Kde mi udělají takové svatební oznámení?

Dobrý den vyhlédla jsem si svatební oznámení ale mám jen fotku a nemůžu najít kde ho dělají nevíte o nějaké firmě, která by mi toto oznámení udělala? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
treba tady http://svatebni-oznameni.net/1102.htm , nebo tady http://www.oznamenisvatebni.cz/svateb...
Odpovědět
Nebo si ho můžeš udělat i sama :-) To je hodně jednoduché oznámení, nevyžaduje žádnou speciální grafiku apod., takže pokud na to máte čas, můžete i ušetřit.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my Vám takové oznámení klidně vyrobíme a možná si i podobné přímo najdete :). Jsme český výrobce svatebních oznámení a ostatních tiskovin, takže nic není z dovozu a všechno je opravdu děláno u nás na firmě. Tím se ve všem zaručíme za kvalitu a to jak přímo výrobku, tak i potisku. Máme více webů, ale ten hlavní najdete tu v mém podpisu. Kdybyste se chtěla podívat i na náš nový web tak stačí napsat originalnioznameni.cz. Přeji krásný den!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, takéto oznámení Vám rádi vyrobíme, dokonce podobné jsme již dělali :-)
Odpovědět
Něco v podobném stylu jsem si dělala doma sama ;-) koupila jsem barevný papír, na tvrdší papír jsem si vytiskla, co jsem potřebovala, nalepila to na sebe a hotovo :-) a i s materiálem na jmenovky a pozvánky ke sv. stolu a na raut mě to vyšlo na 400 :-)
Odpovědět
doporučuji leontynku1 :) ze svatební pohotovosti, měli jsme podobné a byla jsem maximálně spokojená jak se zpracováním tak rychlostí dodání:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také vám ráda takovéto oznámení vyrobím. A mohu vám k tomu vyrobit i ostatní dekoraci ve stejném designu. Koukněte na můj fotoblog pro inspiraci.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?