Svatební rozpočet pro 20 lidí, máte zkušenosti?

máte někdo zkušenosti?S tím že hostina bude kolem 22.hodiny ukončena.
Odpovědět
KOUKNI DO JÍDELNÍHO LÍSTKU SESTAV SI MENY. Třeba ti výjde 850 - 1200 na jenoho i s pitím. Tvrdej si dej do zvláštních výdajů. Počet vynásob 20. A zjisti si pronájem místa, nezapomeň na odměnu min 10% personálu.
Odpovědět
Holky, když to teď čtu, tak mě napadá, když budem platit pronájem sálu na hostinu, máme dávat ještě odměnu personálu? Myslím nějakou větší..
Odpovědět
já počítám s tím, že budu personálu dávat cca 2tis ...
Odpovědět
oběd máme pro 22, večer raut pro 30 lidí, jsme v restauraci domluvení na 30000,- (tvrdý platit nebudem). No, uvidíme, jak to dopadne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, bylo nás 22 (přivítání před obřadem, oběd, raut) a platili jsme za všechno cca 30tis Kč. Raut jsme ukončili něco po 22. hodině, spoustu jídla jsme zabalili svatebčanům. V ceně není zahrnuté sladké, které jsme měli od jiného dodavatele, ale restaurace to všechno krásně naservírovala, včetně zajíštění převzetí den dopředu a uskladnění. V ceně není tvrdý alkohol, protože to byl první den loňské prohibice :-) Měli jsme vlastní zásobu a pilo se před restaurací.
Odpovědět
sestra měla svatbu loni (cca 17 lidí) v srpnu a za všechno (šaty, jídlo, sladké, pití, alko i nealko, prstýnky, obřad...) dala 30 000,- ušetřili tím, že se nedělal klasický oběd, ale studený raut a měli to na zahradě, bylo to super....
Odpovědět
Profilova fotka
v restauraci máme domluvené menu o třech chodech s kávou a přípitkem za 385,- Kč za osobu + výzdoba restaurace do 1.000,- Celkem nás bude kolem 15, ale počítám s tím, že se vyšplháme až na 20 osob. Vzhledem k tomu, že se sejde jen nejbližší rodina, (všichni jsou spíše ve věku, kdy raději sedí a klábosí a ani z jedné strany nikdo alkoholu moc neholduje), tak počítám, že i s pitím nás hostina vyjde do 10.000,- Kč pro těch 15 osob. (jsou tam započítany i 4 děti) A to ostatní? Prstýnky ze stříbra 3.000,-. Svatební šaty z druhé ruky 2.000,-. Fotograf 3.000,-. Oznámení - samovýroba. Hudba bude reprodukovaná a večerní raut nebude, jelikož by tam na něj stejně nikdo nebyl :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Podle tech odpovedi co tu píšete se nějak začínám bát :-D za pronájem neplatíme nic, 12 lidí na oběd a max 20 lidí na raut. Čekám na rozpočet od paní provozní z restaurace. Ale co tak cca počítám max 250 - 300kč na osobu na oběd = 3000 - 3600Kč + večerní raut popravdě nemám žádnou představu. Ale doufám, že to bude taky tak :-)
Odpovědět
pro 21 lidí oběd s rautem a pitím 10:000 :-)
Odpovědět
25 lidí konec v 00,00 večer cena všeho 50 000,- :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?