Svatba v dubnu 2012

Profilova fotka
Jak se chystáte? Co vše už máte ? A s čím ještě počkat?..:-) Pořád si říkám, že mám čas ovšem některé nevěsty to tu berou s veeeelikou rezervou už rok a něco dopředu mají vyzkoušené šaty atd...Jsem tedy asi nějak v jiné dimenzi....:-) Máme zatím jen datum...:-D A jak vy jste na tom?
Odpovědět
Profilova fotka
@kcvrcekz Ahoj, sice už máme po svatbě (což mě kolikrát dost mrzí, ráda bych si to zopakovala :o)), ale chci pogratulovat k termínu. Duben je krásný měsíc na svatbu. My se brali 23.4. letos a bylo to nádherný ...Já si šaty nechávala šít tak, že jsem je vyzvedávala asi 14 dní před svatbou, bála jsem se, že se mi nějak změní postava a že mi třeba nebudou :o). Přeju vám hezké přípravy. Bessinka
Odpovědět
@kcvrcekz Ahoj, taky jsem chtěla svatbu v dubnu, jenže loni se zrovna na tom zámku, kde jsme to chtěli, v dubnu ještě neoddávalo. Ale červen taky nebyl špatný ;-) K těm přípravám- nejdřív jsme si zamluvili místo na hostinu (i když to bylo 8 měsíců před svatbou a já si myslela, bůhví jak nejdu brzo, tak podnik, co jsem chtěla původně už byl na náš termín obsazený), fotografa (ten nám sice 2 měsíce před svatbou odpadl, ale naštěstí nebyl problém sehnat jiného) a pekařku koláčů (už nám párkrát předtím pekla a je hodně vytížená, tak jsem chtěla mít jistotu- peče fakt luxusně). Šaty, šité na míru, jsem zařizovala asi 6 měsíců před svatbou. Jinak oznámení, prstýnky, jmenovky, výzdobu a ostatní jsme začali řešit až tak 3 měsíce před svatbou a bohatě to stačilo. Osobně si neumím představit, že bych měla všechno doma už rok dopředu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kcvrcekz Ahoj, tak my také v dubnu ;-) Máme zamluvené oddací místo+hostinu (zamlouvali jsem ho hodně dopředu, ale vyplatilo se - další 3 zájemci), fotografku, DJ (kamarád), dorty mi upeče kamarádka, koláčky upečeme s drůžičkami. Šaty, prstýnky budeme řešit asi říjen, listopad, chtěla bych počkat v půjčovnách na novou kolekci 2012. Oblek pro ženicha někdy teť jsou slevy, tak se to vyplatí :-) Termín nám potvrdí na matrice až v lednu, tak to budou trochu nervy :-S .
Odpovědět
Profilova fotka
Juuuha holky díky za info...Já si myslím, že mám ještě čas...Termín chci zamluvit nejdřív tak v říjnu a ten zbytek se uvidi..Nějaké ty blbůstky už nakoupím asi teď, ale prostě mi příjde mooooc brzo řešit zbytk...Na seznam lidí jsme se domluvili, že sedneme po prázdninách a co se týče restošky tak to hned po seznamu nějak zařídíme..Ale prostě mám pořád čáááás..:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie_ A kdepak máte obřad a kde hostinu?
Odpovědět
Profilova fotka
@kcvrcekz Vše máme na jednom místě v Úžici - viz. moje album. Obřad bude později až tak kolem 14 hod., oběd vynecháme a rovnou bude raut. A Vy už máte vybrané místo?
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie_ Jo jo už jsme si vybrali obřad bude v Letohrádku Mirtovských v Brně a hostina to vypadá že na Kozí horce....Ale to se ještě vše dořeší v září..:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak konečně vybraná resturace....:-) Zatím to vypadá, že hostina bude U Nedbálků v Ostrovačicích, ještě jen aby to vyšlo...:-)Kozí horka byla zavrhnuta díky dosti námi nezvladnutelné ceně...:-) Ale Nedbálci snad už klapnou....:-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 5 letech
@kcvrcekz dobrý den. Jaké to bylo u těch Nedbálků? dost o nich přemýšlíme, ale domluva je s nimi mizerná :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@januliiiik1 Dobrý den, vzhledem k tomu, že se žádná svatba nekonala, tak vám nepovím... :-(
Odpovědět
@kcvrcekz tak to je mi moc líto :(
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?