Svatba na zámku Lnáře, 2013. Je tu někdo takový? :)

Profilova fotka
Chystáte svatbu na zámku Lnáře? kde plánujete hostinu atd.. Podělte se =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na zámku Lnáře jsem nedávno jednu svatbu fotila :-) Krásné místo. Hostina byla v Hospodě "na statku" Pole, asi 8 km od zámku, mohu jedině doporučit. Výborný personál, skvělé jídlo, prostor pro tanec, k dispozici bazén, prostě paráda. Navíc úžasný dvorek :-) Fotky z této svatby najdeš na mém webu a pokud bys měla zájem o moje služby svatební fotografky, bude mi ctí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za nabídku, ale svoji fotografku znám už 15 let, tak ji zůstanu věrná i teď. My budeme mít hostinu i ubytování přímo na zámku. Na "statku" jsme se byli podívat, ale je to prostě statek a my chceme udržet celou svatbu v jednom duchu, proto jsme se rozhodli udělat vše na zámku.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to bude pohádka :-) Ten zámek je opravdu krásný. Přeji samé krásné vzpomínky na svatební den :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkujeme :) snad vše bude ok :)
Odpovědět
Profilova fotka
Také se chystáme na zámek Lnáře, termín máme v červenci :-) Váháme nad obřadem - jestli venku nebo v tom nádherném sále. Jinak bychom chtěli mít venkovní raut v zámeckém parku. Zatím spíš pořád vymýšlíme, hledáme catering a tak podobně. Doporučil vám pan kastelán někoho nebo máte svou firmu?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my budeme mít obřad ve Velkém sále, oběd ve freskovém a večerní "party" v zahradě. Na catering tam má monopol p. Kautzký z Předotic centrumoslav. Nedávno nás pozval na svatební svíčkovou a musím říct, že jsem v životě horší nejedli, byla šíleně kyselá. Pán toho hodně namluví, ale vlastně se nic moc nedozvíte. Slyšela jsem na něj i dost chvály, třeba se svíčková zrovna nepovedla, tak nevím... Jinak nás zatím hostina pro 40 lidí vychází na nejméně 70 tis. Jen za stany chce 25 tis. Takže stále uvažujeme, jak to udělat levněji....je to hodně pěnez. Tak napiš, jak pokračujete s přípravami :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak to jsme na tom v podstatě podobně jako vy. Nicméně pan kastelán nám pořád ještě oddaluje podepsání smlouvy, což mě teda docela štve. Ráda bych tohle už měla vyřešené. Vy už jste například řešili pronájem prostorů s majiteli, máte vše podepsáno? Mně pak kastelán říkal, že času je dost, což si tedy úplně nemyslím, ale budiž... O tomhle cateringu jsem slyšela, ale zkušenosti (podobně jak píšeš) něco dobrého, něco ne. My tedy nejspíš budeme mít jiný, našli jsme přes kamarádku známou firmu, tak uvidíme. Ještě se musíme rozhodnout, snad s tím nebudou mít na zámku problém. Ale hned na začátku říkali, že smíme mít i vlastní firmu. My předpokládáme zhruba 50 lidí. A že vám řekli 70 tis. pro 40 lidí, to mi přijde hodně. Co se týče těch stanů, to je teda zajímavý, protože na stránkách má napsáno, že cenu přizpůsobují celkovým požadavkům atp., což mi nekoresponduje s cenou 25 tis., což je přemrštěné..... až budeme mít nabídku od té jiné firmy, tak ti řeknu, kolik za to chtějí tady. A prosimtě nemáš nějaké nápady ohledně kapely? V tomhle se téměř nevyznám :-(((
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, pan kastelán nejprve chtěl rychle vyplnit formulář, ale už se skoro dvě měsíce neozval, takže ho budeme muset také zaurgovat. Jen Tě chci upozornit, že na zámku nemají žádné vlastní židle ani stoly, takže firma, která Vám bude dělat catering, si budu muset vše přivést, proto je ta cena vysoká... Pronájem prostorů by měl být součástí smlouvy, vše má na starosti pan kastelán. Kapelu nám budou tvořit naši kamarádi, jsou to samí doktoři a inženýři a neživí se tím, jen je to baví a jde jim to skvěle. Jinak o kapele vůbec nevím....Jsem zvědavá na nabídku Vašeho cateringu, určitě se ozvi :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Jani, prosimtě ozval se vám už pan majitel zámku? Nám pořád ještě ne.. pan kastelán tedy tvrdí, že je všechno v pořádku a zamluvené, nicméně podepsaného nemáme nic... jak jste na tom vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, pan kastelán má asi universální mail pro všechny 8-( . Jak jste na tom s tím cateringem? Nebo jste vymysleli něco jiného?
Odpovědět
Profilova fotka
No tak to je teda bezvadný, takže nám nezbývá nic jiného než se modlit, že je to opravdu rezervované. Teď když už jsem si rezervovala všechno podstatné by mě moc nepotěšilo, kdybych to musela měnit. Ten catering nám dělá stále nabídku, ale mluvili jsme už osobně s tím pánem a vypadá to velice, velice dobře. Pán je veselá kopa, nicméně jsem viděla už docela dost akcí od něj a jsou báječné. Co se týče cen - lidové :-) Až budu mít konkrétní menu plus ceny, určitě se ozvu. Psali jsme i do těch Předotic a tam nám poslali asi obecnou nabídku, tak se tam taky půjdeme zeptat.... vy máte nakonec taky je?
