Svatba v září 2009 v Kladně. Máte tipy pro přípravy?

Profilova fotka
Ahojky, vdává se některá jako já 18.9.?! Nebo dokonce taky v Kladně?! Byla bych ráda, za všechny rady na přípravy :-N
Odpovědět
Ahoj, už jsem myslela, že nenajdu nikoho, kdo se vdává stejný den. :-) Já ale ne v Kladně, ale v Praze.
Odpovědět
Profilova fotka
Aha tak to je super!! A kde v Praze?! Taky máš takové nervy už teď?!
Odpovědět
Máme to na Praze 4, na zahradě v altánku hotelu Villa Voyta. S nervama jsem zatím dost v pohodě, zatímco třeba dost holek, co si píšeme v diskusi září 2009, prožívají různě takové chvíle a nálady, že se jim do svatby vůbec nechce. Já měla jen jednou takovou krizi, když to chvilku vypadalo, že mi nestihnou včas ušít šaty a současně někde tady na fóru jsem našla napsané špatné zkušenosti s tím naším místem obřadu, tak jsem z toho byla chvíli taková náladová, ale jinak dobrý. Každopádně vím, že až se to bude blížit (tak týden před), tak budu nervozní hodně. :-) Ale to k tomu tak trochu asi patří...
Odpovědět
Profilova fotka
No já jsem taky slyšela, že radnice na Kladně nic moc,ale tak usoudili jsme, že se bereme proto, že se máme rádi a ne proto, kde. Fotky budou na zámečku. S tou krizí jsem na tom stejně. U nás je to zase stránka finanční. Měli jsme našetřené peníze, ale v bytě nám praskla stoupačka a celý byt byl plný.... No víš čeho... :-( Takže jsme za opravu dali všechny své úspory a tak se nám to trochu zkomplikovalo, ale snad se to všechno zvládne....Když jsme to oznámili, tak všichni říkali, to máte ještě času,ale ty dva měsíce utekli jak voda. Účes si budeš dělat sama, nebo u kadeřnice?!
Odpovědět
To mě mrzí... ono se vždycky asi najde aspoň něco menšího, co to člověku trochu zkomplikuje. Já jsem taky nijak neřešila to místo obřadu, bylo mi to v zásadě jedno, stejně jako píšeš Ty. Ale přítelovi na tom zas docela záleželo, tak jsem ten výběr nechala víceméně na něm. Byla jsem ráda, že se do příprav angažuje. Účes mi bude dělat jen kamarádka. Mám dlouhé vlasy a chci si je nechat téměř rozpuštěné, jen pár vrchních pramenů sepnout, nechci žádný závoj ani korunku, takže na to by byla kadeřnice dost zbytečná. Chudák jedna kamarádka strávila u kadeřnice, která jí dělala svatební drdol, tři hodiny a vstávala kvůli tomu v půl čtvrté ráno, takže pro mě o důvod víc, proč se na něco podobného vybodnout. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám v albu nějaké návrhy,jak bych si to asi představovala... :-) No můj přítel se právě moc neangažuje :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Mně dělala účes taky 3 hodiny - sestra. Ale dopadl skvěle :-D Nikam jsem nemusela jezdit, sestra přijela až na devátou, takže jsem se i vyspala... