Svatba na Hluboké v roce 2011. Plánujete také?

ahojky je tu někdo kdo se chce vdávat v roce 2011 na Hluboké?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, jj já sem tu :-) Zrovna jsem psala do dubnovejch :-)
Odpovědět
ahojky:-) jsem ráda že se mi někdo přihlásil:-) kdy to plánujete? :-) myslím kdy v dubnu? a to už máte datum zamluven? my ještě ne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No taky jsem neobjevila nikoho dalšího kdo by to měl na Hluboký..... chtěli by sme 29.4. tak uvidíme, termín zamluvenej nemáme protože na hluboký přijímaj rezervace až v průběhu listopadu...:-( Takže musíme čekat...nic jinýho nám nezbejvá. A jak si na tom s přípravama?
Odpovědět
Andrejko nijak, ani ještě nebyli zásnuby, poněvač přítel má před státnicema, takže vše budeme řešit potom. ale nějak otom mluvíme jako o hotové věci,...mě se ještě líbí datum 11.6.11 :-) zařízeno neni tedy vůbec nic...fakt přijímaj až tak pozdě??? od datumu sevše odvíjí, to je divný, kamarádka si to tenkrát na duben zamlouvala už někdy začátkem října? :-S no jinak máš nějakou představu, kam si půjdeš pro šaty??? a co jinak ty a přípravy? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My sme tam s přítelem byli před týdnem a paní matrikářka nás skoro vyhnala - prej kde se berou ty názory že se to má zamlouvat tak brzo, že je plno atak a že máme přijít až v listopadu když to chceme v dubnu...oni tam maj totiž nástěnku kam se jim vejdou asi jen 4 měsíce :-( Tak proto...jinak já šatičky už mám, mrkni do alba...:-)
Odpovědět
aha nooo to je dobrý no...jak jsem to tady tak pročítala tak jsem četla že ta matrikářka je nějaká babka :-D jako nepříjemná :-( to se to potom spolupracuje :-) tak děkuji za info, aspon vím že není nač spěchat :-) a jaké šatičky máš, z těch z alba, máš tam více fotek? a odkud, z jakého salonu?
Odpovědět
Profilova fotka
No paní byla docela sympatická, ale už jí to asi leze krkem jak tam furt někdo chodí takhle brzo :-D Ale prej neni pak problém, že termín bude..tak to prostě beru jako jistotu...a připravuju to na to datum....uvidíme. vybrala sem si ty poslední jednoduchý a mám je přes aukro za 3 tisíce....sou nádherný....ale ještě jsem je nezkoušela, to až v pondělí přijde kámoška a nasouká mě do nich :-) jako když sem zjistila že chtěj za půjčení min 6 tisíc....tak to byla jasná volba :-D
Odpovědět
no tak to je jasný...já si je určo kupovat nebudu, ale půjčím si je, je mi jasný že levný nebudou...zrovna jsem chodila se ségrou po městě a zatáhla mě do salonu Avalon, je novej a maj tam šaty jedna básen...tak uvidíme jak to dopadne... :-) a co pozvánky, ty už máte?
Odpovědět
Profilova fotka
Ne ne, zatim si v hlavě tvořim představu a kreslim návrhy...furt se nemůžu rozhodnout jestli budou kreslený nebo udělám pozvánky s našima fotkama...na to je asi ještě času dost....navíc chci vše nechat na podzim, mám v plánu cestu do londýna tak si myslim, že všechno nebo aspon většinu nakoupim tam, za pár korun...a navíc to bude originální, protože tady v čr to je všechno na jedno brdo....:-( Spíš začnu tvořit vývazky, truhličku na přání, svatební knihu a dekorace k focení....a ostatní až po Londýně :-)
Odpovědět
jééé co v Londýně, na služebku nebo právě kvůlu svatbě, či dovo? taky bych někam jela...a ty bydlíš v čb? já jsem z Prahy, ale pocházím z jihu čech kde mám celou rodinu a doufám že se tam vrátíme :-) trapný dotaz, co jsou vývazky???
Odpovědět
Profilova fotka
:-D jéé no tak to je skvělý, já sem zas z prahy a přestěhovali sme se do krumlova a teda doufám, že už se nevrátíme!:-D Vývazky sou takový ty mašličky pro svatebčany...:-) Dávají se místo myrty nebo i sní - to je ta větvička :-) Jinak Londýn, prostě jen tak výlet s kámoškou...ale jedu hlavně kvůli těm nákupům na svatbu :-) no a kde tam bydlíš?téda to je dobrý tohle :-)
Odpovědět
bydlím u metra Vyšehrad :-) teda nějak jsme si to vyměnili vid :-) ale doufám že nebude trvat dlouho a pošupu taky zpět :-) a kde pracuješ? tam je to docela blbý na práci, na jihu :-( a svatbu v krumlově si nechtěla???
