Oznámení z fotek doma vyráběné?

Ahoj holky :-) Chtěli bychom si sami doma vyrobit oznámení z nějakých našich fotek.. Bohužel nemáme s ničím takovým zkušenost, poradíte některá? Aby oznámení nebylo přeplácané. Taky mě zajímá jestli jako si to máme vytvořit doma na PC sami podle svých představ a pak dát někam vytisknout nebo spíš jen dát návrh a nechat to profíkům? A pokud sami, tak máte zkušenost některá s jeho výrobou? Moc díky za info ;-)
Odpovědět
Podivej se na stránku drogerie Teta foto. Mají tam program na tvorbu oznámení s vlastními fotkami .
Odpovědět
https://as.photoprintit.com/web/85005... pokud zvolíš svůj desing vyjde vám navíc takové oznámení na necelé 4kč i s obálkou, s jejich desingem o něco dráž, ale také levně
Odpovědět
Profilova fotka
Máme taky z naší fotky. Je černobílá a přes ní je poloprůsvitný papír a na něm mimo naše obličeje napsáno kdy, kde a kdo to je vše. Vynechali jsme i město atd. Ten je i s fotkou procvaknuté děrovačkou na stranách a svázané mašlí v barvě svatby. A stejným způsobem je dělané i pozvání ke svatebnímu stolu jen už bez naší fotky :-)
Odpovědět
Já jsem taky dělala doma.. Z vínové čtvrtky jsem si udělala obdélníčky, ty jsem ozdobnýma nůžkama ostříhala.. Fotku i text jsem vložila do rámečku ve wordu, barevně natiskla na samolepící papír a přilepila na ten vínový.. Mám fotku v albu.
Odpovědět
My jsme objednali tady http://www.vistaprint.co.uk/gallery.a... Vybereš si některý z "mustrů", můžeš změnit barvu, vložíš svou fotku a napíšeš si, co a jak chceš. Oni ti to pak vytisknou a pošlou i s obálkama, ty se taky dají personalisovat (my jsme si třeba nechali natisknout zpáteční adresy, ale můžeš mít i monogramy nebo fotku apod.). Vložila bych náš "výtvor", ale mám ho pouze naskenovaný v pdf, takže to nejde (jde sem vkládat pouze jpg). Jediné co bych teď změnila je lesklý papír. Objednala jsem matný (to byla základní nabídka) a myslím, že na lesklém by to vypadalo trochu líp. Ale jinak jsem byla spokojená a i dost lidí pozvánku chválilo (jako sami od sebe, ne že bych se ptala)...
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem dělal také oznámení doma na pc...foto a vše jsem upravoval ve Photoshopu, doplnil o písmo a vše vyhladil..zabere to trochu času, ale vyplatí se to. pak už jen sehnat kvalitní tiskárnu, která vše vytiskne a ořízne :-) mohu poradit pokud budete mít zájem :-) nejsem profík,ale baví mě to :-)
Odpovědět
Take jsem si delala sama doma. Jen text a nic vic. Vytisknout jsem nechala ve fotolabu jako matna fota ;-) Cena polovicni... A vse dle mych predstav!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?