Svatba 21.6.2014

Profilova fotka
Ahoj budouci nevesty,rada bych se s vami podelila o pripravy a diky spolecnemu datumu by jsme mohli planovat kdy co jak udelat,objednat a tak :)
Odpovědět
Profilova fotka
No ahoj:D Ja mam ted svatbu cerstve za sebou a je to uzasny pocit jak se to planuje a potom to v jeden den vsechno klapne do sebe ;) Kde se vdavas? Uz mas zamluvene misto? Kdybys potrebovala poradit tak se ptej, mam zpoustu zkusenosti;) Taky ziju v anglii, tak kdybys neco chtela objednat a poslat tak nevahej a pis, prikladam foto ze svoji svatby:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já taky plánuji svatbu na příští rok v červnu termín asi okolo 10.6, sice trochu netradičně, protože budeme mít svatební obřad v Řecku v rámci dovolené, jen se svědkama a pak na konci června chceme udělat zahradní posvatební oslavu pro příbuzné a kamarády. Sice mi odpadá klasické plánování obřadu a hostiny, ale zato oslavu budeme mít ve velkém, tipuju to tak asi pro 80 lidí, ale formou zahradní party s grilováním, se svatebním dortem a přípitkem, protože v restauraci bychom se asi nedoplatili na ten počet lidí. Momentálně začínáme jednat s jednou cestovkou, která nám zařídí obřad, zatím to bude samé papírování. Už jsme začali přemýšlet nad svatebním oznámením, asi si ho necháme udělat z fotky na kterou doplníme pouze text.
Odpovědět
Profilova fotka
@lupmice88 - Ahojky, také máme termín 21.6.2014 :-) Už máme místo a čas, a teď jsem měla chvíli pauzu v přemýšlení o svatbě.. ;-) Nicméně, nezávazně jsem psala do 3 salonu, jak v Plzni tak v Praze, a všude mi psali, že do konce roku, bych se měla stavět na vyzkoušení šatů, zda mě nějaké zaujmou..že už mají nové kolekce, a že na začátku roku, už budou hodně přebrané..což mě trochu vylekalo, že už bych měla řešit šaty ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My mame taky 21.6 svatbu. A jelikoz jsem blazen ;-) tak uz mam skoro vse hotovy. Chybi jen kyticka, prstynky a oblek zenicha a dodelat drobnosti. Saty mam vybrany a zamluveny. Jinak kompletuji oznameni a zacnu resit Vanoce ;-)
Odpovědět
Taky se budeme brát 21.6., už máme místo obřadu, místo hostiny, fotografa, já mám vybrané šaty a předvybrané místo rautu. Minulý týden jsme zamluvili kapelu, pána co nám bude dělat raut (moc příjemný člověk se skvělou cenou) a vybraný styl oznámení. A teď si od toho všeho dáme na chvíli pohov a pojedeme se na víkend někam odreagovat. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?