Datum svatby 14.8.2010. Kdo se ještě vdával?

Profilova fotka
Ahoj, ať jsem hledala jak jsem chtěla, na tohle datum jsem žádnou diskuzi nenašla ;-)Takže je nás určitě víc.. Kdo další se vdával 14.8.2010?? ;-)
Odpovědět
1
2
18
Profilova fotka
Teda holky,neni mozny, abych se vdavala 14.srpna sama.. kde se toulate? :-)
Odpovědět
Taky se vdávám 14.8. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no vida, prvni clovicek :-) jak jste daleko s pripravama?kolik vam je a jak jste spolu s pritelem dlouho? jsem zvedava ;-) my jsme puvodne meli termin na 7.8.,ale museli jsme to presunout,ale tohle datum je taky dobry,ne? :-)
Odpovědět
My jsme vybírali termín tak náhodně, chtěli jsme v srpnu a bylo nám jedno kdy, tak to vyšlo na 14. Jinak jsme spolu 5,5 roku, je mi 29 (přítel je mladší o dva roky a kousek) a zásnubní prstýnek už mám od loňského léta. :-) Zatím máme vyřízené papíry na matrice, zamluvenou hostinu a předběžně rezervovaného fotografa.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme chteli v srpnu a do roka a dne od zasnoubeni, takze tohle kriterium splnovalo jen datum 7.8. , ale takhle jsem taky spokojena :-) my jsme spolu ted 6,5 roku. me je 24, pritel je o dva roky starsi. mame zamluvenou hostinu, fotografa a i snad obrad,ale ted prave cekam na potvrzeni zmeny od toho naseho kneze, tak snad to nebude problem. ale v lete rikal, ze tolik zajemcu zas nemaji, tak doufam, ze kdyz je to takhle presem tak to bude ok :-)
Odpovědět
Profilova fotka
halo halo, zadna nova nevesta,ktera se taky vdava 14.srpna 2010? 8-)
Odpovědět
ahoj holky,všechny Vás zdravím. Jsem další s termínem 14.8. 2010. Musím uznat, že to pěkně utíká :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak jsem rada,ze je nas tu zase vic ;-) jak si na tom s pripravami? ;-)
Odpovědět
já se taky vdávám 14.srpna 2010...ale studuju VŠ, takže se teď spíš připravuju na zkoušky :-| snad je zatím času dost, ale po zkouškách vlítnu na přípravy..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky nevěsta,to jsem ráda že je tu diskuze přímo na tenhle datumek..taky se vdávám 14.8 tak na to aspon nebudu sama:)
Odpovědět
Profilova fotka
To jsem rada, ze nas tady je cim dal vic ;-) katerina 22: ja taky delam VS, navic letos koncim, takze psani diplomky a statnice, no zajimava kombinace se svatbou a vsim tim zarizovanim... :-| ale ja jsem za ty starosti rada ;-) taky jsme vetsinu veci nechavali az po novem roce a najednou je to tady, tak se na to musim asi vrhnout. hlavne jit si vybrat saticky jak jste na tom s pripravama vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja se pridavam :-) Taky mame 14.8., a to diky fotografce, ktera mela jediny volny termin :-D Jinak bychom se brali az o rok pozdeji. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Nejak nam to tu umrelo :-D
Odpovědět
Však to postupně oživíme. :-) My jdeme v půlce ledna vybírat prstýnky, máme 30% slevu u Jelínka, ale jen do konce ledna.
Odpovědět
Zdravím,. také se přidávám k tomuto datumu, je to skoro na naše výročí:)
Odpovědět
Kolikáté máte výročí? :-) Mimochodem, my si chceme dát na prstýnky vyrýt datum ne svatby, ale datum, kdy jsme se dali dohromady. Zatímco datum svatby jsme vybírali v podstatě náhodně, tak datum chození je pro nás to srdeční.
Odpovědět
Ahojky, nejsi sama, neboj....14.8.2010 se vdávám i já...jenže kromě rezervace termínu ještě vůbec nic nemáme a vůbec nevim,kde začít. Ještě k tomu, můj budoucí manžel nerad něco reší, takže by byl nejradši, kdybych to zařídila já a naservírovala mu to na zlatém podnose. Nechcete mi poradit, kde začít či něco doporučit?
