Svatební dorty, koláčky z okolí Pardubic/Hradce Králové

Profilova fotka
Ahoj, chci vím, že už je tady xx diskuzí, ale chtěla bych se zeptat na aktuální zkušenosti z okolí Pce, kde budete objednávat dort a kde svatební koláčky ? Předem moc děkuji ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@nikolamj to je dobre ze se ptas. taky schanim a zatim vubec nevim. snad se nekdo ozve ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Co se týče dortu, příští týden se nám upeče zkušební, takže pokud klapne, dám vám typ a s koláčky jsem taky zoufalá. Spoléhala jsem se na Hotelovku, ale o prázdninách nemakaj, takže smůla. Přidávám se tedy dotazu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zkuste Svatební a květinové centrum HK a Pce, jsou v obou městech a nevěsty koláčky chválily. Já osobně jsem od nich koláčky tedy neměla, ale za optání nic nedáte. Mají i stránky - odkaz přímo na koláčky: http://vseprosvatbu.cz/dorty,-kolace,...
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za reakce. My zas máme tento víkend ochutnat dorty ze Senecia, tak pak dám vědět... ;-)
Odpovědět
Za mě můžu doporučit svatební koláčky ze Smékalova pekařství z Vysokého Mýta, to není zas tak daleko :) Jsem přímo z Mýta a určitě je pořídíme tam.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak dort ze Senecia byl vynikající, takže je zřejmě rozhodnuto. Jen ty koláčky.... Potřebovala bych sehnat kontakt na paní Křesťanovou z Křičně, prý má nepřekonatelné koláčky, neznáte ?
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud byste některá sháněla svatební dort, mám tip, ochutnáno, zamluveno:-)
Odpovědět
Ahoj nevěstinky:-), já se vdávala vloni a co rozhodně NEDOPORUČUJU, byly právě dorty od SVATEBNÍHO A KVĚTINOVÉHO CENTRA V HRADCI (PARDUBICÍCH) - NE NE NE, VÝROBNA DORTU TRITON. Za prvé to bylo předražené, téměř 12000 Kč za dva dorty, absolutně nedokázali odhadnout počet porcí, zbyla nám více jak polovina dortů, za 2) marcipánová hmota na dortech tekla, a to i v ledničce!!! 3) v čokoládovém krému višně žádné viz posl. obrázek (a to jsme extra prosili o velké kousky ovoce) hahaha 4) dorty se při krájení hezky patlaly, udělat úhlednou porci bylo nemožné!!! Po konzultaci s příbuznou, která pracuje ve vyhlášené cukrárně v Praze, vyšlo najevo, že cukrárna použila pro marc. hmotu nějakou náhražku, protože kvalitní marcipánová potahová hmota neteče.... takže se rozhodněte sami... přikládám obrázek... a jinak ještě doplňuji - průběh reklamace - paní ze svat. centra z HK, nejdřív jakoby na naší straně, že už měli opakované problémy s tou cukrárnou, nespolehlivost, upomínání atd. (samozřejmě jsme ji dovezli i vzorek toho dortu)...no a pak po čase obrátila na stranu cukrárny a začla něco o nesprávné skladovací teplotě (dort byl po celou dobu ale v cukrářské lednici)...samozřejmě nám nevrátili ani korunu za tu celou ostudu.... Takže se rozhodněte sami....
Odpovědět
@nikolamj Mrkni na můj příspěvek dole :-) Osobně doporučuju nějakou šikovnou paní sousedku, bude to za polovic a z domácí výrobny... Hodně štěstí při výběru. 8-)
Odpovědět
@no_kaczu no to je strašnýýýýýýýýýýýýýýýý, to bych buď nepřevzala, nebo ihned reklamovala, svatební dort musí být nejen chutný...tady nevím, třeba chutný byl, ale už od pohledu bych se ho nedotkla a letěl by ...no asi ne do koše,ale zpět do cukrárny. Tohle je hrůza.
