|
Ostatní přípravy
Vínová svatba
|
|
| terca07 • 8. únor 2010 v 10:35 |
|
ahoj také se přidávám svatbu budeme ladit do bílo bordó
|
|
|
| katka0106 • 8. únor 2010 ve 12:04 |
|
Ahojky, tak my máme taky bordó bílou a nebyl to složítý výběr, rozhodlo se to díky přítelovo kravatě takže rychle a jasně
|
|
|
| terca07 • 8. únor 2010 ve 12:19 |
|
no u nás to rozhodování bylo také snadné, přítelovi sluší tmavě červená, tak bylo hned rozhodnuto, jen musíme doladit jestli bude mít jen bordó kravatu nebo i košili
|
|
|
| lenya79 • 8. únor 2010 ve 23:03 |
|
jů, super, že jste se ozvaly Já pořád nad tou barvou váhám. Jsem totiž drobná blondýnka a přijde mi tahle barva na mě moc tvrdá. Jenže přítel je boxer a do žádné něžnější barvy ho nepřinutím, tohle je jediná, kterou jakž takž akceptuje. Ale já si myslím, že bordó nesluší ani jemu
Kdy a kde máte svatbičky?
|
|
|
| lenya79 • 8. únor 2010 ve 23:08 |
|
Máte už koupený nějaký doplňky? A vybraný šaty? Já mám šaty vybraný (sněhobílý, jsou v albíčku akorát v jiné barvě) a koupený akorát bordó vlizelín a plátky růží ...pořád s tou barvou otálím....co kytka? líbí se mi celkem vínový kaly...
|
|
|
| bejruska • 9. únor 2010 v 09:17 |
|
Ahoj, taky budem mít bordó svatbu. Šaty si budu nechávat šít, jak budou vypadat, mi poradí krejčová. Ale představu mám. Kytku chci s liliema, nelíběj se mi ani růže ani kaly. Na výzdobu plánuju koupit akorát vlizelín, ubrousky a svíce, svícny si udělám sama a zbytek výzdoby bude břečťan, co nakradu.
|
|
|
| bluejeansbaby • 10. únor 2010 v 09:39 |
|
Aho holky, tak se přídávám, také budeme mít bílo-vínovou (bordó) svatbu. Barva nás napadla jako první a nejvíc se nám líbí a taky nám oboum nejvíc sluší. Šaty teda vybrané ještě nemám, ale chci bílou klasiku, možná s malými vínovými detaily, oznamko už máme objednané, stoly budu zdobit sama (organza, okvětní plátky růží, skleněné kamínky, čajové svíčky) a kytku stále váhám - jestli kulatou nebo převislou, ale bude asi z rudých růží a bílých gerber, nebo frézií...ještě si nechám poradit v květinářství.
|
|
|
| olusenka • 11. únor 2010 ve 14:28 |
|
My jsme měli taky bordó svatbu.
Kdo váháte nad bordó nebo bílou košilí, berte radši bílou, pokud je svatba v létě. na bílé nejsou tolik vidět propocené mokré fleky v podpaží.
|
|
|
| dalfy • 11. únor 2010 ve 14:30 |
|
ahoj holky Olusenko díky za radu teď o víkendu jedem vybrat oblek a právě se rozhodujeme mezi vínovou a bílou košilí. Až vyberem tak podle toho uzpůsobíme kytku a já botky
|
|
|
| olusenka • 11. únor 2010 ve 14:46 |
|
Dalfy: není vůbec zač. je to pěkné, když je všechno barevně sladěné. Já měla taky botky do barvy. Byla to šťastná náhoda, poslední pár u Bati za 50% původní ceny. Kytku jsme chtěla bílo bordó, ale nakonec jsem se rozhodla pro bílou a dvoubarevnou měly maminky. Já měla bordó šál, tak jsem myslela, aby té barvy nebylo moc.
Přeju šťastnou ruku při výběru.
|
|
|
| jancasejcek • 21. únor 2010 v 19:35 |
|
Holky vínová je nádherná barva!!!!určitě skvělá volba a rozhodně to není babkovské!!!
|
|
|
| kaci1 • 21. únor 2010 ve 20:01 |
|
|
|
|
| kaci1 • 21. únor 2010 ve 20:02 |
|
Celá ta svatba byla samá mašle
|
|
|
| bebe_84 • 21. únor 2010 ve 20:15 |
|
Ahoj holčiny,
tak to se jdu k vám přidat, propadla jsem téhle barvě.
|
|
|
| guganka • 21. únor 2010 ve 20:17 |
|
Taky budeme mít bílo-bordó svatbu. Šaty si nechám šít, sehnala jsem skvělou vestu s regatou pro ženicha, samozřejmě v bordó. Doplňky a výzdobu taky máme sladěnou.
|
|
|
| kaci1 • 21. únor 2010 ve 20:31 |
|
Jinak kamarádka se mi vdávala v roce 2005 a měla taky vínovou svatbu. Vypadalo to moc krásně! Měla vínový korzet, vínovou exotickou květinu a vínové květiny ve vlasech. Ženich měl vínovou košili a vínovou korzáž.
