Nevěsty Ostrava a okolí 2009. Jste tu nějaké?

Ahoj holky, bude se tady někdo vdávat v červnu v Ostravě nebo okolí?
Odpovědět
Profilova fotka
Co jsi ty?
Odpovědět
Jo jsem, dnes jsem se poprvé přihlásila, tak se tady teprve rozkoukávám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Koukej, koukej :-)
Odpovědět
jojo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Kočko, máš tam blbě nastavené datum svatby. Nebo jste to ještě změnili?
Odpovědět
Čeho ty si nevšimneš? ;-)
Odpovědět
Tak kde jsou ty Ostravské nevěsty?
Odpovědět
ahojki, taky se budu vdávat, v červnu :-)
Odpovědět
katka_j: Ahojky, konečně nějaká nevěsta....A už máte datum?
Odpovědět
Ahojky nevěsty, tak já budu mít svatbu 6.6.2009 v Ostravě.
Odpovědět
angellina73: ahojky, tak to je super, že jsi se přidala a kde?
Odpovědět
kathy: máme termín 6.6.2009 stejně jako angelina:-)
Odpovědět
Článek se načítá
Tak to budete vdané paní o týden dříve než já :-D
Odpovědět
angelino ty se vdáváš podruhé?
Odpovědět
kathy: no jo :-) a jak jsi s přípravama daleko? odkud jsi z ov?
Odpovědět
katka_j: jojo, z Ov. Svatbu budeme mít na Slezskoostravké radnici, máme hospodu, fotografku a tak napůl šaty :-) . Takže to nejdůležitější... My jsme chtěli svatbu také 6.6., ale bylo volno až v 15 hod a to se nám už zdálo pozdě. Jak jsi na tom tyK?
Odpovědět
katka_j: koukám se do tvého alba, tak to jsi nás předběhla ty ]-(
Odpovědět
kathy: ju tak asi jsme vám to vzali ,co? my to máme tak asi měsíc zamluvené :-),máme to ve 12hod. My máme zajištěnou hostinu- slunečnice v Moravské Ostravě,šaty mám z Angeliky, kadeřnici i ličení taky mám, fotit nám bude známý ,jen kameru nemáme.
Odpovědět
katka_j: tak to koukám jako puk, né že jste nám vyfoukli termín, ale máte hostinu ve Slunečnici, no my taky... :-D To je náhoda :-) . V Angelice jsem si šaty byla zkoušet a nebyla jsem moc spokojená, ani s obsluhou. Já mám šaty z Paris.....Kadeřnici a líčení budu teprve řešit, jelikož budu na noc u našich v Bohumíně, tak musím sehnat něco tam....A to bude fuška, protože tam nikoho moc neznám....
Odpovědět
kathy: ty jo tak to je krásná náhodička..a už jste si byli ujasnit podmínky? my ještě ne,jen jsem si to rezervovala po telefonu,,jdu tam na doporučení mé kamarádky,taky tam měla svatbu a prý je to tam super.kolik budete mít asi lidí? No já jsem v té Angelice spokojená byla,hned se mi paní věnovala a ke všemu tam přišel šéf a ten byl senzační věděl co a jak...jen mne překvapilo,že chtějí 50%zálohu na šaty :-( ,takže jsem musela jít jeste do bankomatu pro peníze.
Odpovědět
jestli chceš tak tu kadeřnici a líčení ti můžu doporučit, dělala na svatbě mé kámošky a je prý fajn. jen nevím jak drahá.
Odpovědět
já jsem ve Slunečnici byla loni na svatbě mé kamarádky a byli jsme všichni spokojeni. Taky to mám zamluvené jen přes telefon a podmínky si musíme ještě domluvit. Pan vedoucí byl příjemný, takže si myslím, že nebude problém. Tak to je super, jestli znáš nějakou kadeřnici a líčení v Bohumíně. Určitě prosím o kontakt. Dostala jsem doporučení na kosmetický salon Sandra, ale ještě jsem tam nebyla.....
Odpovědět
Moje kamarádka si to nemohla vynachválit. takže to máte podobné jako my,ale já se tam chci jít co nejdříve zeptat,at víme co a jak a jak to je s výzdobou atd.atd. Přímo z Bohumína ne,ale ona přijede k vám,myslím si,že kdekoliv. do IP ti napíšu jméno a telefon.
Odpovědět
ty kathy, ale ty slunečnice jsou dvě? myslíš tu u vozovny trojejbusů jo? blízko komenského parku
Odpovědět
Děkuji za kontakt, určitě ho využiju. Fakt jsou dvě? To vůbec nevím. Já myslím tu, která je kousek od Bazalu, blízko je restaurace u Dvořácku. Nevím, co je ještě v blízkosti.....
Odpovědět
jo ty myslíš u těch bazalů a já u té vozovny trojejbusů,takže je to jinde :-),ta naše slunečnice je blízko Komenáku.
Odpovědět
Profilova fotka
Omlouvám se, že sem lezu, ale mám malé varování pro ty, co dnes v době krize hledají práci. HOLKY Z OKOLÍ OSTRAVY A Z OSTRAVY, MÁM PRO VÁS VAROVÁNÍ!!!!! V OV působí firma, která je značně nevýhodná, co se práce týče - je to chození po ulici a nabízení produktů různých firem (Generali, T-mobile, O2....), nabízejí místo na REKLAMAČNÍM ODD., nebo místo ASISTENTKY, na místě vám ale sdělí, že je místo obsazené a podobné výmluvy - já jsem na tuto firmu naletěla před 6ti lety, tehdy sídlila v centru naproti Českému Rozhlasu a jmenovala se SAWE MAX, teď sídlí kousek od Síkorova mostu v ulici Na Hradbách a jmenuje se RANGER!!!!!
Odpovědět
katka_j: tak ale to vůbec nevadí :-D
Odpovědět
kathy81: Ahojky, já budu mít obřad na radnici v centru a hostinu máme v Roxbery ve Vítkovicích. Nevím, jeslti to tam znáš, ale loni se tam vdávala kamarádka a je to tam moc pěkné. A kdepak to budeš mít Ty?
Odpovědět
katka_j : Ahojky katko, ne vdávám se poprvé, proč myslíš, že podruhé?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?