Kupovaly jste bižuterii, aby ladila ke svatebním šatům?

Profilova fotka
ahoj nevestinky, mela bych mensi dotaz.. kupovali ste si bizuterku podle toho jaka se vam libi nebo podle toho jak se hodi k satum? ja proste nevim zda ta moje se bude hodit k satum nebo ne? nebo myslite ze se vetsinou kazda bizuterka shodne se satkami? jelikoz satky mam ze salonu a bizuterku planuju kupovat online tak proste nevim jak to zkusit sladene dokupy.. jak jste to resili vy?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, tak já jsem měla podle toho, co se hodilo k šatům, nechala jsem si poradit v saloně a nekupovala, protože bych ji pak nikam jinam neunosila.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám bižuterku za 300 z ostravského obchodu a hodí se i k šatům a i tak všelijak. Hlavní je aby se líbila tobě, není nic horšího než mít něco jen proto, že se to hodí k ostatnímu ale tobě se nelíbí, pak je to vyhození peněz, protože ji nosit nebudeš ani nechceš. Já si koupila bižu a až pak jsem řešila šaty. Ale zda se to k sobě hodí jsem nějak neřešila, mě se to líbí a hotovka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já si myslím, že bižuterie je jako doplněk ke svatebním šatům. Proto by s nimi měla nějak ladit. Přece si nevezmu k šatům něco co se k nim nehodí? To radši nic. Jestli najdeš takovou jaká se ti bude líbit, to záleží jen na tobě. Já si nekoupim ani rohlík co se mi nelíbí, natož něco na krk. ;-) . Rozhodně jde použít příležitostně i potom, na ples, do divadla nebo jinou společenskou akci. Pokud si nekoupíš nějakou výrazně barevnou. A zase takovou díru do rozpočtu to neudělá.
Odpovědět
Profilova fotka
...rozhodně ne každá bižuterie se hodí k šatům, vždycky je potřeba to všechno sladit...za sebe říkám že méně je někdy více a tím bych se řídila, já měla jen náušnice a to naprosto stačilo, bohužel některé holky mají občas pocit že musí mít na sobě vše včetně korunky, nárámků, náhrdelníků atd. všechno je nutno ladit podle šatů, zda jsou zdobené nebo jednoduché. Ve spoustě salónů bižuterii k šatům půjčují zdarma takže tam je pak možnost přímo k šatům to zkusit...
Odpovědět
Taky vybírám podle šatů :-) Jinak si to představit nedovedu.
Odpovědět
Ahoj, urcite souhlasim s vami, co rikate, ze by se sperk mel hodit k satum. Taky jsem mela dilema, co se sperkem, ale resila jsem to drive, nez saty. Ty jsem vybrala az 2 tydny pred svatbou :-N Vzdycky jsem na svatbu chtela jednoduchy perlovy nahrdelnik a jsem za to rada, protoze ho nosim dodnes. Takova krasna vzpominka na den D :-)
Odpovědět
Ahoj já budu mít hodně zdobené šaty takže to vidím jen na naušnice a asi spíš měnší s kamínkem, ale přesně ještě vybráno nemám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si s sebou vzala na zkoušku do salonu své perličky, které chci mít na svatbě, abych věděla, že se budou hodit k šatům. Přikoupila jsem si k nim jemné bižu perličky náušnice a chtěla bych si koupit i jemný náramek (třeba najdu ve Wannieckově galerii). Jinak v každém salonu mají bižu, které si můžeš půjčit nebo koupit. Můžeš si zajít na zkoušku šatů do toho tvého nebo i jiného salonu a vyzkoušet vybrané šaty i s různými typy bižu a podle toho se rozhodnout, které se ti bude nejvíce líbit a zároveň sedět k šatů. Pak si teprve objednat na netu. Normálně jsem na zkoušce šatů v salonu zkoušela různé závoje, korunky, paní mi i sepla různě vlasy, abych viděla, jak to bude vypadat, tak se rozhodně nemusíš bát o něco si říct a to vyzkoušet... ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Já kupovala bižuterku přes internet a byla jsem spokojená. Vybrala jsem si soupravu na svatbu podle barvy, která mi seděla k šatům. Vlastně proč rovnou nepřiložit odkaz, kde jsem jí kupovala Faverion cz jsem naprosto spokojená. Dokonce souprava po svatbě neleží v šuplíku používám ji i dnes:)
Odpovědět
Já jsem si vyrobila perlový náhrdelník a naušnice (3 odstíny fialové) a rozhodla jsem se, že to bude moje svatební bižu. Vzala jsem si to na zkoušku, ale k šatům se to vůbec nehodilo. Pak jsem objevila štrasový náhrdelník, moc krásný a k šatům se hodí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?