Zámek Průhonice. Máte zkušenosti?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, máte, prosím, někdo zkušenosti se zámkem v Průhonicích? Díky. :-)
Odpovědět
1
2
81
Profilova fotka
Ahoj Drag, v Průhonicích se vdávám v červnu :-D Je to tam opravdu nádherný, musí jenom vyjít počasí. V červnu snad budou ještě rozkvetlý rododendrony, na focení je to super!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Petulino, moc děkuju za odpověď. Já jsem tam osobně ještě nebyla, ale podle fotek ze svateb se mi to moc líbilo. Jen nevím, jak to řeší, když je ošklivo. Svatby se domlouvají přímo v Průhonicích? Psala jsem mail na jejich matriku, ale nikdo mi zatím neodepsal. Nevíš, prosím, jaké mají oddací dny (popř. i hodiny) a kolik to tam stojí? A hostinu máte někde v okolí? Díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Drag, s počasím je to tak, že když trošku poprchává, tak se postaví na nádvoří zámku stan. Ještě jsem to teda neviděla a doufám, že nebudu muset ;-) Když ráno usoudíš, že leje moc, tak se pak obřad koná na náměstí v obecním úřadu. Svatby se domlouvají přímo tam, úřední hodiny jsou klasicky v pondělí a ve středu. Nejlépe tam zavolat, emailem je to asi pomalejší. Pokud není jeden z vás místní, tak se platí poplatek 6000Kč. Hostinu zatím domluvenou nikde nemáme, ale restaurací je tam dost.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my se musíme domluvit s přítelem, jestli bude svatba tento nebo až příští rok. Nevím, jestli by mi pak prošlo toto místo, když v místě bydliště je to daleko levnější. A navíc to máme přes celou Prahu. No uvidíme. :-) Je blbý, že počasí se nedá naplánovat. Vy to máte blízko?
Odpovědět
Ahoj Drag, na matrice v Průhonicích maj mejla asi jenom na parádu - vůbec nereagují. :-S Oddávají pátky a soboty a po dvou týdnech se mění místo: Buď nádvoří zámku za 6000, nebo Dendrologická zahrada za 4000. Jinak hostinu si radši domluvte co nejdřív. My to chtěli v www.rychety.cz/restaurace a 24.6. už mají bohužel plno. Restaurací je tam sice dost, ale my jsme chudí a nároční, což je špatná kombinace. Rozhodujeme se mezi www.panskydvur.com a www.ubezousku.cz. Pokud byste nekdo vedel o nečem lepším s ubytováním, dejte vědět.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Jaanca a Drag, my jsme místní, tak nás ty šílený poplatky minou :-D Budeme platit max 1000kč, že to chceme na zámku a ne na úřadě. S hostinou je trochu potíž, ceny jsou dost vysoký. V Panským dvoře jsme se byli ptát, ale připadá mi to šíleně drahý. Jenom za dekoraci chtějí 2000Kč! Rychety už jsou na náš termín taky plný :-S Tak scháníme dále...
Odpovědět
Petulino, to je nějaký divný, my jsme se v Panskym taky ptali na dekoraci a řekli že je standard zadarmo a jenom kdybychom měli nějaký extra věci, tak bychom to museli zaplatit - ale to asi všude. Petulino, dej mi prosím vědě jestli na něco přijdete, mě ten Panský dvůr připadá taky drahý. Nejradši bych bych nějaký penzionek směrem od Prahy.
Odpovědět
Profilova fotka
Až něco najdeme, tak dám určitě vědět :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj jjaanco a petulino, díky za tipy a za info. x-) Restaurace vypadají hezky, ale záleží, jak to vyjde finančně. Taky nepatříme k bohatým. Ale vybrala bych si. Ale důležitá je určitě osobní návštěva. Na fotkách to většinou vypadá hezky. To je děsný, jak všichni na těch svatbách vydělávají. Jen není člověk místní a už mu účtujou šílený poplatky. Ale to je holt všude a dokud je zájem, budou i vysoký ceny. jjaanco, vy jste taky místní? My jsme z druhýho konce Prahy a ještě každý z jinýho (SZ a SV). ;-) Jak už jsem psala, ještě se musíme s přítelem domluvit a pak tam popř. zavolám. Nevíte, jaký mají možnosti hodin? Jestli jen dopo- nebo i odpoledne? Díky. Zatím papa. :-)
Odpovědět
Drag, my jsme z jižního města, takže to máme za rohem. Podle toho co nám matrikářka nabízela...... asi od 10 do 16. Ale jestli se chcete brát tam, tak si to radši rychle zamluvte, protože už je to docela probraný.