|
|
|
| lucijeta • 21. únor 2010 ve 20:37 |
|
lenya79: taky budeme mít bordó svatbu a v této barvě je celkem dobrá nabídka dekorace, takže už "pár" kousků doma máme právě dnes jsem fotky přidávala do alba docela si ty přípravy užívám...
jen mám dilema s kytkou, nevím jestli bordó, bílou nebo kombinaci jak to máte v plánu vy, holky?
|
|
|
| helik81 • 22. únor 2010 ve 13:50 |
|
Ahoj holky, taky bordó :). Jsem na ní ulítla dlouhodobě...vínová kabelka, diář, peněženka, boty, šála...tak i taková bude svatba :).
|
|
|
| bluejeansbaby • 22. únor 2010 ve 13:54 |
|
lucijeta: tak mě by se líbily rudý růže s bílýma gerberama,nebo fréziema...taky ještě nemám přesně jasno, ale určitě vím, že bude převislá...nic dokulata, sama jsem kulatá dost
|
|
|
| lenya79 • 18. březen 2010 v 17:22 |
|
holky, dost dekorací v bordó se dá koupit přes Nejkrásnější svatbu. Oni vystavovali ve Futuru i na výstavišti, jestli jste tam některá byla...Jsou moc milí a ochotní, my od tama máme nějaký krystalky, vlizelín, truhličku na blahopřání, vývazky, oznámení a knihu hostů + se vsadím, že až si to tam půjdu, tak určitě ještě něco koupím
|
|
|
| lenya79 • 18. březen 2010 v 17:28 |
|
jo a kytka - vidím to s největší pravděpodobností na vínové kaly - fotku mám v albíčku
|
|
|
| bessinka • 18. březen 2010 v 19:50 |
|
Ahoj, přidávám se . Taky budeme mít barvu svatby bordó. Já bych chtěla kytičku z gerber - tak uvidím, jak to nakonec dopadne.
|
|
|
| kkoudelka • 18. březen 2010 ve 20:02 |
|
Holky přidávám se k bordó. Zatím mám jen bordó mašličky na vývazky... Nad barevnou kombinací a složenímkytičky taky zatím váhám.
|
|
|
| mishabol • 19. březen 2010 v 08:26 |
|
Ahoj, taky jsem po váhání dospěla k rozhodnutí, že se pokusim tak nějak sladit vše na svatbu do bordó (původně jsem myslela na zelenkavou). Ale budoucí muž je takový světlý typ a tomu se zelená příčí, v bordó snad prokoukne .
|
|
|
| lenya79 • 19. březen 2010 ve 13:33 |
|
holky a co šperky? budete taky ladit do bordó? Já budu mít sněhobílý šaty a trošku se bojím, že až pak odložím tu kytku, že to bude vypadat divně....Takže spíš zvažuju bílý, popř. stříbrný (přítel bude mít takovej oblek) perličky anebo klasiku - štras...
|
|
|
| olusenka • 20. březen 2010 ve 00:27 |
|
Bordó blondýnkám sluší. Určitě bych šla do barevných šperků, aby komplet bílá nezanikla. Dobrý je třeba ještě nějaký šál na ramena nebo krk také v bordó barvě, záleží tedy na barvě kytky. Já měla třeba bílou a bordóbílou jsem dala maminkám.
|
|
|
| lenya79 • 20. březen 2010 v 17:12 |
|
olusenka: díky za názor, určitě to zkusím! Už mám něco vyhlídlé, tak snad to bude k šatkám vypadat hezky. Šál není můj styl, určitě bych nechtěla krk nebo ramena zakrývat, budem mít svatbu v červenci a věřím, že bude horko.
|
|
|
| olusenka • 28. březen 2010 ve 23:49 |
|
Lenya79: já myslela nějaký slabý. Já měla něco jako šifon nebo organzu, takový jemňoučký, průhledný, a měla jsem ho spadlý na lokty. Ale samozřejmě záleží na tobě. Taky ho můžeš mít jen chvilku, na focení nebo tak.
|
|
|
| lenya79 • 29. březen 2010 v 17:58 |
|
olusenka: já vím, koukala jsem na tvoje fotečky Ale já určo nic takového, svatba bude venku a ráda se pochlubím dekoltem a kickboxem vytrénovanýma rukama ...no a šperky nakonec nebudou bordó, ale v barvě manželova obleku tj. stříbrné - perličky, náramek na ruku a malé "pecky" do uší. Ať k sobě ladíme Stejný perličky bych chtěla nějak zakomponovat i to kytky, tak snad se zadaří...
|
|
|
| henonika • 30. březen 2010 v 09:20 |
|
Ahooj tak já se k vám taky přidávám vínová se mi vždycky líbila, akorát teda se šatama zůstanu u bílé... to mi k šatům prostě tak nějak patří, ale nic proti tomu kdo je má jiné už jsem si z aukra objednala organzy, kamínky a plátky řůžiček a jsou opravdu nádherné a ještě uvažuju, v jednou salonu v opavě půjčují i takové ty potahy na židle z organzy... Jak to budete dělat vlastně vy? Čistě výzdoba stolů, květiny a třeba okolo? Nebo zrovna ty židle? Budete to nějak řešit?
|
|