Login (Přihlášení) | Registrace | Seznam členů :: Firmy | Mojasvadba.sk | ModryKonik.cz | ModraStrecha.cz
Svatba a vše kolem - Beremese.cz
Diskuse
| K tématům |
Svatební obřad a hostina

Hudba Brno a okolí - doporučte mi prosím

marta.urbankova • 28. srpen 2007 v 11:51
Mohu doporučit super kapelu dva chlapy a holka. Vazne krasny. Zahraji vse od dechovky po moderni. A berou cca 600-800za hodinu. Cim vic hodin tim levneji.
jancagirl • 18. září 2007 v 10:07
(Příspěvek byl upraven adminem, protože nebyl v souladu s pravidlem Nevkládej kontaktní údaje firem)
Zkuste baviče a muzikanta Honzu Hlaváčka. Je sice sám, ale zahraje vše. Hrál na svatbě Poulíčkovi z Novy a dělá i pro jiné celebrity. honzahlavacek
vitkova • 8. říjen 2007 ve 21:46
Ahoj holky nemáte některá zkušenosti s kapelou Blíženci s Říčan u Brna?
hannahh • 2. leden 2008 ve 21:47
Mohla bych poprosit Martu o více informací? Díky.
kaapkaa • 5. leden 2008 v 17:20
Stejně tak i já bych chtěla poprosit Martu o kontakt a informaci. Děkuji
barakuda • 7. leden 2008 ve 20:52
Můžete mi prosím kdokoli poslat kontakt na nějakou kapelu na svatbu event. na DJ..spíše nějaké mladší ročníky...za každý tip moc děkuji....
katchen • 7. leden 2008 ve 21:04
taky mohu doporučit, znám se se třemi kapelami z Brna, ale oni mi to stejně zas smažou.
ester.ka • 7. leden 2008 ve 21:16
Ahoj. kamarádka měla na svatbě Li - Ve Libora a Veroniku Navrátilovi - byli super. na zábavě jsem slyšela kapelu z Blanska Trio Amethyst - mlaďoši, ale moc šikovní Svatby hrají také.
S kamarády chodíme do hospůdky s kapelou Nová Tchýně, ti hrajou na svatbách pořád.
Chce to ale včas rezervovat, na jaře už bude pozdě...
hanahh • 8. leden 2008 ve 21:49
to katchen: můžeš mi to prosím poslat na email: hanka.t@email.cz ?
Díky předem moc.
storm07 • 11. leden 2008 ve 22:58
My jsme měli nakonec kapelu Karla Pešla a byli jsme maximálně spokojeni
jelinkovai • 12. leden 2008 v 19:16
Ahoj, nám hrála kapela Pohoda z Blanska (3lidi - klávesy, kytyra, zpěv) a byli naprosto úžasní!!!! Cesta do Brna je už v ceně a jestli si dobře vzpomínám, bylo to max. 500Kč za hodinu. Dokonce občas vypomohli při karaoke
luckad • 17. leden 2008 v 19:38
Nám hrála kapela z Blanska TOM SAWYER BAND - perfektní, zahrají všechno, můžu doporučit
muska3 • 18. leden 2008 v 15:12
My jsme měli kapelu Triwoly. Jsou sice z Prahy, ale hrají po celý republice, takže to nebudou žádný šumaři. A nám hráli báječně. Hrají všechno možný. Moc se nám to líbilo.
vitkova • 20. leden 2008 v 10:37
Luckad:
my máme také domluvenou kapelu Tom Sawyer Band, jsou fakt super. Už jsme si je byly párkrát poslechnout, hrají super a je s nimi sranda.Myslím, že i cena je v pohodě.Jenom bych jim nejraději vnutila nějakou zálohu, abych měla jistotu. Napsaný v diáři jsme, ale je to takový nejistý, když je to bez té zálohy.Bylo nám řečeno, že se máme týden před svatbou ozvat, ale snad,si na nás vždycky vzpomenou, když nás vidí ve Varně.
zachovalovaj • 20. leden 2008 v 18:14
Holky, ten Tom Sawier Band a Pohoda jak píše jelinkovai jsou výborné kapely a hrají úplně stejně. Tím chci říct, že tyhle dvě kapely jsou provázány příbuzenskými vztahy. Zpěvák z Tom Sawyer a zpěvák z Pohody jsou bratři. Mají naprosto shodný repertoár i hudební podklady, takže jde jen o podání, které má každý samozřejmě jiné. Znám se s nima už hodně let a doporučovala bych obě tyto kapely, protože obě to umí pěkně rozjet. Jen Pohoda zabere trošku víc místa, protože jsou tři.
luciek12 • 18. únor 2008 ve 22:07
Ahoj. Všichni zde zmiňovaní jsou na můj termín 30.8. již zadaní. Nějak jsem to zaspala a teď nevím kde dál hledat. Nemáte kontakt na někoho co zahraje lidovky i něco modernějšího? Díky
anaxamon • 6. únor 2009 v 08:06
zelvinka • Včera v 18:41

