Svatba v Pardubicích a okolí 2014 - pojďte pokecat :-)

Profilova fotka
ahojky děvčata, je tu někdo, kdo plánuje svatbu v okolí Pardubic v roce 2014?
Odpovědět
Profilova fotka
@86veru86 Ahoj Veru, plánuji také svatbu 2014 červenec. Ráda vše proberu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@timonek super,,,:-) kde to budete mít? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky planujeme svatbu červenec 2014 kolem Pardubic :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@86veru86 budeme to mít nakonec v zámku Karlova koruna v Chlumci a pak se budeme přemísťovatd o Semína na mysliveckou chatu. Je to kousek od Pardubek, asi půl hoďky. Nejprve jsem se chtěla vdávat někde poblíž , líbil se mi čivický zámeček, ale když jsem mluvila s matrikou, vše byl problém. Obřad na jiném místě něž na radnici nebo zámku prostě neuspořádají dřív než někdy po 14hod. a já chci dopoledne. Kde plánuješ svatbu Ty?
Odpovědět
Profilova fotka
@domza a kde to plánujete vy?
Odpovědět
Profilova fotka
@timonek nemáš nějaký web odkaz na tu mysliveckou chatu Semín? Vdává se mi ještě i kámoška a hledají nějaké prostory... Jinak Karlova Koruna je krásná, letos jsem tam byla na svatbě kamarádky a opravdu hezké místo. Slyšela jsem, ale že na příští rok zdražují pronájem na 8000Kč. Jak píšeš ohledně matriky, tak to s tebou souhlasím..mají problém úplně se vším..my nakonec tedy zvolili zámek Slatiňany- nádvoří zámku - budeme mít cca 80 lidí...no a oběd a večerní raut se zábavou budeme mít v ABC klubu Pardubice. Hledali jsme nějaké prostory, kam bychom se všichni vešli a mohli si zajistit vlastní raut a hlavně pití, což byl všude v hospodě problém.
Odpovědět
Profilova fotka
@domza tak super, jsem ráda, že je nás tady víc..:-) Kde to tedy plánujete vy?
Odpovědět
Profilova fotka
@domza koukám, že máme i stejný datum..:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@86veru86 Odkaz ti bohužel nepošlu, protože ani stránky nemají. My o této chatě víme přes partnerovýho bratrance, který tam před dvěma lety pořádal svatbu. Je to chata cca pro 60lidí, který se tam vejdou bez problémů, prý tam měli i 120 lidí, což nechápu. Není to žádný luxus, ale bezva zázemí, bar, kuchyně a celkové vybavení, taneční parket, takže paráda. Hlavně mi vyhovuje, jak píšeš, že je to v bnaší režii, vše si nakoupíme a obstaráme sami. Pokud bys chtěla mohla bych ti poslat kontakt na pána, kterej jim zajistí prohlídku, ještě mají volné letní termíny a pronájem stojí 4000, se vším. O tom zdražení sálu nic nevím, když jsem to rezervovali, nic o nových podmínkách neříkali, tak snad se pro nás už nic nezmění. O svatbě v ABC slyším prvně, ale znám to tam, je to prima:-) a zámek Slaťinany jsem taky měla v hledáčku. A děvčata, kdy se tedy přesně vdáváte, nějak to datum nevidím? Já 26.7.
Odpovědět
Profilova fotka
@timonek jéé, tak kdybys mi poslala kontakt (klidně tady do zprávy), tak budu ráda...:-) teda kámoška bude ráda...:-) Jinak já mám termín 19. 7. 2014 :-) přesně rok od zasnoubení..:-) děvčata, co už máte všechno zařízeno?
Odpovědět
Profilova fotka
Kontakt ti pošlu, ale nejspíš až večer, číslo má snoubenec:-). Toho 19.7. jsem taky chtěla, ale nakonec zasáhla vyšší moc, Karlova koruna nevyspala datum a bylo. Je moc hezké, že se budete brát přesně do roka:-), to já byla požádana 20.9., takže se přiznám, že zařízeného toho tedy opravdu moc nemám. Jediné co už je zajištěné, je místo obřadu, hostina (tam se jedu ještě o víkendu mrknout, bylo to nahonem, hostina měla být hned pod Karlovou korunou, ale ten den se mých jmenovkyň oddává více, takže jsem týden po objednání zjistila, že jsou tam svatby dvě a já druhá, tím nám tedy vypadl oběd. No a paní mi doporučila penzion kousek od zámku, kam teda o víkendu jedem), jinak pak tu chatu máme a tím končím. Potřebuju se co nejdříve domluvit na termínu zkoušky svatebních šatů a čekám až se vrátí z cest fotograf, kterého jsem oslovila. Už se to pěkně začíná:-), a jak u tebe, jak jsi na tom s přípravami?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj taky se budeme brát v Pardubicích, přesně chceme Hrad Kunětická Hora, zatím stále čekáme na datum ale chceme Kveten 2014......Na magistratu v Pce budou termíny az v prosinci :-| Máte už holky nejaký tip na kosmetičku a kadeřnici? vůbec nevím na koho se obrátit =-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@xppx Ahoj, tak co se týče typu na kadeřnici a kosmetičku, to jsem se taky chtěla poradit. Já jsem tady na beremku vyčetla, že někdo doporučoval kosmetičku Annu Halbrštátovou, z Pardubic a pak nějaký salon Vivien a tím končím. Vlastní zkušenost nemám.
