Poraďte program, kde se dají upravit fotky a obrázky

Profilova fotka
Ahoj , nevíte o nějakém dobrém programu? Chci si udělat oznámení sama a vytisknout na fotopapír. V čem se dají krásně upravovat fotky nebo jakékoliv obrázky a vyhrát si se stínováním a okrasným písmem? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
nejlepší je photoshop.... tak zkus... ;-) ;-)
Odpovědět
Není photoshop přeci jenom hodně drahej na tohle? Zooner vyjde levněji a na tohle stačí, ikdyž na oznámení by myslím stačil i free program z webu.
Odpovědět
Profilova fotka
Gimp je zadarmo a hodne podobny photoshopu. Zkus ten. ;-) http://www.gimp.cz/ Snad pomuze. Jinak se celkem jednoduse da pracovat i s Microsoft Publisher 2007, ktery byva soucasti Microsoft Office 2007. Publisher je podobny Wordu (textovy editor), takze pokud jsi zvykla Word pouzivat, tak to nebude tak veliky skok. Kdyz nemas pristup k Publisheru, tak bych zvolila Microsoft Power Point. V nem se krasne daji vyrabet tiskoviny a dokonce i plakaty. V minulosti jsem tiskla A2 format z Power Pointu. Ma dostatecne rozliseni a kvalita byla bezvadna. Hadam A0 oznamka asi nedelate. :-D Ostatne kdyz se ti libi nejaky obrazek a chces si ho vlozit do nejakeho programu na pozdejsi vytisknuti, volila bych prave ten Power Point. Word totiz snizuje kvalitu rozliseni. ;-) Hodne stesti s vytvarenim oznamka. :-) Nas to teprve tento mesic ceka... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také můžeš zkusit photofiltre, je zdarma ke stažení a jednodušší než gimp.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?