Můžete doporučit wellness pobyt, hotel v ČR nebo SR?

Holky, můžete doporučit nějaký wellness hotel (pobyt) v ČR nebo na Slovensku? Řešíme, zda na svatební cestu vyrazit do zahraničí nebo zůstat u nás.
Odpovědět
1
2
Hotel Horal nebo Lanterna Velké Karlovice. Když omrzí wellness, je kolem krásná příroda, je kam zajít.
Odpovědět
Ahoj, tak za sebe můžu doporučit hotel Horal v Rožnově pod Radhoštěm, ale dost mě láká hotel Éroplán kousek vedle, 4hvězdičkový. Tam jsme byli zatím jen na večeři, ale fakt bomba, obsluha super, jídlo krásné načančané. Záleží co od toho očekáváš a kolik do toho chceš vrazit, co se týče wellnesu, tak ty dva hotely budou zřejmě se službami podobně (sauny, masáže, koupele - klasika asi všude obdobná), co se týče ubytování, Éroplán bude určitě někde jinde. Pak jsme byli ještě ve Štramberku v Roubence (3hvězdy), měli jsme pro sebe celé spodní patro jedné chaloupky. Krásné stylové ubytování, vše ve dřevě, na jídlo jsme zůstali jen jeden večer, tak nemůžu moc soudit, krásné okolí a pěkný výhled na Trúbu, pokud to plánuješ někdy z jara nebo v létě. A pak jsme byli ještě na na Sepetné, ubytování krásné, okolí spíš pro horaly a turisty - přece jen je to pod Lysou horou - taky by to spíš chtělo vychytat období, kdy je příroda zelená, rozkvetlá. Wellnes klasika, navíc služby jako jízdy na sag-way koloběžkách, skákací boty. Bohužel, můj přítel je na to docela lehoch, takže to byl poklidný víkend :-| nějak nadšená jsem z tohoto pobytu nebyla. Ale co by mě zajímalo zkusit, tak pobyt na Davidově mlýně ve Starých Těchanovicích. Můj je rybář, mě to taky nesmírně baví, pro děti je tam taky vyžití a je tam hlavně klid, pokud zrovna nedorazí x desítek rodin na rybolov, protože tam ryby berou na všechno, ať si můžou i ti 5letí chytit vlastní rybku. A taky ta Lanterna, kolegyně tam byla a ten servis se snídaní na pokoj, wow :-D
Odpovědět
Hotel Augustiniánský dům v Luhačovicích, nebo hotel Vitality ve Vendryni, případně hotel Dolní morava. Můžu jen doporučit!
Odpovědět
zvolili jsme Liberecky babylon a celkem spokojenost, ale je to tak na vikend, pak uz to omrzi:)
Odpovědět
@bonifac13 @xkall @luciapaja Díky za tipy, kouknu :) Hledáme něco i s hezkou přírodou, kde je možný někam vyrazit na výlet, na procházku atd. Nechceme strávit celý pobyt jen v hotelu.
Odpovědět
Profilova fotka
Co Resort Svatá Kateřina?
Odpovědět
Profilova fotka
Abacie v Novem Jicine. Krasny 4* hotel, welness svet se saunama v objektu, stejne jako squash, skvela restaurace... V okoli spousta moznosti na vychazky, kousek autem do Beskyd, kousek do Ostravy... Pripadne se nam libilo v Zajeci na J Morave - U Kaplicky. Moznost virivky na pokoji, welness v arealu. Je to uprostred vinice, primo ideal na mini prochazky. Na kole jsme dojeli do Lednice. Vylet na cely den. Ale autem kousek za vsemi krasami Jizni Moravy...
Odpovědět
Hotel Duo na Horní Bečvě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vřele doporučuji Resort Svatá Kateřina. Nádherné prostředí, super jídlo a i sportovní vyžití. ;-)
Odpovědět
Díky holky :) Ještě vybíráme, jeden hezčí jak druhý :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer. Pokud chcete strávit opravdu welness, pak jednoznačně doporučují hotel Tree of Life ( 4 a půl hvězdičky) v Lázních Bělohrad. To se nedá komentovat, to se musí prožít. DJ Zdeněk
Odpovědět
Já nedám dopustit na Sporthotel Zátoň.Je to 15 km od Českého Krumlova,krásné prostředí,úžasný personál...atd.Přeji šťastnou ruku při výběru :-) .
Odpovědět
Článek se načítá
Doporučujem Hotel Tri Studničky alebo Wellness Hotel Grand Jasná, skús omrknúť: http://www.carovnehotely.sk/slovensko...
Odpovědět
Profilova fotka
@markiss21 Wellness hotel Frymburk, Mrkáček Lišov - je zaměřen více sportovně, Hotely Albatros - těm patří i síť studií Orient Spa
Odpovědět
Hotel Dvořák v Táboře
Odpovědět
Augustiansky dum v Luhacovicich, luxusní ubytováni, wellness, výborně jídlo a krásná příroda a atmosféra lazenskeho mestecka
Odpovědět
Doporučuji hotel kolowrat (nyní jej nabízí pepa.cz) moc hezké, pokud máte rádi hory, pěkný wellnes, výborné jídlo, cenově dostupné a krásná příroda, úžasný výhled z hotelového pokoje :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Za sebe doporučuji jeden z balíčků http://www.penzion-ondrejnik.cz/welln...