Odpovědět
Já bych asi začala nejdřív zjišťovat, jak se moje představy svatebního dne kryjí s těmi manželovými. :-D Ne, vážně, vysnila jsem si nějakou svatbu a pak jsem to začala předkládat jako hotovou věc, protože přítel je taky takový neřešící typ. Ale to jsem byla překvapená, jak se najednou ozýval. Dokonce jsme se pohádali. Teď už máme jasno. :-) A jinak bych začala fotografem a restaurací.
Odpovědět
Profilova fotka
katka: souhlas s arrowkou, zacni fotografem a restauraci. Termin mate rezervovany jen na matrice? Pokud ano, zamluv taky misto obradu, spousta mist uz je zamluvena ;-)
Odpovědět
Jediné, co mám tak je místo a termín svatby - jak v altánu, tak i na matrice, tam nám zbývá donést rodné listy a občanky, jenže můj drahý ztratil rodný líst, takže musíme nechat vyrobit nový...snad to nebude problém na matarice, pač chtějí originál a ne duplikát. Nemáte s tím někdo zkušenosti??......s restauracemi už začínám, zjišťuju, že to bude prekérka :-S
Odpovědět
Profilova fotka
katka: jeeeee, nerikej, ze se vdavas ve Vinicnim altanu ve stejny den jako ja! :-) :-) :-)
Odpovědět
nuuna: už to tak asi vypadá :-D, to je hezká náhoda x-) 14.8.2010 od 11hod. A jak ty??
Odpovědět
Profilova fotka
katka: My to mame "az" od 13 hodin :-) To budete max. dofocovat fotky a odjizdet, a ja budu jeste nervni pred... :-D Tak to jsi prvni, na koho jsem narazila, kdo se vdava na Altanu v ten den ;-)
Odpovědět
nuuna: a nebo takhle: budeme dofocovat, ty půjdeš k oltáři, já ti budu tiše závidět a říkat si: jooo, já už to mám za sebou, já už mám po :-D :-( ............................................mohla bych tě požádat o radu? Nedoporučila by jsi mi nějakou restauraci či svatební salon? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
katka: jasne, proc ne ;-) Jaky mate o restauraci predstavy - co se tyce umisteni, kolik lidi,cenove, atd? Se svatebnim salonem asi moc nepomuzu - ja mam totiz saty koupeny od jedne nevesty, takze jsem ani nestihla do zadneho salonu jit :-) Ale kdybych to brala podle toho, kam jsem puvodne chtela jit, urcite bych zkusila Andelske svatebni studio ( a byla bych pripravena na to, ze narazim na nejakou protivnou babiznu :-D ), no a pak asi salon Maggie na Vinohradské 79, mozna bych taky zkusmo vlezla do Adiny nebo do Nevesty na 5.května... A urcite byhc se chtela podivat do Kleinodu, i kdyz tam pry maji relativne draho :-| I kdyz ani ti ostatni nebudou zrovna levni...
Odpovědět
ahoj, tak já se přidávám :-) zatím to vypadá, že budeme taky svatebnit 14.8. :-) Jen jsem koukám začala zařizovat dost pozdě... Dobrý fotografové zadaný, DJ taky, svatební obřad naštěstí už máme zamluvený, i když naše ideální místo jen na čekačku.. Jinak jsme taky Praha, ale budeme na devítce :-) Pokud se tu objeví někdo, kdo by chtěl pustit termín a Ctěnickém zámku tenhle den, dejte mi vědět!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja_fi: neboj, nakonec se vsechno stihne v pohode ;-) U fotografu je to sice potiz, ale taky se da jeste docela slusne nekdo najit.
Odpovědět
Nuuna: dík, jenže já mám problém, že mě fotka baví - teda moc nefotím, nestíhám (mám doma roční dvojky :-)), jenže tu svatbu chci mít nafocenou fakt hezky. Moc se mi líbil Šebesta, ale je obsazený. A zatím jsem nenarazila na nikoho s jeho stylem, kdo by mě tak oslovil :-( No hledám hledám, začala jsem s fotografama teprve včera |-|
Odpovědět
Profilova fotka
ja_fi: Ja se schvalne mrknu, na koho jsme slysela pet chvalu, jestli chces, ta mas vic z ceho vybirat ;-)
Odpovědět
nuuna: dik.. uz jsem koukala na marhoula, wagenknechta, pak dve zensky, ted jim nemuzu prijit na jmeno.. abys nemusela koukat na ty samy :-)
Odpovědět
1
2
18
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?