|
Svatební oblečení
Andelske studio, vyber satu
|
|
| pellullinka • 6. únor 2010 ve 14:55 |
|
jojo na leden tam mají pořád napsanou akci no, zkusím tam zavolat zítra a poptat se...jenže já a praha, tyo, sem zvědavá kdo by tam semnou jel
|
|
|
| sluni01 • 6. únor 2010 v 15:07 |
|
pellulinka: urco se nekdo najde, kdo by s tebou zajel a vyhoda je, ze maji otevreno pres vikend, takze nemusis na to cerpat dovcu. Ale uvidis, co ti reknou do telefonu. Spise by to chtelo promyslet i z duvodu, ze jeste pujdes pred svatbou na zkousku a pak jeste na vyzvednuti satu a pak na vraceni, tak abys neprojela na benzinu majlant...
|
|
|
| pellullinka • 6. únor 2010 v 15:11 |
|
no právě proto jsme uvažovali o koupi abych tam nemusela pořád jezdit a nebo je sehnat v jižních čechách
|
|
|
| ladie • 8. únor 2010 v 10:40 |
|
Pellullinka: nebo zkus kouknout na bazary (české, zahraniční). Levante (mimochodem, já je mám zamluvené) jsou dost oblíbené, tak by něměl být problém je sehnat za rozumnou cenu.
|
|
|
| ladie • 8. únor 2010 v 11:20 |
|
Mě připadalo, že v rámci výrodeje šatů v ASS chtěli za všechny těch 15 tisíc.
|
|
|
| sluni01 • 8. únor 2010 ve 13:00 |
|
tak to je dost drahy.... to bych si ty saty nekupovala. Mne nabizeli jedny saty za 12 tis. a i to mi prislo drahy takze zustavam u pujcovnyho
pellullinka: ty saticky na obrazku jsou krasny, tak snad se siti povede
|
|
|
| pellullinka • 8. únor 2010 ve 13:04 |
|
sluni: děkuju moc, hlavně ta cena za to šití je fakt směšná, takže idkybych je měla nechat upravovat tak je to pořád levnější než půjčovný...
|
hranatakrakatice 8. únor v 18:05 | Příspěvek byl smazán adminem. Nebyl v souladu s pravidlem
.
|
|
| skubanek84 • 9. únor 2010 ve 00:25 |
|
pellulinka: Ahoj! Píšeš, že cena za ušití šatů je směšná, také o tom tak trochu uvažuju, když vidím ty ceny za půjčení. Máš nějaký tip, kde si nechat v Táboře ušít šaty? A na kolik myslíš, že tě to přijde? Díky moc!
|
|
|
| pellullinka • 9. únor 2010 v 11:44 |
|
skubanek: nechám si ušít šaty v číně. protože když jsem zjišťovala info od paní z mimibazaru atd. a zjistila jsem, že ony je vůbec nešijou ale nechávají také šít v číně, tak je pro mě lepší objednat je rovnou sama...
|
|
|
| dalfy • 16. únor 2010 v 15:20 |
|
holky jakou máte zkušenost když se vracely šaty zpět do půčovny?
|
|
|
| darca1 • 7. březen 2010 v 17:51 |
|
pellulinka:ja jsem tam byla minuly tyden a akce porad plati,vsechny saty k pujceni za 6900,- s 2 doplnkama zdarma a dostanes podvazek...jen hodne z toho co se mi libilo bylo uz zamluvene,vcetne mych favoritek pronovias-octubre! ale vybrala jsem si san patricky bilboa a muzu rict ze velikostne mi sedli uplne krasne a jsem naprosto spokojena...
|
|
|
| gabrin • 9. březen 2010 ve 12:25 |
|
darca1: Jeee, Bilbao mam taky zamluvene! Akorat mame svatbu az v zari, tak se trochu strachuju, jak budou vypadat..... A bile nebo zlate?
|
|
|
| jana.s. • 9. březen 2010 ve 12:29 |
|
Jé holky, vy mě děsíte, já mám taky z Andělskýho studia zamluvený Bilbao, zlatý... a taky mám svatbu v září Gabrin, kolikátýho ji máš ty? my 3.9. ...a máš bílý nebo zlatý?
|
|
|
| gabrin • 9. březen 2010 ve 13:20 |
|
A to sem si říkala, že tyhle na dračku nepůjdou....
jana.s.: Já mám teda bílý, 36, na 18.9.. Jé, nemáš foto? Já bych ty zlatý moc chtěla vidět, ani jsem je nezkoušela....
|
|
|
| jana.s. • 9. březen 2010 ve 13:42 |
|
gabrin - tak to je fajn, já mám 42 zkusím hodit foto do alba...
|
|
|
| jana.s. • 9. březen 2010 ve 13:50 |
|
Tak mi to nejde, mají přes 1 MB a já ty fotky bohužel neumím zmenšit
|
|
|
| befanna • 16. březen 2010 v 11:27 |
|
Holky,chtěla jsem se zeptat,zda bylo nutné podepsat ihned smlouvu,nebo stačí třeba potvrdit druhý den? chtěla bych se v šatech vyfotit a ukázat rodině či kamarádce,aby mi řekli ještě názor.