Odpovědět
Profilova fotka
Na druhých líbánkách jsme byli ve Špindlu na wellness pobytu v hotelu Jelínek a musím rict, že jsem byli nadsení!! Velmi vsticny pristup, ve vsem nam vyhoveli, udelali balicek na miru za slusnou cenu, hodne se snazili (koukni na muj fotoblog - mam tam fotky), navic sousta moznosti vyziti i imo - my si udelali turu, sli na premosteni pres prehradu Labska, na bobovou drahu...do toho jsme meli romantickou veceri (uzasne v tom hotelu vari!!!), soukromy wellness, kulecnik, masaze, snidani na pokoj, nazdobený pokoj, svicky, ruze....ovocny talir na pokoji a lahev sektu s jahodama do virivky. bylo to proste DOKONALY :)
Odpovědět
Profilova fotka
@anishai my jsme tam byli letos,taky na wellnes- byl tedy dokonalý a luxusní,ale ubytování nic moc. Jídlo výborné,příjemný personál,beskydy jsou taky překrásné,ale penzion je zastaralý. ;-) takže jako svatební cesta mi to nepříjde úplně nejlepší, to bych doporučila radši velké karlovice - Horal
Odpovědět
Vila Valaška Luhačovice - bezkonkureční pokoje, krásný výhled, klidnější část Luhačovic (Pražská čtvrť), ale přitom asi 5 minut od kolonády:-) Skvělý personál, a jídlo je taky moc dobré.
Odpovědět
Profilova fotka
rozhodně hotel Orlík :-) v Kozárovicích :-) úžasný neomezený wellnes projíždky na koních na segwayi romantika a úžasná péče o hosty :-).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
My i přes to, že jsme z Brna, tak strašně rádi jezdíme na wellness do Luhačovic. Není to zase tak daleko. Teď skoro až tam vede ta nová dálnice, takže tam jste fakt maximálně za hodinu a půl, což je super. My jsme si oblíbili hotel Alexandria. Není úplně levný, ale je krásný, na dobrém místě, výborně tam vaří a mají fakt velký výběr procedur. Už jsem byla ubytovaná ve více hotelech i penzionech v Luhačkách, ale tento nám vyhovuje prostě nejvíce.
Odpovědět
Komorní hůrka u Františkových lázní, Hotel Horal a hotel Lanterna ve Velkých Karlovicích, hotel Čeladenka v Beskydech...
Odpovědět
@nnicooll S tím můžu jedině souhlasit :-) Něco tak příjemného jsem hodně dlouho nezažila...
Odpovědět
@alusak Že? Jak jsem už psala, bydlela jsem tam už na více místech, ať už to byl penzionek či nějaký soukromník a nebo taky ta hodně známa Ambra či jak se to jmenuje. Konkrétně tam jsem se necítila vůbec dobře, nevím proč :-( V Alexandrii mají i moooc výborný víno, moje oblíbené Chardonnay - pozdní sběr z Popic :-)) co si budeme povídt, procedůrky jsou důležité, ale gastronomie taky :-)) a taky jsem ráda, že tam mají ten Kneippův chodník, protože ten není skoro nikde, nebo na hrozně málo místech a vzhledem k tomu, že mám špatné prokrvování končetin, tak tohle opravdu oceňuji :-) je to celkově dobré i na posílení metabolismu, tak je to fajn :-)
Odpovědět
Ja můžu doporučit hotel Magnus v Trenčíně. Bývá často i na slevomatu a ubytování luxusní. Ve sklepě je hodně druhů saun a 1 vířivka s neomezeným časem, pouze masáže jsou za poplatek a s jídlem jsme byli také spokojeni ;-)
Odpovědět
My jsme jeli na svatební cestu do zahraničí, ale vždycky na výročí - pokud to situace dovolí, tak si společně koupíme nějaké wellnessko, je to krásné zpestření a říkáme si když furt pracujeme tak si to zasloužíme! Jednou jsme byly v Brně v hotelu International, v Rožnově v pivních lázních, a naposledy v Luhačovicích, taky v té Alexandrii - musím potvrdit slova nnicooll či alusak, protože tam se nám líbilo fakt nejvíc. Hodně udělá i to okolí, mě připadalo takové romantické ta kolonáda a jak vše kvetlo, myslím že na svatební cestu je to dobrý, i vyžití tam je.
Odpovědět
my byli v hotelu Happy Star u Znojma a taky super. Půjčují i kola, takže na vyjížďky po okolí super
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Dobrý den. Za sebe mohu 100% doporučit tento hotel se SPA a wellness https://www.honourandgrace.com/cs/ Byli jsme tam teď v létě a fakt super.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?