Svatba na zámku v Benátkách nad Jizerou

Profilova fotka
Je tu někdo? :-)
Odpovědět
ahojky, taky máme svatbu v Benátkách, taky v červenci :-) konkrétně 21.7. a vy?
Odpovědět
Profilova fotka
my 28.7 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anellka a jakpak jdou přípravy?
Odpovědět
Docela to ubývá, máme toho dost. Jenom nám chybí místo na oběd s rodinou. Nějak není čas to řešit, ale začínám z toho být mírně nervozní. Kde budete mít hostinu vy? A co máte zařízený vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Nejdříve jsme měli mít v Bezně v restauraci Pod Břízami, ale nakonec to dopadlo tak, že jsme si pronajali společenský sál ve Kbelu v prostoru Tehnických služeb a zde budeme mít i hostinu. To budeme vařít předem a potom to připraví vše kámoška :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anellka jinak už máme fotografa, kameramana, DJ a objednaný prstýnky :-)
Odpovědět
Tak fotografa máme taky, hudbu nám bude pouštět kamarád a prstýnky snad objednáme za 14 dní. Musíme kvůli tomu do Prahy a nějak nám to dřív nevychází. Budeš mít někoho na líčení a česání? Začínám přemýšlet, že i to už bych měla řešit.
Odpovědět
Profilova fotka
@anellka no, tak jelikož je má sestra skoro všestranná a zároven je vyučená zahradnice, tak to mám jednodušší, ale bude rodit v červnu a bojí se, aby toho neměla moc, tak hold na účes si musím sehnat nějakou kadeřnici, ale to zkusím jednu známou-ta je kadeřnice a líčení a nehty mi bude dělat sestra :-)
Odpovědět
@spygy a odkud vlastně jsi?
Odpovědět
Profilova fotka
@anellka tak momentálně bydlím v Benátkách nad Jizerou.
Odpovědět
Tak to jo, to máš pak jasný, kde se vdávat. Já jsem teď zrovna z Mladý Boleslavi, ale tady žádný tak pěkný místo není. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anellka jojo, znám Bolku, možná tak akorát Kosmonosy Galatea, ale ta je o něco dražší. Benátky jsou krásný a zahrada taky, budou krásný fotky :-) a fotografa máš taky z Bolky?
Odpovědět
Článek se načítá
@spygy tak s fotografem to máme složitější.. Máme ho až z Písku. Fotil svatbu kamarádce a super, a nakonec i s cestou se nám vyplatí levněji, než cokoliv tady v okolí.. A Galatea je opravdu nad naše možnosti a přijde mi to na nás trošku moc noóbl.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anellka jojo, asi tak nějak :-) tak my máme fotografa z Bolky za 5000,- Kč a bude s námi od příjezdu na obřad do krájení dortu.
Odpovědět
Tak to jde, já ještě nevím, jestli budem chtít jen obřad a focení po obřadu, nebo i oběd a tak.. ;-) A prstýnky máte odkud?
Odpovědět
Profilova fotka
@anellka to jsme se nejdříve koukali na internetu, měli jsme podle obrázku vybrané, ale nakonec jsme vybrali naživo jiné :-) ono člověk opravdu by neměl vybírat jen podle obrázku, jelikož ve skutečnosti prstýnky vypadjí úplně jinak. My máme objednané z Kralup nad Vltavou OD Tesco. Mají krásné prstýnky a za dobrou cenu :-) doporučuji :-)
Odpovědět
@ spygy My asi budem mít na zakázku, přítel bude mít nejspíš titanovej, na zlatej v jeho velikosti nějak nemáme (má 70) a já teda zlatej, ale aby si byly podobný a ještě pěkný, to asi tak snadný nebude.. :-( Tak jsme koukali v Bolce, tady nic nemaj.. A v Praze, tak budeme mít odtud. Doufám.. A můžu se zeptat, kolik za ně dáte?
Odpovědět
Profilova fotka
@anellka dali jsme za ně 3.120,- Kč :-)
Odpovědět
@spygy Tak to máte stříbrný? Nám napočítali za úplně obyčejný, 3mm, asi 20.000, tak jsme usoudili, že do toho nejdem. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@anellka jo, tak to se ani nedivím, že do toho nejdete :-) . tak já zlato nemůžu :-( proto stříbro...
Odpovědět
@spygy Já mám stříbrnej zásnubní a je moc krásnej, ale snubák chci zlatej, mám takovej pocit, že víc vydrží. I když to může být kravina, vůbec tomu nerozumím.. A taky se mi žlutý zlato víc líbí ;-) A přítel řekl, že ho stejně nejspíš nosit nebude, tak mu titan stačí. Původně jsme mysleli ocel, ale pan zlatník nám to rozmluvil. Řešíte vlastní hudbu, nebo si necháte zahrát tu jejich?
Odpovědět
Profilova fotka
@anellka jdeme na amtriku někdy v květnu, ale nevím, co by nám zahráli. Tak řešíme svojí, já určitě nechci tu tradiční na příchod nevěsty, mě se hrozně líbí úvodní píseň ve filmu Forest Gump a na tu půjdu já, místo svatebního pochodu :-)
Odpovědět
@spygy jéé, to je náhoda, já tu melodii taky miluju, řeším, jestli na ní půjde ženich, nebo si ji nechám na podmalování obřadu. :-) Ale právě mi chybí ta druhá. Já půjdu na takovej klavírní koncert, ani nevím, jak se to jmenuje ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anellka ještě vymyslet jakou písničku na prstýnky a potom na odchod a teda ještě co na příchod řenicha, ale to ať si vybere polovička :-)
Odpovědět
@spygy a ještě na gratulace, těch je třeba víc..
Odpovědět
Profilova fotka
@anellka no vidíš to :-) to mě ani nenapadlo
Odpovědět
@spygy To ti pak paní matrikářka přesně popíše, kolik písniček na co... Někde mám ten papír taky založený :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anellka my tam máme jít na matriku v květnu
Odpovědět
@spygy Jo, to nám taky říkala, že to v květnu stačí.. Ale já jsem histerka a chtěla jsem mít jistotu a i kvůli tý hudbě, abych věděla jestli mám něco vybírat, nebo mi tam pustí , co tam maj a konec.. Tak jsme hned v lednu naběhli, zaplatili a hotovo..
Odpovědět
Profilova fotka
@anellka no, já mám spíše obavu o ty písničky, nevím, jestli stačí jen ty čtyři...jinak jak to u tebe vypadá s šatama?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?