Odpovědět
Článek se načítá
jo a díky za info - vývazky už vím...ale my pěstujeme myrtu doma, takže todle neřeším, snad jen ty mašličky...normálně my chceme svatbu asi 23.4 - ještě přemýšlíme a když vidím, co ty všechno už máš - tak vidím v jakém budu presu a stresu :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Já bydlela na Strahově :-) No pěkná výměna, ale tady je takovej klid, že zpátky už ani náhodou... V krumlově nechci, na Hlubokou to prostě nemá....Na mě nekoukej, já sem hrozná organizátorka a všechno chci mít tip top, takže stejně pak až bude všechno připravený budu se kousat nudou a vymejšlet další kraviny... Já mám zatim jen šaty a fotografku....tu jsem prostě chtěla a to je jedinej velkej výdaj, kterej si pěkně odpracuju na brigádě....fotky chci mít prostě něco extra....jinak Hluboká taky proto, že tam máme známý, tak doufám, že hostina bude u nich a za lepší penízky pro nás!:-) Každopádně když bys něco potřebovala zařídít, vyrobit, zajistit atd stačí říct....:-) Já ušetřim hlavně tim, že trávim na netu hledáním a je pravda, že se dá na spoustě věcí dost ušetřit.... A máte nějakou představu o místě hostiny a o dalším?
Odpovědět
na brigádě? takže ty studuješ? nene my ještě todle vůbec neřešili, jako hostinu atd, jak říkám přítl má ted úplně jiné starosti, ale myslím že během září to rozjedeme...chytám tu zatím inspiraci a tak, abych pak nehledala vše na poslední chvíli víš...jak simluvila o fotografce, nemáš náhodou Zuzanu Scharf? ted jsem koukala najejí stránky, a má termíny 23.4 a 29.4 zamluvené:-) se přiznej no :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-D jo přiznávám, tak si mě odhalila!:-)) Ne ne pracuju, ale vzhledem k tomu, že chci zuzku, tak musim ještě trochu přivydělat, aby sme to poplatili...:-) Tak to se vzáří koukej pochlubit...budu ráda nápomocna :-D To už snad budu mít i něco víc...i když to je už za měsíc, tak to asi ne =-)
Odpovědět
jsem zvědavá koho seženu já, ještě tu píšou Jirku Tvaroha...tak uvidíme, snad nebude zamluvenej i on...tak kdyžtak někoho splašíme, no :-D co děláš za práci?neboj se nic, budu s tebou o všem diskutovat, radit atd...když už máš vše projeté... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-D No snad pak nezačnu plašit jak se to bude blížit...:-D Aby se mnou byla taky řeč :-D Dělám asistentku ředitele v jedný pidi firmě, zatim se rozjíždíme tak uvidíme, snad to časem bude platově lepší :-) A co ty? S těma fotografama moc neotálejte, je fakt že sou hned zabraný ty lepší :-) Ale zase spousta jich jezdí po celé čr, takže výběr je velikej....:-)
Odpovědět
hm tak to víš že bych už zamlouvala,ale nějak zatím nemůžu :-D ale jak si říká, kdo si počká, ten se dočká ne :-D já ti dám že nebude řeč, koukej si nějakou radu pro mě schovat...jak znám sebe tak budu poblázněná a nebudu vědět co dřív, a já jsem takovej cíťa že až přede mne přítel klekne tak budu tak řvát že ani nebudu schopná říct JO :-D :-D kde požádal tebe?
Odpovědět
Profilova fotka
:-D u nás na louce při procházce se psíkem...a na prstýnek sem si musela počkat skoro měsíc :-D
Odpovědět
jůůůůů to je hezký...no co...prstýnek není až tak důležitej, hlavní je slib! já příteli říkala že beru i prstýnek z poutě :-D (protože si půjčil můj aby věděl velikost) :-D a jak je to dlouho?
Odpovědět
Profilova fotka
mmm tušim že to bylo 19. března :-) V pondělí...:-) tak to se ěšim až přijdeš ty se zážitkem ze zásnub :-) No romantika to nebyla....spíš to bylo takový jako dohodnutí, ale pěkný :-D
Odpovědět
nooo to jsem sama zvědavá jaký to bude...ale že budu bulet ti říkám už ted :-D tak to ti pak ani psát nemusím...hele máš Andejko kadeřnici??? měla jsem kamarádku ale ta mi otěhotněla a má mimi a tedy úplně jiný starosti :-|
Odpovědět
Profilova fotka
No já dojíždim do prahy....ale na svatbu si budu muset najít asi nějakou tady v krumlově...prej je tu jedna šikovná a je to kousek od nás, takže asi využiju doporučení od kámošky... A ty se budeš asi připravovat u rodičů??To je v budějkách?
Odpovědět
no ne úplně v čb, je to 20km od čb ale ségra vyjížděla od babičky - bylo to blíž na Hlubokou a pak se ušetřilo za bránu. tak uvidíme, asi bych byla taky radši od té babičky, přecejen u nás brána docela dost stojí :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Tak teď zas nevim já - jaká brána???
Odpovědět
taková ta jak máš u baráku - hodně štěstí novomanželům...staví to kamarádi, a každej kdo bránou projde musí zaplatit a ženich samo nejvíc za nevěstu, někdy je to i kolem 2tis, to mi přijde dost a pomalu za co, že projdeš bránou...navíc nechci aby celá vesnice věděla že se vdávám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jééé tak to já vůbec neznám - naštěstí....a komu ty peníze zůstanou???
Odpovědět
těm kamarádům a pak se dou ožrat :-D to bud ráda...já třeba neznám svatební knihu??? ségra se vdávala před 6lety a to jsme vůbec neměli?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahá, no tak to ne...žádná brána :-D Svatební kniha je asi novinka, hosté tam píšou blahopřání....ale já chci udělat svatební knihu ve formě obrazu....budou to psát kolem vyznačenýho místa a pak tam dáme nějakou pěknou svatební fotku....to se mi líbí a hlavně ti to připomene všechny co tam byli s vámi...:-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?