Svatba 20. července 2013 ♥

Takže holky, jak vám jdou přípravy? Pojďte si pokecat!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme svatbu 21.6.2013 a už jsou hotovy a odeslány oznámení:) Restaurace domluvena, jen se tam nemužem shodnout na dekoraci nechtějí nám vyjít ve všem vstříc(nechtějí potahy na židle:((( ) A teď se patlám s výrobou kapesníčků "Na slzičky" Myslím si že vše krásně stíháme a jen co usnu tak mam noční můry-jednou to jsou šaty, jednou oznámení, jednou koláčky atd:D:D:D Takže už týden jsem se pořádně nevyspala.. A co ty?
Odpovědět
20.7. je i můj velký den D:) Včera jsme akorát podepsali matriku, byli se podívat na hrad, kde se bude konat obřad.Mám domluvený sál, kde budeme mít celou hostinu, obědy, které nám dovezou, obsluhu,hudbu ( rozhoduji se mezi varhanistou a DJ). Šaty mám již také zarezervované, prstýnek můj se dělá, partnera už je doma. Květinu mám vybranou, jen zajít do květinářství. Vizážistku si půjdu domluvit také co nejdříve.Výzdobu si budu objednávat z netu a ladit do zelinkava. Pro dort už jsem se také rozhodla. A teď jsem objednala parntnerovi cilindr na auto:) Je toho ještě hodně, co mám jen ve své hlavě a musí se začít realizovat. Pozvánky vůbec netuším, jak je udělat:(
Odpovědět
Ahojky holky, i já se vdávám 20.7., akorát toho ještě moc nemáme :-D Dlouho jsme řešili místo, které snad teď ve čtvrtek potvrdíme i s matrikou včetně hostiny a ubytování a pak už můžeme řešit ostatní věci, které jsou vázány s pevným datumem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, my do toho taky praštíme 20.7.!!! :-D Máme místo hostiny i obřadu, fotografa a kapelu. Toť zatím vše :-D Příští týden budeme ochutnávat svatební koláčky, zajdu domluvit kameramana a v nejbližší době se svědkyní oběhneme Svatební veletrh a Nevěstu, kde si snad vyberu svatební šaty. Když ne, nechám si je ušít. Prstýnky, kytici a oznámení budeme řešit později. Hlavně, že jsme v kliduuuuu :-D
Odpovědět
Tak tedy abych taky napsala, jak na tom jsme :) Tedy, máme rezervované místo obřadu, místo hostiny, objednané prstýnky, vymyšlené oznámení (nebylo úplně snadné se na něčem shodnout, ale máme, takže už jen realizovat), vymyšlenou výzdobu (nakoupila jsem první vázy a plovoucí svíčky). Fotografa máme rozjednaného. Šaty ještě nejsou, byla jsem zatím jen ve dvou salonech (ach, jak mě ta škola brzdila! Teď se to rozjede na plné obrátky..). Zrovna se rozhlížím po podvazku. Toť vše, takže nepanikařte, taky nemáme zatím nic moc :)
Odpovědět
my taky máme svatbu v červnu a to 29. Máme zatím zajištěné místo obřadu a hostiny a fotografa. Pak jsem začala tvořit vývazky, ale jinak zatím nic. Chtěla bych šaty z Polska, to plánuji až na březen, tak snad něco seženu...Takže mi příjde, že toho o proti vám všem máme hodně málo. Ale zatím se nestresuju :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?