Podprsenka bez ramínek na velká prsa

Holky poradte kde seženu podprsenku bez ramínek na velká prsa?Mám vel. 95 i.Děkuji za rady.Pod svatební jí mít prý musím mít
Odpovědět
Ahoj, take mam velka prsa, ale pod svatebni saty jsem zadnou podprsenku nepotrebovala....zkus se jeste poradit ve svatebnim salonu, ktere saty by pro tebe byly vhodne.... V nasich velikostech se podprsenka bez raminek tezko shani a tak velka prsa stejne ani nedrzi. Jako alternativu jsem mela ze salonu nabidnuto, ze mi raminka od me podprsenky prisiji k satum, ale nebyla to potreba.
Odpovědět
@tynuska1990 Pokud nemůžou být u podprsenky ramínka, volila bych spíš pevný korzet. Přeci jenom, my více obdařené, víme, co je gravitace. :/ Já jsem se hned rozhodla pro šaty s rukávky, abych mohla mít podprsenku s ramínky.
Odpovědět
Ahoj, já mám sice stejný košíček, ale mnohem menší obvod, takže jsem nikde nesehnala vůbec nic. Nejlepší samodržku jsem našla v Triumphu, ale nejsem si jistá, že budou mít i větší obvody. Já jsem si zkoušela 80 F, kupodivu to prsa skutečně udrželo, ale košíček mi byl malý...Jinak by byla fajn. Jinak jsem skutečně nikde na nic nenarazila. Jen v Timu paní říkala, že začínají dělat novou řadu vyztužených podprsenek s většími košíčky, tak se zkus poptat, jestli už nejsou na trhu. V době, kdy jsem sháněla já, tak ještě nebyly. Jinak já jsem to nakonec vyřešila stejně jako @puhelin, mám šaty s rukávky, takže mám ramínka pod krajkou a je to paráda. Nemusím řešit, že mi bude korzet někde odstávat, nebo něco někde vykukovat, což by bylo, speciálně při mých prsou, bez podprsenky dost pravděpodobné. Jo, velká prsa, to je slast :-)
Odpovědět
Zkuste se zeptat v Caresse http://www.caresse.cz/ nebo ve spavrapodprsenka.cz, oba obchody se specializují na podobné případy. U velkých prsou nedoporučuji šaty se všitými košíčky - ty bývají jen v jedné až dvou velikostech. Nemusí dobře sedět, nahoře vám šaty mohou odstávat nebo naopak prsa přetékat. Oboje nevypadá dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
Slyšela jsem chválu na podprsenku Ewa Michalak Strapless. Prý na velká prsa super. A ve výše doporučovaném obchodě spravnapodrprsenka.cz je maji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Tuhle jsem byla v poradně správných velikostí podprsenek v bílé labuti a zrovna si tam jedna nevěsta vybírala podprsenku bez ramínek, tak třeba pochodíš i tam. Jo a brala si tam i modrý podvazek ;)
Odpovědět
Podle mě je nejlepší si to vyzkoušet, měla jsem šaty, ze kterých mi prsa div nevypadla a pak šaty, které mi je držely perfektně. Nakonec mám šaty bez podprsenky, nevím, kam bych tu podprsenku měla dát a hlavně ti hodně zvětší objem. Když jsou si zkoušela podprsenku bez ramínek, tak i v mé velikosti byla, ale bylo to opravdu velmi nepříjemné, jak ve svěrací kazajce, protože když má prsa unést a bez ramínek, tak se ti musí do těla "zakousnout". Podle mě v salonech preferují podprsenku, protože se pak nepotíš do šatů, ale do podprsenky. A také některé šaty jsou přes prsa vypracované a některé tam měly jen látku, takže chápu, ty větší prsa opravdu neudrží.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?