Ahoj všichni, nehrála vám někomu na svatbě skupina Blíženci z Říčan u Brna?
mia4 • 6. únor 2009 v 08:46
Ahojky,

Blížence jsme chtěli na naší svatbě (hrávají u nás i na zábavách), ale bohužel už byli zamluvení Myslím si, že jsou OK
katchen • 6. únor 2009 v 09:44
Ahojky, kdo má zájem, mohu vám poslat odkazy brněnských svatebních kapel formou IP
zuzka7 • 17. únor 2009 v 09:04
Ahoj Katchen, prosím o doporučení kapel - živé hudby Brno a okolí. Potřebuji sehnat dobrou kapelu . děkuji
katchen • 17. únor 2009 v 11:32
Ahojky ! Máš to v IP
bopik • 17. únor 2009 v 16:14
Ahojte, z hudebníků jedině HONZA HLAVÁČEK, vynikající zpěvák, bavič, organizátor!!!
katchen • 17. únor 2009 v 18:42
bopik.. Ano ! Jedině on ! Všichni ostatní totiž stojí za prd a dávno by s tím měli seknout
flac • 17. únor 2009 v 19:25
Já byla loni na svatbě kde ten pan Hlaváček hrál. Byl výbornej. Umí hrát a zpívat. Co je ale důležité, tak umí i bavit lidi. Sice jsem jeho básničce v brněnském hantecu nerozuměla ani slovo, ale dospělí brňáci se bavili.
Organizoval i nějaké soutěže a dokonce i kvíz.

Dobrých hudebníků je hodně a každý do toho dává kus sebe. Pan Hlaváček se snaží jít svou vlastní cestou a toho si cením nejvíc. Jen tak dál..
pavla1 • 18. únor 2009 v 18:21
Honza Hlaváček je super ! V létě hrává v Santonu na přehradě. Bydlím kousek od tama tak jsme na něj chodili.
zivel 18. únor ve 20:35 | Příspěvek byl smazán adminem. Nebyl v souladu s pravidlem Fórum není pro firmy.
saxana2009 • 18. únor 2009 ve 23:04
Ježiš, to je strašný! Jeden je živel a a druhý v pohodě. Chapi jak spolu vůbec můžete vyjít ?
zivel 19. únor v 06:48 | Příspěvek byl smazán adminem. Nebyl v souladu s pravidlem Fórum není pro firmy.
katchen • 19. únor 2009 v 10:14
Tak to si někdy přijdu ráda poslechnout... Kapelu Tom Sawyer band znám, je kvalitní a žádaná .-))
Stránky Živlu taky nevypadají špatně

My jsme kapela Nová tchýně a tím pádem s tchýněma vycházíme dobře
zivel 19. únor v 10:20 | Příspěvek byl smazán adminem. Nebyl v souladu s pravidlem Fórum není pro firmy.