Odpovědět
ojoj, tak sem si opozdene precetla pravidla přispívání do diskuze a zjistila sem, že se nesmějí udávat weby. :-o
Odpovědět
Profilova fotka
Jaanca, já jsem taky z Jižáku, moje drahá polovička je z Průhonic :-D Moc penízek taky nemáme, tak hledáme něco levnějšího na hostinu. Nejlépe by bylo, kdyby nám někde dovolili přinést si svoje víno a tvrdý alkohol, ale to se asi nestane :-|
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojky, my se nejdřív musíme domluvit, jestli tento rok nebo příští. Přítelovi se ještě moc nechce. Do konce týdne se snad rozhodneme (teda hlavně on). Jinak bych chtěla květen, tak doufám, že ten tak plný nebude. I když dnes už taky není tak prázdný jak býval. Svatební oběd bych chtěla jen pro rodinu a svědky (i tak je to ale asi 18 lidí) a další den udělat akci pro zbytek rodiny a pro kamarády někde jinde. Já si tak hezky plánuju a přitom možná předčasně. :-) Jjaanco, ty www adresy ti snad pro jednou odpustěj. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,vrele doporucuju restauraci U Bezousku - kamaradka tam mela svatbu loni a byla nadsena pristupem a hlavne i cenou. Navic jim dali ubytovani primo v tom penzionu zdarma. Kdybych se vdavala v Pruhonocich ja, tak do toho jdu. Pansky dvur je taky hezky, ale vyjde podle me o neco draz.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Obo, mně se podle fotek moc líbila. Kde budeš mít svatbu ty?
Odpovědět
Obo,díky za referenci. Ubytování pro novomanžele bývá většinou zdarma, jenže my potřebujeme ubytovat svatebčany. Ceny tam sou řekla bych docela normální, a já pořád doufám, že něco podobnýho co neni v Průhonicích by mohlo být levnější. Netušíš kolik zaplatila a kolik měla lidí?
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím "průhonické nevěsty"! Já se v Průhonickém zámku vdávala loni 21. května a bylo to nádherné!!! Počasí vyšlo, v podstatě krásný už letní den, focení v parku je úžasný, ani mi nevadila ta spousta lidí, co tam byla na procházce a fotila si nás taky :-)) Hostinu a svatební noc jsme měli v Parkhotelu - tedy spíše jen oběd, dort atd., večer jsme byli na oslavu doma na zahradě, tak jsme určitě i ušetřili. Parkhotel mohu doporučit, sice se zdá dražší, ale třeba my jsme si nevybrali nic z drahého slavnostního menu, sestavili jsme to z normální nabídky, a i s ostatními službami jsme byli spokojení. Pár fotek pro inspiraci máme na svatby.cz - Křiváčkovi. Přeji vám všem, ať se vám svatební den vydaří tak jako nám!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, je rpavda ze v Pruhonicich je cekaci lhuta na termin 2roky??? Docela jsem se zdesila.
Odpovědět
Kdo ti tu hloupost řekl? My jsme v lednu zamlouvali červen a bylo toho volnýho docela dost.