Odpovědět
@no_kaczu ještě k těm hmotám. Jak píšeš pravý marcipán... na svatby ho moc lidičky nechtějí, je příliš sladký, má smetanovou ...no někdy až béžovou barvu a to většinou u svatebních dortú není žádoucí. Bělení není to pravé ořechové...ale tady spíš je vidět, že použili nějaký levný fondán a ten tepla rád nemá, topí se, nic na něm nedrží a povrch lepká, je to smutné, že takto chtějí na dortech vydělat. Přitom píšeš, že byl v lednici, takže důvodem takové tečavé katastrofy může být i krém - ne každý může pod potahovku a na fotce řezu ani není vidět obmazání dortu pod potahem, ale za to je ho velká vrstva - fuj. Já používám kvalitní hmoty, bílé, jemně sladké s různými příchutěmi a ty drží, hold ale nejsou nejlevnější...Za to většinou lidem chutnají a i v těch velkých vedrech se drží statečně, nejvýš se na chvíli po vytažení orosí a pak jsou zase OK, tohle bych si na svědomí nevzala. Reklamaci měli uznat, nebylo to zrovna levné a tohle zkazí náladu i chuť....do té cukrárny už bych nešla ani pro jednoduchý zákusek....
Odpovědět
@itty Děkuju za reakce, dorty bych nepřebrala, jenže problém byl v tom, že je cukrárna dovezla den před svatbou na místo konání hostiny a já je pak viděla až zběžně při svatební hostině...a to si asi umíš představit, v jakém frmolu to bylo... První problém pak nastal při krájení a nejvíce dorty tekly 2. den po svatbě, když jsme je krájeli do výslužek...a to opět píšu, že byly po celou dobu v lednici na 3 stupně, vyndali jsme je jen asi na půl hodiny na krájení a pak dali zase zpět, žádné vystavování na stolech apod...ale to si cukrárně a tomu hloupému svatebnímu salonu vysvětluj...škoda času a peněz.......PROSTĚ NIKDY VÍCE a hotovo. A jinak děkuji za zaslání linku na ty krásné dorty. :-N PS: Ta tvá poznámka ke tlouštce marcipánu taky sedí...nechutně tlustá vrstva, kterou polovina hostů nechala na talířku...osobně mám marcipán strašně ráda, ale i na mě to bylo moc...njn, člověk se poučí, ale vdává bohužel jednou... :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Na dortech naštěstí štěstí nestojí ;-) moc to zamrzí. Jinak chápu , že v tu chvíli jsi byla i myšlenkami jinde a hlavně Ti přeji, aby se Vám jinak ve všem dařilo, hlavně v manželství
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
@timonek Ahoj, muzu se zeptat, kde sis vybrala dort? Diky :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Já z vlastní zkušenosti doporučuju koláčky od pekárny v Ličně. Opravdu výborné, pozvaným chutnaly. Pro jejich velký úspěch ještě děláme objednávku přímo na svatební den.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vyzkoušejte originální krabičky na výslužky v několika barevném provedení které lze sestavit do několika patrového dortu a místo figurek nevěsty a ženicha na dort zkuste elegantní písmena do dortu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj budoucí nevěsty.Poradíte kde jste si nechali péct cukroví a dorty na svatbu přímo v Hradci Králové,pokud možno za rozumnou cenu.Děkujííí
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@poirotka11 Dobrý den! Já mám skvělou zkušenost s Koláčovým snem z Pardubic. Koláčky jsou výborné. Koukněte na jejich stránky nebo se osobně stavte na provozovně - jsou na tř. Jana Palacha. Dobrou chuť! :-)
Odpovědět
Ahoj, svatební koláčky nakupují takřka všechny Hradečandy v cukrárně ve Stěžerách - chuťově i esteticky výborné, jsou to klasicky ty zavinuté, včetně rohových. http://www.sladkyrajhk.cz/Content/ima... Na dorty mohu doporučit soukromou paní (kdyžtak SZ) - jeden stál 1000,- (cca pro 30 lidí) - vše z domácích surovin, kvalitní čokoláda atd...udělala mi to přesně podle mých představ - nechtěla jsem takový ten klasický svatební hutný, ale lehčí těsto se šlehačkovou náplní - nic nebyl problém (narozdíl od jistého cukrářství, kde mi vysvětlovali, že tak jak si to představuju, to nejde).
Odpovědět
P.S.: Ta vrchní růžička se nám trochu poškodila při převozu :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@strelenka @georgina22 Holky mohla bych vás poprosit o kontakt do IP? A myslíte, že by paní neměly problém ani s naked cake? Díky moc.
Odpovědět
@limda Poslala jsem SZ. Myslím, že neměla, ale chce to se optat a domluvit, no...
Odpovědět
@georgina22 prosím o kontakt, děkuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@strelenka Ahoj, mohla bych tě poprosit o kontakt na paní do IP? Děkuji :-)
Odpovědět
@strelenka můžu kontakt do IP
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?