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No to je právě ono,my máme svatbu v 11h a tak v 10h abychom vyrazili, budu vstávat tak v 6h :-( a na večírku v devět odpadnu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj už jsem myslela že nenajdu forum s tímhle termínem na září 2009 je tolik nevěst že se tam v tom nevyznám :-| My jsme měli svatbu naplánovanou na duben 2010 jenže v úterý jsme se rozhodli že není důvod čekat a že se vezmem v září trochu mám strach že nic nestihnu řešíme ted i bydlení takže toho je fakt hodně, ale těším se jen je potřeba s ženichem sednout a probrat důležitý věci, času moc nemáme a já nevím co mám zařídit dřív holt se vdávám poprvý tak nemám zkušenosti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, no my jsme se rozhodli v červnu a 18.9. to vypukne, taky nic nestíhám. Zjistila jsem, že do svatby zvývá něco málo přes měsíc a já nemám nic dotaženého do konce :-( podle mě je nejdůležitější mít vyřízené šaty, oznámení, místo svatby,úřad a možná i fotografa. Ostatní se už nějak zvládne. Nám se to zkomplikovalo finančně, takže mám strašný nervy :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj no my finance taky postrádáme a nejspíš to dopadne tak že bude jen obřad a pak oběd s rodinou i když jsme chtělli párty s kamarádama :-( včera jsme vybrali prstýnky fakt krááásnýý :-) už se těším až ho budu mít na ruce :-) já jsem jen trochu hodně nervózní nevěsta známe se chvíli,a už plánujeme budoucnost no a já se jen bojím aby to fakt dopadlo holt jsem realista a nad vším moc přemýšlím :-) dneska snad vybereme oznámení Zatím se mějte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
favofrenki: My jsme to taky vzali hopem. Jsme spolu rik a půl a z toho jsme se 2krát rozešli. Teď už to sice je v pohodě, ale čím se blíží víc datum svatby, tak se začínáme hádat :-| Mám z toho taky smíšené pocity, jelikož jsme spolu docela krátce a navíc přítel už je jednou rozvedený, ale tak snad bude vše ok :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
:-) My se známe od října ale ofiko jsme spolu od silvestra prošli jsme si tolika těžkejma situacema že vím že do života je to to nej. Sice mi leze někdy děsně na nervy ale to je asi tím že je to chlap :-) Myslím že obavy jsou normální je to velkej krok, ale když už jste se k němu rozhodli tak jste k tomu asi měli důvod ne?? ;-) myslím že jestli se milujete tak není co řešit. Kde máte svatbu??
Odpovědět
Profilova fotka
No my se skoro každej druhej den od sebe stěhujeme a rušíme svatbu :-D ale ještě nikdo z nás neodešel a nic nezrušil. :-) Máme svatbu 18.9.2009 v Kladně na radnici. A kde Vy?!
Odpovědět
Profilova fotka
No tak asi se máte rádi ne? :-D My 18.9.09 na radnici na Praze 9 teda v pondělí tam jdu ten termín rezervovat a nesu tam doklady byli jsme na matrice ve středu a bylo tam volno celý den no a čt a pá tam nebyli tak to snad nikdo nevyfoukne:-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No my máme termín zarezervovaný, ale doklady jsme ještě nedoložili, protože jsou problémy s přítelovými. On je občan Slovenské republiky a Slovensko nechce vydat rozsudek o rozvodu, takže to řešíme už 2 měsíce a pořád nic. Ale rádi se máme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A to je hlavní :-) no já ho chtěla rezervovat v tu středu ale paní nebyla moc ochotná a řekla že až přineseme ten papír s doklady :-) A už máš všechno zařízené? Jak velkou svatbu plánujete??
