Svatba - 30.6.2012

Ahoj, my budeme mít svatbu 30.6.2012 ve Zvonici na Soláni a oslavičku v nedalekém Hotelu Soláň. Plánovat jsme začali až letos v únoru, takže celkem rychlovka ;-), ale svatbička bude malá, jen pár nejbližších osob. Jak jste na tom s přípravami?
Odpovědět
Ahoj, máte to přímo ve zvonici nebo venku na louce? Vloni jsme tam v květnu viděli náhodou svatební obřad na louce nad zvoničkou (u těch soch), neskutečná romantika, fakt nádhera. Na konci obřadu vypustili holoubky, hrála k tomu cimbálovka. My jsme začali plánovat v neděli a svatbu máme koncem května a stíháme naprosto v pohodě 8-)
Odpovědět
Zatím to máme domluveno tak, že pokud bude hezké počasí tak na louce, v případě deštivého počasí ve Zvonici. Jinak zatím taky celkem stíháme, jak jsem psala bude to mini svatba asi pro 8-10 lidí. Většinou každý s kým se bavím nebo co čtu plánuje svatbu i rok dopředu... V sobotu jedeme kupovat oblečení do Polska, tak jsem zvědavá co tam seženeme...
Odpovědět
ahoj, my máme také obřad 30.6. a plánovat jsme začali také až ke konci ledna, nevím proč tady někteří šílí rok dopředu. Ale je pravda že ty nejlepší místa, fotografové a hudba už jsou dávno zabraní :-( My tedy budeme mít docela velkou svatbu, přesto si myslím že to stihnem :-D no nic jiného už mi stejně nezbývá :-) zatím tedy máme místo rautu, moje šaty, zamluvenou fotografku, kadeřnici a vizážistku. Teď vybírám kytici a tím i barvu svatby. Máme vlastního oddávajícího takže místo obřadu také ještě řešíme. A vůbec nevíme, co nám všechno ještě zbývá.. ale protože raut bude mimo restauraci, v samostatném srubu, tak máme domluvenou cateringovku a doufám že nám pomůžou s výzdobou, protože na serepetičky já moc nejsem :-D Tak držím palce, ať se vám to povede! a nám taky :-)
Odpovědět
@opavacka Jestli vám vyjde počasí, tak venku to budete mít určitě skvělé! My budem mít obřad ve venkovním altánku i v případě deště, nebojíme se vlka nic :) Je nás asi 20-25, uvidíme kolik lidí nebude moct dojet, ještě to nikdo neví. Do Polska se chystám příští sobotu! Kam tam přesně jedeš? Byla jsem kamarádkou nasměrována do nějakého malého domečku za malou tržnicí (jak se jde podél řek), obleky na chlapy tam prý mají super, ale jestli tam seženu šaty i na sebe, to fakt nevím. Nevíš jak se tam pohybují ceny a kvalita šat pro nás něžnější dvoutřetinku páru? :-N @radiik24 taky nevím, proč šílet rok dopředu, ty dva měsíce je tak akorát. My budem mít výzdobu zajištěnou vše hotelem, náklady na tohle mě už fakt nevytrhnou.
Odpovědět
ahojte, protože jsme z Opavska, tak do Polska jedeme do Raciborze, tam je více obchůdků s oděvy, dostala jsem konkrétně tip na Salon Gabriela, v Raciborzi mají dva obchůdky (www.salongabriela.pl) Na stránkách mají krásné svatební šaty, ale vůbec nevím za kolik, to uvidím na místě. Pak dám vědět... Jinak vedou i pánské obleky a obuv pro ženy i muže, tak doufám, že pořídíme vše najednou... Co se týče těch příprav - máme domluven termín na matrice, ve Zvonici, v hotelu oslavu, příští měsíc si pořídíme prstýnky a výzdoba bude asi v barvě zelené (mám ráda takovou tu jarní jemnou zeleň, ne brčál...)
Odpovědět
Děvčata teď mě tak napadlo - kde budete mít obřad vlastně vy? :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?