Líbánky v České republice, máte tip na místa?

Profilova fotka
kam na libanky v CR?ma nekdo tip na pekne mista?hotely...dekuji
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Záleží, co preferujete. My chtěli hlavně klid a odpočinkový program, tak jsme byli v Konstantinových lázních. Je to maličká vesnička uprostřed krásné přírody. Měli jsme nádherný apartmán v lázeňském hotelu, polopenzi sice v lázeňském hotelu, ale vařili skvěle. Navíc wellness centrum tam měli parádní a nikdo v něm v jakoukoliv denní dobu skoro nebyl, takže třeba vířivky i saunu jsme měli úplně pro sebe. Prostě relax po tom šíleném předsvatebním shonu. Navíc se dá zajet do Mariánek, kláštera v Teplé, na exkurzi do pivovaru v Chodové Plané a výborný tradiční český oběd v tamní restauraci ve skále. Jen lázenští hosté (většinou důchodci, kteří měli zdravotní pobyt na pojišťovnu) na nás v jídelně divně koukali, ale to nám bylo fuk, protože jsme v hotelu stejně byli jen na jídlo a novomanželské radovánky 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
my byli na svatební cestě u Lipna v penzionu u Medvídků (Médů) v Horní Plané. Je tam krásná krajina, klid a kolem spousta výletů. A letos jsme byli v Jindřichově Hradci a taktéž bylo krásně
Odpovědět
já jsem unešená hotelem Horal ve Velkých Karlovicích - Beskydy. Mají krásné ubytování, vynikající kuchyni a super wellness. A krásný je taky hotel Lanterna - taky ve Velkých Karlovicích.
Odpovědět
Profilova fotka
rada bych wellnes trochu relaxace prochazky poznat trochu okoli,skvela ceska kuchyne a drahy rika ne moc duchodcu, to pak muzem na libanky na hrbitov....:-)
Odpovědět
záleží, co preferujete, zda chcete aktivní líbánky nebo naopak relax a odpočinek, jestli hory, vodu, památky, sport nebo spíš wellnes a lázně. a taky jestli Vám stačí levné ubytování nebo naopak chcete luxus. takhle obecně se dá poradit těžko, v ČR je strašně moc krásných míst a všude se dá najít dobrý hotel nebo penzion. my s přítelem jsme se taky rozhodli pro líbánky v ČR, pojedeme do Adršpachu...máme psa, který pojede na svatební cestu s námi, takže u nás to bylo jasné - chtěli jsme někam, kde je krásná příroda, dá se chodit na procházky a ještě jsme tam nebyli. rozhodovali jsme se mezi Adršpachem a Českým rájem. jinak pro inspiraci doporučuju omrknout slevové servery, tam je spousta nabídek ubytování ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Cesky raj,Jeseniky,Beskydy.Krasna priroda i pamatky.V kazdem miste se to da hezky vyvazit podle toho co mate radi.Akorat my bydleli vetsinou pod stanem nebo ubytovna...ale myslim, ze staci zapnout kamarada googla a najdete spoustu ubytovani.
Odpovědět
my jsme jeli na Sumavu
Odpovědět
Velké Karlovice - wellness hotel Lanterna, sice malinko dražší ale ráj! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hotel Podhrad v Hluboké nad Vltavou, byli jsme tam na dovči a kolem je spousta pekných míst na procházky, my jsme si zamilovali ZOO Ohrada a sousední muzeum, chodili jsme tam snad každý den, takže jsme si ani nestihli prohlédnout zámecký park :-( jenom jsme před odjezdem absolvovali dva okruhy na zámku, byly v ceně voucheru (doporučuju hned první ranní prohlídku - pak najednou autobusy turistů a vsude plno lidí) Nebo Štramberk, hotel přesně nevím, ale kdyby jste chtěli trochu adrenalinu, dá se přespat na ochozu Štramberské trůby - úžasný zážitek, absolvovala jsem to s kamarády a nemělo to chybu
Odpovědět
Relax centrum Sepetná na Ostravici - Beskydy. Ubytování v horách - kousek na nejvyšší horu Beskyd, wellness.. Je tam velké vyžití. Sepetná byla i na Polaru v pořadu - Jídlo, pití, žití - zkuste se podívat, najdete to na internetu.