Odpovědět
Profilova fotka
Zařízené bych měla všechno, jen to všechno taky zaplatit. měli jsme našetřeno na svatbu,ale museli jsme udělat kompletní rekonstrukci bytu, protože nám praskly stoupačky. Takže mám takový pocit, že budeme rádi, když zaplatíme šaty a prstýnky. :-| A to jsme měli tolik věcí vymyšlených.... Svatbu chceme malou, na hostinu(jestli nějaká bude), jen asi ani ne 20lidí a na raut pak ať přijde kdo chce, tam si to každý bude platit sám. Chtěli jsme původně grilovat sele, ale asi na něj nebude, takže jestli nakonec vůbec nějaký raut bude, tak jen malinké pohoštění a ostatek ať si každý zaplatí. No a jestli se nedáme co nejdřív finančně dohromady, tak se svatba bude muset posunout :-( ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to doufám že k tomu nedojde :-| , na svatbě určitě dostanete nějaké peníze a ty vám alespon malou část pokryjí ne?? Já jsem za těch pár dní stihla vybrat prstýnky ale maminka mě donutila to přehodnotit takže jsou úplně jiný. Oznámení jsou ve výrobě a jsou báááááječnýýý :-) no a dneska jsme byli se podívat s ženichem na šaty, malej salonek a při vstupu jsem měla před očima nádherný šaty sedli jako by byli přímo na mě :-) fakt paráda ženich byl taky během chvilky hotovej :-) a já pak večer letěla ke kadeřnici taky super máme vymyšlenej účes a 14.9 bude zkouška :-) ted jen konečně domluvit jak bude probíhat oběd a párty a domluvit finance a já si musím najít svědka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No jelikož na svatbu skoro nikdo z rodin nepůjde a kamarádi jsou na tom podobně jako my, tak bohužel penízky nedostaneme :-( No už jsme zrušili hostinu, bude jen malý rautík, tak čekám, co přijde dál..... ;-( ;-( ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky tak jak jsi na tom dál?? Já ted přemýšlím o jmenovkách nevím jaký mám vyrobit :-( Co je u tebe nového?? Už se nám to krátí:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky se vdávám 18.9. a také jsme původně uvažovali o termínu duben 2010, ale nakonec jsme to změnili, protože se nám nechtělo čekat než matrika vypíše termíny. Máme to také v Praze. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
xslim03: Ahoj to je ale náhoda :-) no já zase už od dubna kdy jsme se zasnoubili tak jsem stejně furt otravovala se zářím a v duchu jsem prostě měla jiný datum než to dubnový jenže ženich byl až donedávna tvrdej dubnovej termín totiž vymyslel on sám :-) no ale stejně s tím zářím přišel on první a já se chytla a nepustila :-) co už máš hotového?? A kde v Praze to máte??
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak u nás už je vše domluvené, jen to zaplatit. Na poště už jsou prstýnky, tak jsem zvědavá, jaké budou :-) Už to máme holky za pár!!!!! :-p
Odpovědět
Profilova fotka
No to máme těším těším :-) jen jsem ted zjistila že je na mě mamka naštvaná,ale mě tvrdí že ne ]-( pak písni jaký máte prstýnky my je máme ve výrobě :-) zítra se jde přítel podívat na prostory kde bude oběd a párty já budu bohužel v práci tak snad to tam bude hezký a budem se tam vejít :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ráno, my to máme na vinici svaté Kláry v Troji. Takže hodně doufáme, že nebude pršet. A jinak už máme hotové snad skoro všechno, teď už jenom dolaďujeme detaily. Teď akorát řešíme, v jakém pořadí bude nástup, jestli nejdřív ženich, pak všichni hosté a pak já, nebo hosté se usadí, pak půjde ženich, svědci a pak já.. ta druhá varianta se nám moc nelíbí,a le hostů je hodně a tak je to trochu nepraktické :-(
Odpovědět
Profilova fotka
favofrenki: a kde plánujete hostinu?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj to my máme nástup daný nejdřív ženich pak svědci pak ostatní a to nejlepší na konec teda JÁ :-D hostinu máme někde v počernicích v prostorách nějaké rybárny. Dneska tam byl přítel jen se mi nelíbí že je tam podél rybník bojím se aby do něj někdo z opilců nespadl takže ted musím vymyslet nějakej dobrej záteras :-) mě toho ještě docela dost chybí. snad to nějak stihnu A kde máte hostinu vy??
Odpovědět
Profilova fotka
my to máme také v počernicích - dolních. Léta Páně. Rybník je opodál taky, ale to že by tam někdo spadnul nás ještě nenapadlo, tak snad se to nestane :-)
Odpovědět
xslim: my taky v Léta Páně :-) a obřad v zámečku v Libni
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?