50 Kč za jedny vyzkoušené šaty a personál zrovna moc ochotou neoplýval :-( Jinde v Brně jsem se s poplatkem za vyzkoušení nesetkala. Moc příjemnou zkušenost mám se svatebním salonem Evanie (dříve na Orlí, dnes na Josefské 19 v Brně) - velice příjemná paní, slušná cena a hlavně nádherné šaty :-) Doporučuji i salon Paloma na Masarykově ulici v Brně.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc vám děkuju za příspěvky, holky :-). Mně jde o to, že je to zatím jediný salon ( o jiném nevím), kde mají kolekci svatebních šatů značky Pronovias 2013. Pokud vite o nějakém salonu, kde mají tuto značku, dejte vědět, prosííím ;-)
Odpovědět
Já jsem si v Belle v Brně byla vybrat šaty v březnu 2013. Nebyla jsem objednaná a přesto mě paní ochotně vzala. Já jsem se rozhodla hned pro první šaty, ale ona ba naopak mi ještě ochotně radila, ať vyzkouším támhle a támhle, ať mám lepší představu. Vše proběhlo v klidu, bez odbíhání a nějakého spěchu. Cena sice 15.500,- půjčovné, ale co si budeme nalhávat, provedení a hlavně materiály se s neznačkovými šaty nedají srovnat (aspoň, co jsem viděla já). Já tedy doporučuji, byla jsem velmi spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
@lenule01 Konečně nějaká pozitivní zpráva :-). Můžu se zeptat, jak moc dopředu se tam mám objednat?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?