Odpovědět
Profilova fotka
Relax centrum Kolštejn v Branné: Jeseníky- perfektní wellness+ horská turistika (Praděd) a cykloturistika, sportovní vyžití-koloběžky, horské minikáry, vodní nádrž Dlouhé stráně, Jeseník- Priessnitzovy lázně...
Odpovědět
Profilova fotka
holky moc vam vsem dekuji hned zitra si vsechna ta mista zhlednu na netu
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@romiudirk Zaznělo tu mnoho fajn tipů na různé hory a lázně, za nás přidáme tip na naši oblíbenou Pálavu. V létě, resp. téměř celý rok tam je pěkně, plus k tomu připočtěte krásnou přírodu, dobré víno a památky :-) Ideální taky pro pěší i cykloturistiku. Konkrétní tipy: Café Fara v Klentnici - zde jsme měli svatbu, wellness tam teprve bude, ale ve dvou čerstvě vybudovaných pokojích je masážní vana a v jednom z nich sauna (tu ale v létě moc nevyužijete :-). Kdybyste preferovali velký hotel s velkým wellness, tak hotel Galant v centru Mikulova. A pokud netrváte na wellness, tak pěkný je i Penzion Husa v Mikulově nebo apartmány Gala Vinařství v Bavorech.
Odpovědět
Profilova fotka
jsem nadsena ze Sepetne a hotelu lanterna ale snoubenec bohuzel nechce byt nekde v ``lese´´ kde se nic nedeje takze budu muset kouknout na nejake vetsi mesto :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V Českém Krumlově jsme bydleli v Penzionu Český Krumlov. Můžu jen doporučit,velmi příjemný penzion a hlavně jižní Čechy jsou krásné.
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbaspribehem Cafe Fara a Vinařství Gala jsem chtěla taky doporučit :)
Odpovědět
Profilova fotka
@chique jak se da na tu sepetnou prosim dostat? predpokladam vlakem na Ostravici a pak pesky??
Odpovědět
@romiudirk Já doporučuji Adršpachy. Dá se tam zařídit welness pobyt a krajina? Jedním slovem nádhera. :-)
Odpovědět
@romiudirk .. Ano, přesně - vlakem na Ostravici a pak 30 minut až hodinu pěšky do kopce. Nebo taxi.
Odpovědět
Profilova fotka
tak hodinu do kopce to mi drahy zatrhl:-)
Odpovědět
Profilova fotka
nevite nekdo jestli je toto opravdu hotel Faust? na dovolene.cz mi to vylezlo jako hotel faust ale na googlu mi hotel Faust vyjede uplne neco jineho...
Odpovědět
Profilova fotka
Nam muz nadelil k Vanocum 4denni pobyt zde http://www.hotelmorris.cz/cs/golf-hot...
Odpovědět
Profilova fotka
@romiudirk To je zámek Moritzburg v Německu....
Odpovědět
Profilova fotka
@romiudirk Tocila se tam Popelka..a jinak na Googlu se da hledat i podle obrazku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marketajuppova ou to jsem nevedela..ostuda..dekuji moc.:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marketajuppova vypada to moc krasne a luxusne kam to pojedete kazdopedne i cena je luxusni :-))
Odpovědět
Profilova fotka
My pojedeme do wellnes hotelu do Náchodu na 4 dny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My byli na svatební cestě na Pálavě. Stanovali jsme první dva dny v Dolních Věstonicích a až jsme si prošli okolí a podívali se na Děvín, tak jsme se přesunuli do Campu Apollo v Lednici a tam jsme strávili zbytek svatební cesty. Doporučuji :-)
Odpovědět
ČESKÝ KRUMLOV! MÁ NEZAMĚNITELNOU ATMOSFÉRU :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 letech
Obnovuji diskuzi - nemate nekdo tip na to kam? Pristi leto po svatbe budeme delat 'mini-moon' - velka cesta az dalsi rok... Diky!
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?