Odpovědět
Profilova fotka
a ten Váš pán je schopný zorganizovat hostinu i ve Lnářích? Má s tím nějaké zkušenosti? My stále nevíme, jsme z p. Kautzkého rozladění :/
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Joo je :-) je to tatínek mojí kamarádky a je opravdu velmi, velmi ochotný.. mají cateringovou firmu a dlouholeté zkušenosti i se svatbami, což je fakt super... nicméně se bojím, aby mi na zámku vůbec dovolili vlastní catering, když nejsou schopní se mnou podepsat ani smlouvu.... proto si zatím radši zamlouvám i variantu těch Předotic... a jste rozladění kvůli té ceně nebo ještě nějaké nové nepříjemnosti? Každopádně až se dozvím, co a jak (majitelé zámku a budu mít komplet nabídku cateringu) můžu ti pak dát případně kontakt...
Odpovědět
Profilova fotka
myslíš, že bys mi ten kontakt mohla dát rovnou? Jen bych se ho orientačně zeptala na pár věcí... Jsme rozladěni nejen kvůli ceně, ale i jídlu. Svíčková za 70.000 Kč, která se nedá pozřít, není úplně to, co si představujeme :D
Odpovědět
Ahoj holky, po ne moc dobré zkušenosti kamarádky, která měla loni obřad i následnou hostinu na lnářském zámku, jsme my zvolili přejezd ze zámku do Horažďovic- Hotel Prácheň. Je to asi 15 minut cesty a super. Mají krásný velký sál (bylo nás 80) a ve všem nám vyšli vstříc. Jídlo i obsluha bez chybičky a je to i s ubytováním. Můžu doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, děkujeme za komentář. Kamarádka měla hostinu od p. Kautzkého tedy? Můžeš trochu přiblížit, s čím nebyli konkrétně spojeni? děkuju mooc :) :-) :-)
Odpovědět
Jmenovitě nevím, od koho to bylo,jen že to bylo smluvené přes zámek.. Prý je možné vzít si tam někoho na catering zvenčí, to je prý lepší možnost, pokud chcete mít komplet vše na zámku.. My jsme tam chtěli jen obřad, takže jsem podrobnosti pak už nezjišťovala..
Odpovědět
Zdravím, my máme zamluvený zámek už asi 14 dní. Svatba bude v červnu. S panem kastelánem proběhla krátká domluva po mailu, pak sobotní návštěva a hned podpis a zaplacení zálohy. Zvláštní, že to u vás oddaluje. Jinak o hostině na zámku jsme ani neuvažovali, většina hostů je ze Strakonic, tak by bylo zbytečné řešit noční odvoz.
Odpovědět
Profilova fotka
Vše se vyřešilo díky novému jednateli, panu Vaníčkovi... My budeme na zámku i spát, takže odvoz neřešíme :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj holky, jen bych ráda reagovala na ten příspěvek k cateringu centrum-oslav.cz. Pan Kautzký toho možná hodně namluví, ale je to opravdový profesionál s velkými zkušenostmi. Měli jsme od něj hostinu pro 100lidí včetně stanů a všechno proběhlo na jedničku. Stany stály včas, jídlo bylo perfektní (knedlíčková polévka, svíčková a večerní raut), hosté za námi chodili a chválili jak jídlo, tak profesionální přístup obsluhy. Neobjevil se jediný problém nebo zádrhel. Druhý den dopoledne stany i veškeré vybavení složili a odvezli, vše uklidili, na pozemku nám nezůstal jediný vajgl. Doporučuji!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj! S pritelkyni ted taky planujeme svatbu na zamku Lnare a zvazujeme tedy i moznost hostiny primo na zamku. Je pravda, ze catering zajistuje POUZE centrum-oslav.cz pod taktovkou pana Kautzkeho? Je i moznost si prizvat jiny catering? Jakou mate zkusenost se svatnou na zamku Lnare a s centrum-oslav.cz? janina19: Jak jste se nakonec rozhodli? Diky vsem za odpovedi!
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Asi jen tu nejlepší :-) byli jsme na svatbě kamarádky, kde ji zajišťoval hostinu právě pán z Předotic a byli jsme velmi mile překvapeni, obsluhou, profesionalitou i příjemným přístupem.... I proto jsme jej oslovili také. původně jsme chtěli obřad na jiném místě, ale právě pan Kautzký nám doporučil Lnáře. Svatbu jsme měli hezkou a nemyslím, že předraženou. Pan správce zámku byl velmi ochotný i paní matrikářka byla fajn. Prostě svatba na kterou rádi vzpomínáme. Doporučuji holky L.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Pozor restauiraci již má někdo jiný a nám to svatbu vysloveně zkazilo. .Měli jsme zde svatbu letos v červenci. Obřadní sál je nádherný, místní zahrada I salonky také. Ubytování výborné, byli k nám velmi vstřícní. Ale!!! nedoporučuji místní restauraci hostinský nás vysloveně okradl.Smluvené ceny mu nic neříkaly a o půlnoci se s nami o nich dohadoval.Spousta smluvených věcí chyběla no hrůza! Jedině zajistit si vlastní cathering.Což take jde, jsou tam velmi ochotní.Více klidně do zpráv.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?