Svatební den 29.06.2013 :-)

Profilova fotka
Krásné a zasněné nevěsty....kdo se vdává jako já 29.06.2013?
Profilova fotka
Jáááááá! :-) Ale zatím máme jen zarezervované místo na obřad, na hostinu, fotografy a kapelu :-) Zbytek zatím neřeším, čekám, až dostanu svatební náladu a ta pořád ne a ne přijít... Co vy?
Profilova fotka
@liss_durman No ješkovy oči, tak to závidím..my teprve začínáme s přípravami, protože zásnuby byly 5.12.2012, tak ještě nebyl čas...to tiše závidím, že toho už máte tolik zařízeného. Svatební náladu mám, že to ani nemůžu dostat na chvíli z hlavy :-) Vytvářím svatební oznámení, protože jsem výtvarnice, tak ho budeme mít podle mého návrhu, ale pořád něco vymýšlím a přicházejí stále nové nápady :-D
Profilova fotka
@zaninkaj To výtvarné nadání zase závidím já :-) Tak když je to čerstvé... My už od léta a většina holek tady, co jsou zasnoubený okolo roku před svatbou, tak už mají ve všem jasno dávno :-) Každopádně přeji hodně štěstí a radosti při zařizování :-))
Profilova fotka
Jááá taky :-) Ale diskuze k tomuhle datu už tady je (sama jsem ji kdysi zakládala), tak tuhle možná zrušej :-/
Profilova fotka
Tak to my jsme se konečně včera dohodli teprve na pevno na datu :-D Přeju aby vám přišla ta zařizovací náladička a hned půjde všechno snadno. My nemáme moc financí, tak budeme hodně věcí dělat svépomocí, ale zase to bude jen naše ;-)
Profilova fotka
@nathercie Jé tak to jsem ji asi ještě neviděla, jsem tu dnes nová :-)
Profilova fotka
ahojky holky mužu se přidat o vánocích me přítel požádal o ruku tak jsme hned za tepla došli za farářem a domluvili jsme se že se vezmeme také 29.6. nezdá se to ale je to za chvili a ja nemám tucha co vše by jsme měli zařídit bezohledu na to že nechceme nic velkého =D takže do tohoto dne mám zařízené jen to že se vezmeme v kapličce a pak místo pro žranici víc nic =/ jinak problémem jsou taky finance takže všichni daji ruce k dílu a rádi pomuzou jen jim ted tu práci nejak vymyslet ..
Ahoj, máme svatbu v pátek 28.6. - sice to není 29.6., ale jeden den sem, jeden den tam :-) - snad se můžu přidat. Zasnoubeni jsme od 10.11.2012 - den prvních narozenin naší dcery - a já mám celkem dobrý pocit z toho, že všechno tak nějak zvládáme. Většinu podstatných věcí máme zařízenou - obřad, oběd, večerní raut, šaty, fotografa - teď už jen doladit drobnosti, na což je ještě spousta času. Mám přesnou představu o tom, jak by mělo vše vypadat, takže už není problém zajít do květinářství, zlatnictví, vytvořit si svatební oznámení, upéct svatební dorty a pohrát si s výrobou dekorací - tři poslední jmenované položky si budu dělat sama, už se na to moooc těším. Vlastně se těšíme všichni - já na to, jak budu vše připravovat, budoucí manžel na to, jak se pořádně nadlábne a naše dvě holčičky na to, jak se na jeden den stanou princeznama :-)
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Já se taky přidávám k datu 29/6/2013, tak věřím, že to bude pro nás všechny šťastné datum :-) 8-) :-)
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Téma je duplicitní, podívejte se do stejné diskuze http://www.beremese.cz/diskuse/spolec....
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?