Odpovědět
Profilova fotka
v pruhonicich se opravdu letosek zamlouval od ledna 06, ach jo ty famy...:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj slečny, o víkendu jsme se byli podívat v Průhonicích a moc se mi to tam líbilo. Sice nebylo přístupné Malé nádvoří, kde se oddává, ale jinak to bylo moc hezké. Když vyjde počasí, tak je to na fotky ideální. Mimo jiné jsme tam viděli i 4 svatby a bylo jich tam určitě víc. Zatím u mě Průhonice vedou, ale ještě se musíme domluvit s přítelem. Není to zrovna nejlevnější a máme to přes celou Prahu. Nevíte, jestli termíny na rok 2007 budou vypisovat až v lednu nebo už i dřív? A nevíte, jestli hosté mají vstup do parku zdarma nebo jestli musí platit? Díky. x-) Mějte se hezky a všem, které tam budou mít svatbu, držím palce, ať se vše vydaří podle vašich představ. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holčiny, my se bereme 9. 6. 2006 v Průhonickém zámku a hostinu budeme mít u Bezoušků. paní majitelka je skvělá ženská a dokáže i nemožné. Je velice ochotná a ceny mají nejlevnější v celých Průhonicích. Pokoj pro novomanžele je zdarma. Můžete si tam zajistit i hlasitější hudbu, pokojíček pro kojící maminky je taky v pohodě. Výzdoba v ceně a tak jak si řeknete. Nic u nich není problém. Takže hurá do toho. Jo a termín jsme si zařizovali v lednu 06 a bylo ještě všechno prázdný takže žádný 2 roky čekání... :-D Akorád jsem něak nepochopila tu paní na úředě. Řekla mi že svatebčané budou vpuštěni do zámku bez placení pouze když předloží oznámení. Jinak budou platit jako normální návštěvník. A co když ho někdo zapomene, třeba babičky, nebo my jsme dávali oznámení třeba 1 na rodinu nabo na pár, takže ho nebude mít každý. Jsem zvědavá jak té paní u brány někdo dokáže že patří k sobě nebo k nám..... Prosím můžete mi to některá vysvětlit... :-S Děkuji
Odpovědět
Ahoj teresko, pry je lepsi, kdyz se vsichni svatebcane sejdou napr. na parkovisti pred vstupem a dal jdou spolecne (potom uz se ty pozvanky u kazdeho nekontroluji). Ja se budu vdavat taky v Pruhonicich a prave ted resim, kde usporadat hostinu - u bezousku, rychety i pansky dvur maji bohuzel plno. Byla bych vam vdecna za kazdy dalsi tip - a nemusi to byt jen v Pruhonicich, ale treba i nekde pobliz v Praze. Diky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
jezinka:Tak zkus ještě Hliněnou baštu v Průhonicích, ale tak budou trošku vyšší ceny :-| nebo Park Hotel v průhonicích, Magnolia v Průhonicích tak je přímo na náměstí vedle zámku..... Když já všechny svatebčany nedonutím, aby se sešli v jeden čas na jednom místě... ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Jezinko takže oni to vážně kontrolují? ty pozvánky? To je teda pěkně v pr....... To tam budu pořád lítat a říkat, ano ten k nám patří, ne toho neznám a největší trapas bude až řeknu že někoho neznám a on to bude zrovna známí mého přítele.................... :-S :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, už se moc těším na vaše fotky z Průhonic. Ahoj Teresko, dívala jsem se na tvoje přípravné fotky a moc ti to sluší. :-) Máš svatbu na můj svátek. x-) Držím palce, ať se vše vydaří podle tvých představ. Jezinko, kdy se budeš vdávat ty? Já snad příští rok. Přesné datum ještě nevím, musím počkat do ledna, až vypíšou termíny. Průhonice taky ještě nejsou jisté, ale zatím se mi líbily nejvíc. Mějte se moc hezky a ať vám to vyjde. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
drag: mockrát ti děkuji, já ti také přeji aby ti svatba vyšla podle tvých představ. A myslím si že s Průhonicemi neuděláš chybu až už v Dendrologické zahradě nebo na nádvoří. obojí je kouzelné. ale to nádvoří se mi líbí víc, když stojíš u oltáře tak máš před sebou pěstený rybníček a spousty kytiček, prostě celý park.................... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, taky budeme mít svatbu v Průhonicích, na nádvoří. Trochu jste mě vystrašily s tím vstupem do parku :-| , ještě to budu muset zjistit, aby tam bez problému pustili všechny. Koukam, že máš teresko svatbu za pár dnů, tak ať se vám vydaří všechno podle přání a určitě potom napiš, jak jsi byla spokojená s Průhonicema ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
maova: už na 4 dni................................ :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme oddáni v kouzelné Dendrologické zahradě, kam jsme se o víkendu zašli podívat (bydíme v Petrovicích takže chodíme do Průhonic pěšky - je to asi 4 km - krásná procházka) a opět na nás dýchla ta krásná atmosféra, která tam je. Nafotili jsme si místo obřadu a zkusili si vytipovat místa, kde bychom se chtěli nechat vyfotit (a že jich tam je:-)) a už se těšíme na 16.6., kdy bude zahrada "jen naše". Teď už jen aby vyšlo to počasí. A hostina? Svatební oběd a odpolední oslava bude v hotelu Magnolia, který je přímo na náměstí. Nebude nás moc, tak jsme hledali nějaký menší prostor a hlavně jsme se rozhodovali podle toho, že nám nechají celou restauraci pro nás:-).
Odpovědět
1
2
81
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?