Nevěsty z Teplic, které se vdávají v roce 2011. Jste zde?

Profilova fotka
rada si popovidam se vsema nevestama z Teplic co planuji svatbu na rok 2011 :-)je to jeste daleko,ale aspon je na vse dost casu:-)
Odpovědět
1
2
10
Profilova fotka
ahojky, přidávám se do klubu:-), o ruku jsem byla požádána teď v červenci, letos už bysme svatbu stíhali těžko, takže jsme to nechali na příští rok
Odpovědět
Ahoj holky. Doufám, že neva, že jsem vám sem vlezla .... Jsem z Bíliny, svatbu máme teď v sobotu (obřad v Libchovicích, oslava v Teplicích). Kdybyste potřebovaly s něčím poradit, tak vám ráda písnu .... Ale tento týden a příštích 14 dní nebude čas (svatba, dovolená atd) .... pak tu budu zase v plné polní :-D
Odpovědět
Profilova fotka
verkaska:vitej:-)...ja byla o ruku pozadana uz pred 3lety,ale do ted na ni nebyli penize,jelikoz nechceme zadnou malickou svatbu,mame totiz velkou rodinu a spoustu pratel,to se mala svatba tezko dela:-) veronika.deskova :ty taky vitej,...urcite se tu budes hodit...muzes nam hodne poradit:-D
Odpovědět
Profilova fotka
sweetynka - my budeme taky muset šetřit, u nás to totiž taky vypadá na takovou větší svatbu. A na kolik to u vás zatím zhruba vypadá lidí? veronika.deskova - určitě, zkušenosti nevěst se budou stopro hodit, ať se svatba v sobotu vydaří a pak se na tebe budeme těšit
Odpovědět
Profilova fotka
verkaska:no...30-40 z rodiny+20-30 pratel..snazim se to nejak zmensit,ale nejde to :-D..takze na obed pujde urcite jen rodina a az na oslavu at dorazi i pratele a pokud budou chtit muzou se podivat na obrat:-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak to máme dost podobný, taky jsem spočítala jen rodinu a pod 30 se rozhodně nedostaneme a večer taky počítám ještě tak 20-30 lidiček.
Odpovědět
Profilova fotka
tak sme to resili s pritelem a pozveme jen nejuzsi rodinu(rodice,sourozenci+jejich rodiny,a jedna moje teticka(ona je spis jak segra:-D)a 10pratel:-)a je to...do 40lidi se v pohode vejdem:-)..
Odpovědět
Profilova fotka
narazila jsem na jiné diskuze - svatby v roce 2011 a tam holky teda už řádně zařizují, fotografy, místa a tak, tak teď nevim, jestli plaší ony nebo já jsem takovej pohodář. Podle mě teda nemá cenu něco takhle dopředu domlouvat, když nemám ani termín. Jak si na tom ty sweetynka? už máš něco zařízeného?
Odpovědět
Profilova fotka
my koncem mesice zaridime matriku a misto na hradku:-),uz mame seznam hostu,ja kosmeticku,kadernici i kvetiny:-) o satech mam urcitou predstavu,takze brouzdam po netu a na podzim chci projit salony ve meste:-),zbytek zarizuje pritel a ten uz to ma taky s lidma domluveny,mame kameramana i fotografa:-D...sem rikala,ze se muzu vdavat uz za mesic:-D..ale neboj!moje segra to vsehcno zvladla za 2meice uplne v pohode!takze si akorad zarezervuj matriku a vic to neres!neni treba:-)
Odpovědět
Profilova fotka
ty jo, začínám být v depresi, asi se na to budu muset taky vrhnout. Budeš mít svatbu v Krupce na hrádku? a oni už mají termíny? já co vim, tak Teplice mají až někdy v říjnu
Odpovědět
Profilova fotka
to nevim...majitel je nas znamy,takze tohle nejak resit nemusim!
Odpovědět
ahoj holky. Svatba byla krásná, fotečky jsou již tu :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
veronika.deskova Verčo, fotky fakt moc krásný, moc vám to slušelo.
Odpovědět
Profilova fotka
veronika.deskova:jak bude cas tak cihnu na fotky a gratuluju moc:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, přidávám se do diskuze. Ačkoliv nejsem z Teplicka já ani ženich, budeme se zde příští rok brát v létě. :) Máte nějaké typy na šikovné kadeřnice, kosmetičky či květinářku?
Odpovědět
Profilova fotka
deniskaka:ahoj..a odkudpak jsi a jakto,ze budete mit svatbu tady?
