Svatební oznámení, kdy poslat?

Profilova fotka
Ahojky, :-) Termín svatby máme 26.07.2013. Kdy poslat oznámení? Kdy předat oznámení? Poraďte prosím. ;-) Díky
Odpovědět
Ahoj, řešili jsme to samé, máme svatbu týden před Vámi, všude píšou 2 měsíce dopředu, ale když jsem zjistila, že oba vybraní svědci jsou na dovolené, družičky na táboře... atd. :-S tak jsme se rozhodli, že tento týden zfinišujeme přípravy a nejdéle příští týden odesíláme. Bude se účast potvrzovat mailem, takže pak třeba měsíc předem připomeneme, ať na to nikdo nezapomene, ale déle to určitě nebudeme odkládat, ať tam nakonec nejsme sami =-)
Odpovědět
Profilova fotka
no my už oznámení řešíme teď, byla jsem z toho trochu překvapená ale už se nám stalo, že jsme se zmínili před známými a ti nám řekli, že už jsou pozvání na jednu svatbu ve stejný datum, no takže my rozesílám do tří týdnů... Nechci aby pak řešili na kterou svatbu jít i když tihle známí nám dají přednost i když byli na tamtu pozvání drív :)
Odpovědět
Jééé, to mi ani neříkejte :D...já sice o oznámeních mluvím a vymýšlím, jak je vyrobím...ale myslela jsem že se rozesílají až měsíc předem :D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky ženský, no tak to si budeme muset asi pospíšit. :-| Měla jsem taky v plánu posílat oznámení dva měsíce před svatbou...
Odpovědět
Popravdě posílet půl roku předem mi přijde hodně předčasné.Ani bych se nedivila, kdyby někteří zapoměli, že byli zváni :-D
Odpovědět
Myslim, ze je uplne jedno kdy se to posle-rozda. Pokud k tomu neni zasadni duvod to nechavat na posledni chvili, tak cim driv tim lip-je vetsi sance, ze s tim lidi budou pocitat a zajisti si na ten den volno. My rozvezli oznameni s kosicky pro vsechny, kteri budou na svatbe minuly tyden a termin mame 1/6/2013. Potrebujeme vcas vedet ubytovaci pozadavky, takze proto ten predstih. Oznameni tem, kteri na svatbu nepujdou posleme tak 4-3tydny pred terminem.
Odpovědět
Já to oznámim jen ústně a oznámení zašleme až začátkem léta, ale raději to řeknu, už vím o jedné svatbě známých ve stejný den...:/
Odpovědět
My prave mame vetsinu hostu z daleka a nevidame se s nimi. Takze je specialne obvolavat s tim, ze je zveme na svatbu mi prijde blbost. Takze dostanou oznameni, pred terminem pripominku a pri odchodunze svatby dostanou vysluzku. Navic to ma tu vyhodu, ze budeme dopredu vedet seznam hostu a jejich zajem o ubytpvani. Bude se nam to lip planovat.
Odpovědět
já jsem na to stejně s kacv. My máme svatbu na konci června. Většina už ví, že jsou na svatbu pozvaní. Ale oznamení dostanou tak měsíc před svatbou.
Odpovědět
Profilova fotka
@lsvit poslete mailem ci postou save the date a pak pozdeji oznameni.
Odpovědět
Já oznámení rozešlu spolu s výslužkou. Když budeme jezdit týden před svatbou s výslužkou rozdáme zároveň i svatební oznámení a pozvánku k hostině.
Odpovědět
Posím vás holky nemáte někdo zkušenosti se svatebním oznámením z internetové stránky Kyoprint. Děkuji
Odpovědět
Článek se načítá
@kaucka My máme, viz v jednom z mých alb a naprostá spokojenost, vše v pořádku, domluva super a vše přišlo rychle a v dobré kvalitě, navíc jsme si vybrali oznámko, které je z nějaké starší kolekce, takže nás jedno vyšlo asi na 12Kč. Paráda. :)
Odpovědět
@kudlikovka Berete se o prázdninách, takže doba dovolených, výletů, táborů atp., asi bych to neodkládala a oznámko klidně poslala - však proč ne? Nikde není žádné přesné pravidlo, kdy oznámko dávat. My se bereme 7.9.2013 a lidem, bez kterých bychom si svatbu neuměli představit, jsme ho dali v průběhu ledna/února. Jsou to všichni cestovatelé nebo vytížení lidé, takže jsme chtěli mít jistotu, že si udělají čas. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, díky všem za příspěvky. :-) Musíme si prostě pospíšit.... Pa pa
Odpovědět
Profilova fotka
my máme svatbu 22.6.2013 a posílali jsme tenhle týden :) Když už jsou doma, tak proč si je schovávat....
Odpovědět
Profilova fotka
my máme svabu v srpnu a rozesílali jsme zatím mailem takové neoficiální oznámení, protože časově vytížená rodina už nás urgovala, že si právě taky plánují dovolené a poodobně, tak ať vědí, kdy si mají v létě udělat volno. ;-) Oficiální oznámení a pozvánky k hostině pak rozešleme/předáme tak měsíc před svatbou..
Odpovědět
Já si je musím rychle vyrobit...čekám na materiál k výrobě a pak poletí do světa :)...málem jsme se totiž trefily se známi do jednoho dne...v tomto případě se prostě na překvapení hrát nemůže :D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
My budeme dávat oznámení cca měsíc dopředu, máme malou svatbu a ostatní buď přijdou nebo ne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svatbu v září, ale asi to nevydržím a začnu je pomalu rozdávát už v květnu :-) Na co by se mi měli válet doma? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaucka Ano, mám.. máme od nich svatební oznámení a už je doma :-)
Odpovědět
U nás to funguje tak, že lidé co jsou na svatbu pozvaní, o tom ví. Ti co jsou z Čech už oznámení doma mají a ty, co budeme objíždět s výslužkou, tak dostanou oznámení 14 dní před svatbou. S tím, že lidé co jsou pozvaní, všichni do jednoho o tom ví.
Odpovědět
ja už ho mam taky doma a je opravdu pěkné a za rozumnou cenu.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli svatbu loni 7.7. a oznámení jsme posílali někdy v únoru. Lidi se nám divili,proč tak brzo,ale ono to bylo po svátcích a dost lidí mělo naplánovanou dovolenou, tak abychom tam měli ty,které jsme tam skutečně chtěli,tak proto to bylo tak brzo
Odpovědět
no tak my se s miláčkem bereme 22.6..takže 2měsíce před bohužel oznámení poslat nemůžu :-D....všechno zařizuji (jelikož můj přítel na to jaksi nemá prý čas ani nervy) "na rychlo" ..... tak snad stihnu vše co je potřeba :)
Odpovědět
No, my jsme se rozhodli vzít 20.07.2013 a rozhodli jsme se pro to před 2 měsíci...všechny jsme obvolali a oznámení s koláčky dostanou měsíc předem...všichni už o tom povědomí mají...museli jsme se pochlubit:D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?