Odpovědět
Profilova fotka
@timonek tak to budeš hodná, v pohodě stačí až večer...:-) Jinak co se týká příprav, tak je ještě čas...já mám místo obřadu, hostiny, kapelu a fotografku. Na šaty jedu poprvé teď v sobotu. Jinak mám nakoupeno pár drobností, jako bublifuky, konfety, krabici na přání,a tak..:-) Jakého máš fotografa? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xppx no ty termíny na magistrátu mě docela štvali, že vypíšou až tak dlouho..já to původně chtěla na zámku v PCE, ale jak říkáš na matrice mi řekli, že budou termíny až v prosinci, tak mi to nedalo a zavolala jsem na zámek a tam mi řekli, že na můj termín tam jsou nějaké slavnosti, takže zámek v PCE padnul- termín měnit nechceme.
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak co se týká kosmetičky, tak mám dobrý tip na Janu Springerovou- vyhrávala nějaké soutěže v líčení. Budu si jí zamlouvat. Jukněte na její stránky: salonglamour.ic
Odpovědět
Profilova fotka
@86veru86 ahoj, p. Springerovou jsem chtěla původně také, podle stránek a recenzí velmi šikovná, je s ní skvělá domluva,ale chce to zamlouvat brzy, na mě už bohužel neměla místo :( ale za sebe můžu doporučit p. Slepčíkovou - perfektní make-up,který vydržel celý den v 37°C ve stínu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kolbena děkuji za další tip..:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@86veru86 Tak Janu Springerová je podle fotek teda fakt suprova :-) Nevíš jstli na líčení přijede ve svatební den i domů?
Odpovědět
Profilova fotka
@kolbena Ahoj mohla by jsi mi poslat nejake stranky nebo kontakt na p. Slepíčkovou? díky moc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xppx jj, psala mi, že přijede kamkoliv...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@86veru86 super tak slatinany snad nebudou problem(za nejaky peniz navic :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
@xppx tak já jsem z Pardubic...takže za mnou přijede domů, takže to bude mít kousek..obřad budeme mít ve Slatiňanech, ale pak všechno ostatní v PCE...
Odpovědět
Profilova fotka
@86veru86 tak kontakt na pana Bursíka, který spravuje chatu je: 773 539 402. Jinak fotograf se mi líbí Honza Ježdík, ale ještě není na stopro, i když počítám s tím, že u něj doufám skončím:-) Já jsem si taky říkala, že budu zajišťovat jen takové drobnosti, který se dají koupit už teď a nic jimi nezkazím. A kam jdeš zkoušet šaty?
Odpovědět
Profilova fotka
@kolbena Ahoj, můžu taky poprosit o kontakt na paní Slepčíkovovu? Děkuju.
Odpovědět
danielaslepcikova a krásně fotí lucielinhartova ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@timonek děkuji moc za kontakt :-) o Honzovi Ježdíkovi jsem hodně slyšela..fotky má krásný, ale prý je dražší..jinak zkoušet šaty jedu zatím do HK do Belly a Evanie.
Odpovědět
Profilova fotka
@86veru86 To ano, není zrovna nejlevnější, jenže já mám zrovna oko na ty dražší, Honza je jeden z těch levnějších, na které jsem koukala a myslím, že za ty fotky to stojí. Tak přeju ať vdobře ybereš, dej pak vědět, jak jsi pochodila. Jinak se chci zeptat, nevíš o nějakém DJ? Chceme reprodukovanou hudbu, ale nejsem v této branži zběhlá. Jinak jsem oslovila vámi @denisa_k moc děkuju za kontakt, nakonec jsem oslovila paní Špringerovou a mám zase další bod odškrtnutý. Jinak o Lucii L. jsem taky přemýšlela, rozhodovala jsem se mezi ní a Honzou.
Odpovědět
Profilova fotka
@timonek @86veru86 planujeme to zatim v PCE na radnici a jidlo nekde v restauraci, to ale jeste nemame presne vybrane. Prvni vec co jsem si poridila jsou saty. Jen tak ze zvedavosti jsem se tu koukala na saty na bazar a najednou tam byly, presne me vysnene dokonce usite na miru na holcinu, ktera ma stejne miry a presne za cenu, kterou jsem za ne chtela maximalne zaplatit, tak jsem si je koupila a ted se na ne doma potaji chodim koukat :)
Odpovědět
Profilova fotka
@domza tak to je úžasný, to ti moc přeju, byly ti asi souzený:-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?