Svatební cesta do Malajsie - byl jste někdo?

Profilova fotka
Ahoj, byl někdo z Vás v Malajsii?? Jaké to tam bylo??? My tam plánujeme poznávačku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@berev ahojky, my jsme byli v Malajsii právě ted v prosinci, ( zasnoubení na Borneu ). Malajsie byla super, byli jsme tam 3 týdny na cestách. kdyby jsi chtěla více info atd... tak piš klidně do zpráv :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no supéér , už píšu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsem byli na svatebni ceste v Malaysii. Konkterne v KL a na ostrove Langkawi. Oba mame radi asijskou kuchyni a tak jsem si to opravdu uzivali ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Obnovuji diskusi, kdo byl prosím v Malajsii???? BUdeme tam potřebovat zajistit ubytování u moře...můžete doporučit nějakou destinaci??
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
jednoznacne ostrov Tioman. RIka se o nem, ze je to jeden z nejkrasnejsich ostrovu na svete .. a je to pravda, ja tam byla :)
Odpovědět
@buldrik O Malajsii jsem také přemýšlela, jako ostatně o spoustě destinací :-) Nemáš někde fotky, když jsi tam byla? Na netu jich je spoustu, ale stejně není nad vlastní zkušenost a vlastní fotky, člověk pak ví, jak to tam opravdu vypadá :-)
Odpovědět
V Malajsii ziji uz 8 let. Klidne poradim, byla jsem uz na mnoha mistech, je to tu krasne. ;-)
Odpovědět
Ahoj, v Malajsii jsme strávili 3 týdny v červnu 2012.. přilétali jsme do KL, tam trávili pár dní a poté přelétali na ostrov Langkawi.. krásné páže, moře, všudypřítomné opice a málo lidu.. ideál :). Konkrétně jsme byli ubytováni v chatce areálu Mutiara .. z Langkawi se dá pohodlně dostat lodí zpět na pevninu a poznat tak i méně turistické oblasti.. Zpáteční cestu jsem podnikali přes SIngapure (tři noci) .. též doporučuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?