Objednání tisku textu, ale bez koupě oznámení - jde to?

Chtěla jsem se zeptat, zda-li někdo nevíte, jestli je možné si koupit vlastní prázdná svatební oznámení bez textu (přes internet) a potom je odnést do tiskárny a nechat si tam dotisknout jen text. Co jsem koukala, nabizí firmy atoumaticky svoje přání + potisk. Na zahraničních webových stránkách vychází totiž ta stejná přání mnohonásobně levněji. Nerada bych si koupila prázdná přání, abych pak zjistila, že to potisknout nejde. Děkuji za vaše rady!
Odpovědět
Profilova fotka
@brooke11 Já myslím že to jde, ale podle mě v té tiskárně nasadí hodně cenu, a vyjde ti to oznámení pak na stejno! Oni totiž každý podnik když slyší slovo svatba, automaticky řeknou vyšší cenu! (Cukrárna,květiny...)
Odpovědět
@brooke11 Záleží na tom, jaké oznámení chceš potisknout. Ne na všechny papíry lze tisknout každou tiskárnou a ne každé oznámení lze dát do tiskárny (např. některá oznámení se potiskují jako velké archy a jednotlivá oznámení se vytrhávají díky výsekům až po dotisku textu). Pokud by sis nechávala dotisknout text, tak počítej, že zaplatíš tak jako tak za sazbu textu paušální poplatek, ne-li nějaký další poplatek, jelikož se jedná o individuální záležitost a to je vždy víc práce než s něčím co se nabízí ve velkém předpřipravené. Nechci Tě odrazovat, ale to už by Tě snad vyšlo levněji si nechat udělat individuální oznámení tady podle dodané inspirace toho, co se Ti líbí.
Odpovědět
Děkuji za odpovědi. Konkrétně se mi jedná o tuto web stránku http://www.lightinthebox.com/c/weddin.... Některá z jich jsou úplně stejná přání, která se nabízí i u nás, ale vyjdou více než 2 x levněji...
Odpovědět
Profilova fotka
@brooke11 mrkla jsem jenom na první stránku a pokud si chceš polotovar kupovat tedy tu a u nás nechat tisknout jenom text, tak pokud by sis vybrala čtvercové/obdélníkové oznámení, řešila bych to asi tím, že bych si navrhla pouze rozměrově odpovídající kartičku s textem, kterou bych následně do oznámení vlepila, v tom případě by ten tisk nemusel být tak drahý, případně pokud bys sehnala hezký papír, který by "zkousla" i tobě dostupná tiskárna, měla bys to za cenu barvy a nějaký tý doby strávený nad návrhem :)
Odpovědět
Claire90: Ještě musím zpočítat, jestli budu muset platit CLO a DPH, jestli se to vyplatí. A pokud ano, udělám to, jak říkáš - formou kartičky, kterou do oznámení vložím. Holky dík za rady!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?