Odpovědět
Profilova fotka
sweetynka: Jsem z Opavska. Svatbu jsme si vybrali v Teplicku, jelikož jsme hledali velké, krásné místo, kde byl nebyl problém sehnat ubytování pro více lidí a přespat všichni do dalšího dne, jelikož přítel je cizinec a nechceme, aby po příletu se všichni ještě museli trmácet vlakem, proto jsme se snažili hledat místo blíže od letiště. Nejprve jsme uvažovali o zámku kousek od Prahy, ale bohužel ubytovací kapacity byly velice nízké. Rodiče nám navrhli Teplicko a po zvažení jsme našli se známých místo, kde můžeme se v nádherném místě oddat a ještě k tomu budeme mít velké 2 sály (1 pro tanec, 2. pro jídlo) a ubytovací kapacitu pro všechny hosty :)
Odpovědět
Profilova fotka
deniskaka:a kde ze to teda budete mit?
Odpovědět
Profilova fotka
Bude to v Oseku u Duchcova v klášteře. Ještě jsem to místo ani neviděla, ale naši už tam byli několikrát i známí a moc si to pochvalovali. Co si vy o tom místě myslíte, můžu-li se zeptat?
Odpovědět
Profilova fotka
deniskaka:tam je to krasny:-)romantika...super!to mi budeme spis v Krupce na hradku,tak je to taky uzasny a mame to bliz!
Odpovědět
Profilova fotka
byla jsem tam kdysi, ještě se školou na nějakém povinném školním výletě a vim, že se mi to tam dost líbilo. Je dobrý, jak se člověk z Opavska dostane na svatbu do Teplic:-)
Odpovědět
Profilova fotka
verkaska:no je to docela zvlastni no...je divny,ze neni neco hezciho nekde bliz,ale tak co?hlavne ze budete jako manzele spokojeny ne:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, děkuji moc za pozitivní kritiku místa. Máme s nim určité spojistosti, právě o víkendu se tam odehraje velká sláva, kdy tam odjíždí od nás z malého města skoro 150 muzikantů apod. My se tam jedeme podívat začátkem září, tak snad nás to místo také tak dostane... ;-) Sweetynka: Koukala jsem na hrad Krupka na netu a příjde mi to jako velice zajímavé pěkné místo! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
deniskaka:jojo...je to tam krasny:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mohla bych se jen zeptat pár otázek? Už vše začínáme pomalu plánovat a protože neznám moc okolí Oseku, tak je těžké se posunout řádně vpřed. Nevíte náhodou, zda-li je v Oseku či v blízkém okolí dobrá restaurace? Máte tip na šikovnou slečnu květinářku a na šikovnou kadeřnici a kosmetičku? Děkuji velice za tipy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
deniskaka:Restaurace tam urcite dobre jsou,zeptam se pritele a pak ti poslu info!me budou kytici,vlasy a liceni delat kamaradky,vsechno profici!a levny:-)jen nevim jestli by to udelali i tobe..jde o to,ze na vlasy a liceni potrebujes aspon jednu zkousku at vedi co ti udelat,jestli ti to slusi atd....
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuji za radu :) No já chápu, že musí být zkouška, rozhodně na ni plánuji jít, nedokážu si představit, že můj účes a líčení uvidím poprve až ve svatební den :-) Přece jen si člověk chce vybrat pořádně. Navíc nemám pořádnou představu, co mi bude slušet, proto je opravdu nutné toho zkusit více ;-)
Odpovědět
Ahoj holčiny, zdravím vás po svatbičce a líbánkách. Bylo to krásnéééé. Okolí Oseka je od nás kousek, ale moc to tam neznám. Jen vím, že tam oddávají pouze věřící. Jak na trávníku venku, tak uvnitř. Můžu poskytnout kontakty na kadeřnici, vizážistku, které jezdí i domů (kamkoliv) a květinářku (aranžérku) z Teplic Prosetic. Myslím, že v okolí Teplicka by také dojela. Záleží na domluvě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
veronika.deskova: Moc děkuji za komentář :-) Nám oddávající věřící nevadí, ba naopak oba jsme veřící a navíc svatba bude v klášteře. Ale i tak z důvodu ženichova problému s češtinou, kdy dokáže pár základních slovních obratů, rozhodli jsme se mít s sebou kněze, který hovoří oběmi jazyky. ;-) Vím, že ANO by dokázal říci, odříkt manželský slib by se naučil, ale přece jen chci, aby si to také užil ;-) Ty kontakty bych velice ocenila :-) Děkuji!
Odpovědět
Pošlu pošlu ... :-)
Odpovědět
1
2
10
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?