Jak dlouho dopředu dáváte svatební oznámení?

Profilova fotka
Prosím vás děvčata,jak dlouho dopředu dáváte už oznámení my máme svatbu 11.6.2011 kdy máme dávat oznámení v dubnu neb už dřív?Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Těm co jsou zdaleka jsme telefonovali, aby s tím počítali, zařídili si dovolenou atd. Svatební oznámení pošleme dva měsíce předem. A ti co nejdou na svatbu dostanou cca týden předem s koláčky. Ve tvém případě bych ho zasílala asi počátkem dubna :-)
Odpovědět
Nejlepsi je 2-3 mesice dopredu, aby si lide mohli pripadne zaridit dovolene apod., si vse naplanovat :)
Odpovědět
Ahoj, no, my to máme trochu jinak, protože budem oznámko rozvážet osoběně s koláčkama tak 2 až 3 týdny před svatbou :) Jinak už o svatbě všichni vědí poměrně dlouho, ale i tak budeme lidi zvát asi osobně nebo telefonicky tak nějak co nejdřív, aby počítali i s tím, že půjdou na hostinu... Jinak mi to v dubnu přijde tak akorát, pokud ho budeš posílat poštou... dřív mi to přijde zbytečný, spíš fakt na to lidi upozornit:-) Jo a svatbu máme 16. dubna :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, máme svatbu ve stejný termín a budeme posílat asi na konci únara nebo začátkem března. Důležití lidé už to vědí, nicméně bych byla ráda, kdyby přišli všichni, které chceme pozvat, proto je budeme posílat už tak brzy...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Ahoj všichni, doufám že nevadí, když tuhle diskuzi znovu otevřu. Svatbu máme 3.9. a nevím, kdy tedy rozvést-rozeslat oznámení a kdy dát koláčky... Každý říká něco jiného. Díky ;-)
Odpovědět
@terezbride Ahoj, my máme svatbu taky v září a rozdávali jsme oznámení tento víkend. Někomu se to možná zdá dopředu, ale koho zveme toho na svatbě opravdu chceme, takže proč to nedat už teď ať si lidi můžou naplánovat dovolenou atd. :)
Odpovědět
Profilova fotka
2-3mesice ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?