Co se píše do svatebního oznámení? Mám přiložit program?

Co vše se píše do svatebního oznámení?? jen ten a ten, místo a čas? Jak lidi poznaj kde bude večerní raut, v kolik bude krájení dortu, tanec atd...mám vložit třeba nějaký program k pozvánce? Nebo se to nedělá a prostě se jim to řekne na svatbě?:)
Odpovědět
Profilova fotka
Protoze oznameni se dava i tem, co se nezvou na hostinu ani raut, tak se tam vetsinou nic jineho nepise. Cas a misto hostiny / rautu je vetsinou na pozvance ke stolu / na raut. Casovy harmonogram myslim neni nutnost hostum sdelovat predem (nebo vlastne vubec jim ho rikat), my ho poslali mailem spolecne s dalsimi informace, videla jsem ho ve svatebnich novinach nebo i s tistenym menu na stole. Ale urcite neni zadne pravidlo jak to ma univerzlne byt a kreativite se meze nekladou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my jsme měli strašně jednoduché sdělení na oznámení, na druhou stranu jsme pak dali harmonogram dne a webovky (hrdaslama.webnode.cz) , kde hosté našli podrobnosti. V agenturách vám často řeknou, co přesně se musí dát na oznámení, ale mě některé věci přijdou zbytečné. Například moc nechápu k čemu jsou pod jmény adresy, zvlášť ve chvíli, kdy oba snoubenci bydlí často spolu už před svatbou. Myslím, že pokud očekáváte nějaká přání zaslaná poštou maximálně stačí jedna adresa. Nebo ji mít napsanou na webovkách :-). I když verše jsou krásné, někdy mi přijde lepší vtipný nápad. Naši kamarádku budeme například letos fotit ve stylu padesátých let - domácí pohoda ženy a muže po dvaceti letech. Na naše oznámení jsme oslovili našeho kamaráda, co perfektně maluje:
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem hostům kteří byli zváni i na hostinu přiložila k oznámení průvodní dopis s kompletními informacemi co se týkalo přijezdu, ubytování- pro ty co byli z daleka, dále přesné údaje v kolik se mají v den svatby kam dostavit, pro ty co došli ráno ještě k nám i způsob odvozu a dovozu, některé vyzvedávali řidiči od hotelu, v kolik mají být u radnice,jak bude probíhat odvoz hostů,kam s auty, v kolik bude oběd, že po obřadu se mají přemístit do restaurace,kde na ně čekalo malé pohoštění než jsme se nafotili, prostě komplet vše i to jak bude den probíhat. a byla jsem ráda že jsem to udělala,protože jsem byla na svatbě kamarádek,které nikomu informace nedali a hosti po obřadu nevěděli jestli mají odjet nebo čekat,byl to chaoz. u nás vše klaplo na jedničku, bez komplikací,takže pokud nebudeš mít koordinátorku,která by řídila celý průběh svatby,tak ti doporučuji ty informace hostům napsat, předejdeš tím spoustě zmatků :)
Odpovědět
Profilova fotka
..souhlasím, napsal bych to klidně i s koordinátorkou. Nejlepší je, když hosté vědí, co se plus minus bude dít. Ono vždycky stačí, když si to přečte jen pár "hujerů" (kladně myšleno :-)) a z nich se pak stanou takoví nenápadní svatební koordinátoři. Navíc lidi mají perfektní téma k hovoru a to se vždycky na svatbě počítá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Omlouvám se, pokud jsem sem dala něčí pozvánky. Ale našla jsem je na internetu a moc se mi líbí.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@blumchenkin Já jsem dala do obálek k oznámení ještě takové info (trochu jiné pro "obědové" svatebčany a trochu jiné pro ty "pártyové"), abych nemusela každému zvlášť vysvětlovat co a jak bude a to jen proto, aby to mohli ti lidičkové zapomenou a dva dny před svatbou volat, co a jak se vlastně má, v kolik mají kde být atd. :-D Kdybys chtěla mrkni do mého alba, mám to tam
Odpovědět
Profilova fotka
@bartosba to jsou moje pozvánky a prosím o jejich další NEŠÍŘENÍ!!!!! Děkuji!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@uglyduckling Omlouvám se..
Odpovědět
Profilova fotka
@bartosba v pohodě, ale prosím o vymazání! díky moc :)
Odpovědět
udělali jsme to úplně stejně jako @ivanep. Jak to bude přínosné zhodnotím až na konci května, kdy to budeme mít za sebou :-) Chtěla jsem aby bylo každému jasné co, kde a kdy a nikdo nás neotravoval věčnými dotazy. Když se má oznámení všem roznést a dokolečka to opakovat, tak je to na zbláznění. Nehledě na to, že spousta lidí i zapomene... Takhle jsem jen řekla, máte k tomu harmonogram, v klidu si ho přečtěte, kdyby pak nebylo něco jasné, ozvěte se...
Odpovědět
Profilova fotka
prosim vás, nevíte někdo, jak mám smazat ten příspěvek? Nějak mi to nejde.. :-(
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?