|
|
|
| befanna • 16. březen 2010 v 15:41 |
|
Mám dotaz,kolik tak cca stojí půjčení šatů Pronovias? Mě se moc nelíbí ten požadavek,že se musí hnedle podepsat smlouva,to mi zas ta jejich akce tak výhodná nepřijde...
|
|
|
| sluni01 • 16. březen 2010 v 15:50 |
|
befanna: ja mam pujceny saticky Pronovias Hawai a na smlouve je uvedeno, ze normalni cena za pujceni by byla 9.900 Kc, ale mam je prave v tyhle akci, ale drivejsi a stoji me 5900 Kc. Jestli vahas, tak si zajdi do jinych pujcoven a vyzkousej si saty jinde a sem jdi naposledy a bud te tu uchvati nejake saty natolik, ze si je hned zamluvis a nebo si je zamluvis jinde....
|
|
|
| darca1 • 21. březen 2010 ve 22:04 |
|
aahojky holky dlouho jsem tady nebyla,nejak nebyl cas...gabri mam zlate,ja jsem si taky myslela ze tyhle nebudou tak zadane puvodne jsem chtela octubre ale byli uz zamluvene ty zlate jsem zkousela jako posledni a ejhle libili se mi nejvic...mam fotku zkusim konecne nejake fotecky pridat
|
|
|
| befanna • 23. březen 2010 v 07:40 |
|
Tak já mám zamluvené Roble,koukám,že jsou taky hodně oblíbené,a to mi paní říkala,že to jsou podpultovky Ale mám velikost 34 (to mě absolutně šokovalo) a padnou mi fakt krásně.Jako jediné mi dělaly jakžtakž prsa (a to jsem po dítěti,ale děs běs,kam se všechno ztratilo..) a krásnou siluetu pas-boky. Jediné co mi tochu vadí,že ten satén je dost těžký.ale holt pro krásu se musí trpět
Zkoušela jsem i Levante,Octubre,Domingo,Nepal...a nějak mi to přišlo na jedno brdo A zkoušela jsem velikost 36 a byla mi ok,jen ty Roble mi dala menší.
|
|
|
| verunka_berunka • 25. březen 2010 v 19:35 |
|
Holky, musím vám napsat opravdu kladnou zkušenost s tímto salónem! Věnovala se mi slečna Blanka a bylo to skvělé!! Mají docela velký výběr, kabinka je jen pro vás a slečna se mi opravdu 100% věnovala skoro 2 hodinky! Radila, navlékala, svlékala a vybírala... Nemůžu jim vytknout jedinou věc!! Zálohu jsem složila, jen váhám mezi dvěma šatama - Levante nebo Najar...
|
|
|
| befanna • 25. březen 2010 v 19:53 |
|
Verunko: Najar budou určitě mín okoukané,a mín půjčované. Vnímala si prosím tě rozdíl v materiálu? Koukám,že ty Najar jsou taky saténové,stejně jako moje Roble,a mě přišly strašně těžké,oproti ostatním šatům.
|
|
|
| verunka_berunka • 26. březen 2010 v 07:55 |
|
Befanny, Najarky jsou opravdu saténové a mě nepřišly těžší než ostaní šaty. Levante by měl být tuším taft a dole vykukuje tuším tyl. Hlavně jsem překvapila sama sebe, pže jsem si myslela, že budu chtít mít bílé šaty a zatím mám slonovou kost! Ale myslím, že mě tahle barva sedla lépe.
|
|
|
| verunka_berunka • 26. březen 2010 v 08:00 |
|
Jak tak koukám, tak jsem si asi ty Roble zkoušela také. Myslím, že to jsou šaty č. 4. Byly moc pěkné, ale na mě nebyly to pravé ořechové a měly menší vlečku než ty ostatní...
|
|
|
| befanna • 26. březen 2010 v 09:07 |
|
Veru: jo,zkoušela,máš je v albu . No,ony ty Roble jsou šaty pro bezprsý holky,a to není evidentně tvůj problém,proto ti sluší daleko víc ostatní Koukala jsem ti do alba,a víc se mi na tobě líbí asi ty Levante
|
|
|
| sluni01 • 26. březen 2010 v 09:13 |
|
verunka: ja se priklanim k tem Najar... prijde mi, ze ti slusi vic jednodussi sukne, nez maji Levante. Levante jsou krasny saticky, taky jsem je mela na sobe, ale bohuzel mi ta sukne nesedela. Koukam, ze sis sla stejne jak ja pro bile saticky a skoncila si u sl. kosti... to ja taky Snad pristi tyden jdu na zkousku saticek i s doplnkama, abych to videla uz komplet....
|
|
|
| verunka_berunka • 27. březen 2010 ve 22:11 |
|
Holky DĚKUJU moc za názory... Zatím vyhrávají Levante a to skoro na plné čáře, takže asi Levante! Já už se také těším na zkoušku s doplňkama. Jenom teď pořád přemýšlím, jestli si koupím ty nákdehrné botičky, co jsem objevila... Stojí 1 900 a to mě přijde docela dost! Ale na druhou stranu bych si je ještě někdy určitě obula... Tak nevím...
|
|