Svatební oznámení předem nebo až s koláčema?

Chtela jsem vsem pozvanym udelat velke prekvapeni a nechat je, aby se o nasi svatbe dozvedeli z oznameni. proto jsem je chtela poslat dost brzo (3mesice dopredu) Ale co potom kolace? Poslat nejdriv oznamko a kolace rozvest tyden dva pred svatbou?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, pokud chceš udělat překvapení, dej takhle dopředu místo oznámení "Save the date" a oznámení si nech tak měsíc před svatbou (podle toho, kdy se vdáváš) a dej ho tradičně s koláčky.
Odpovědět
Napad "maxpex" je fajn. My to udelali naraz-3mesice predem oznameni i s kolackama.
Odpovědět
Profilova fotka
hm, oznameni se dava s kolackama? zjistuju, ze toho spis vic nevim, nez vim... je to spis takova pekna tradice nebo neco, za co me ukamenuji kdyz kolacky nebudou s oznamenim?
Odpovědět
Profilova fotka
@mawenzi Já si spíš myslím, že to je záležitost odlišných zvyků jednotlivých regionů. Taky jsem z Brna a pokud vím, tak jsem nikdy nezažila, že by se spolu s oznámením dávaly koláčky, vždy až výslužka ze svatby. Ale setkala jsem se s tím tady už víckrát, tak to někde asi tak funguje...nicméně já koláčky rozdávat nebudu, nevím proč :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Navíc když si představím, že některá oznámení budeme posílat poštou...hm, to by asi spolu s koláčkama dost dobře nešlo:-D
Odpovědět
@jesie12 Koláče se rozváží cca 2 - 3 týdny před svatbou a je na tobě, zda počkáš s oznámením do té doby a nebo dáš oznámení dřív a pak už jen rozvést koláče. My rozvážíme oznámení s koláčema. Čeká nás to už příští víkend. :-) Těm, co koláče nevezeme, protože jsou z opačného konce ČR jsme oznámení poslali už před cca 2 - 3 měs., možná i dřív.
Odpovědět
Profilova fotka
@ninive211 jo tak to bude asi temi odlisnymi kraji. Diky:)
Odpovědět
Profilova fotka
No mi jsme těm, co měli jít na svatbu posílali oznamení dopředu. Kvůli dovoleným a tak. A zbytku jsme dávali až z koláčema. 2 dny před svatbou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?