Login (Přihlášení) | Registrace | Seznam členů :: Firmy | Mojasvadba.sk | ModryKonik.cz | ModraStrecha.cz
Svatba a vše kolem - Beremese.cz
Diskuse
| K tématům |
Volná diskuze

47.JTSP alias Bucefalovo těmťau

zirafka105 • 8. únor 2010 ve 20:49
No mela jsem se naprosto bajecne
Akorat ted vubec necejtim briska prstu na levy ruce To je tak, kdyz si nekdo po moooc letech sedne ke kytare a vydrzi u ni pres dve hodky
princezna • 8. únor 2010 ve 20:50
vzala sis aspon destnik ? nebo to prislo pozde?
a prselo fakt nebo snezilo
zirafka105 • 8. únor 2010 ve 20:56
Destnik jsem mela... ale ani jsem ho nepouzila. V patek prselo akorat cestou z letiste a to jsem vlezla do tramvaje a pak ve meste uz neprselo... v sobotu bez deste... a v nedeli dopoledne trosku droboucce poprchavalo, ale na destnik to nebylo a pak to taky prestalo Akorat fotky jsou teda takovy smutny, ale takovy tam proste to pocasi bylo, no
princezna • 8. únor 2010 ve 20:59
hmm tak ono podle ikonky nešlo poznat jestlo to bude slejvec nebo mrholení, prstě tam byly kapky

ta čt1 jsou magoři
seriál Vyprávěj končil nehodou jednoho hlavního protagonisty, na elelktropřístroj jim kapala voda a on ho šel zapínat,a dalo mu to asi hodně velkou ránu (to be continued v příštím díle)
a oni hned za to dají písničku od GOtta Dám dělovou ránu
princezna • 8. únor 2010 ve 21:00
JO a nový braždy v Londony jsem neviděla, nejde nám prima

jo a pust si dnešní díl ulice Simona je borec
zirafka105 • 8. únor 2010 ve 21:01
Njn... to se tak obcas sejde... To mi pripomina vtipnost tady Sky1 nekdy v zari... V telce bezeli Simpsonovi, jak se Apuovi a Mandjule narodi osmercata... nacez hned za to telka zaradila dokument o ty Americance, co se ji narodily osmercata
zirafka105 • 8. únor 2010 ve 21:02
Tyjo, takze se ani nedozvim, kam nemam chodit, aby me tam nesezral vlk, jo?... no teda
princezna • 8. únor 2010 ve 21:07
no museli ukázat, podle čeho to bylo nykreslený , že

třeba ti Len poví, kam nechodi a kam chodit

jo a byli jsme na Scherlocku HOloumesovi a božííííííííííí
teda ale asi jim to dalo hodně dokreslování počatku minulého století (zejména silnice ¨a pak taky umazávání mrakodrapů a nový townhaly a tak

a nejsem si úplně jistá, bylo to krátce a bylo to rozmazané,ale asi jsem videla hotel, ale zas to nekorensponduje s tím kde se měli nacházet ( v loděnici v Nine Elms )
ale jinak Robert boží a Juda jsem nepoznala ani náhodou
ale fakt skvělííí
nesnáším hlasité kino, ale tady , tady to byo potřeba,cejtit to dunění když se na tebe valí masa železa
zirafka105 • 8. únor 2010 ve 21:08
Tak to na to taky musim nekdy vyrazit

Ja byla predminulej tejden na tom Litam v tom s Clooneym, moc pekny
princezna • 8. únor 2010 ve 21:11
jojo, tos psala
taky jsme o tom uvažovali, z té nabídky co tam byla
ale společná shoda byla na Holoumesovi

akorát jsem byla v kině snad jediná, kdo se u toho smál bud jsem divná já nebo oni
zirafka105 • 8. únor 2010 ve 21:12
Oni
chaarleene • 8. únor 2010 ve 21:15
hm, mně asi Sherlock není přán, měli jsme jet na to do Jihlavy, jenže manžel měl moc práce, pak to hráli tady, jenže to jsem zase byla v posteli - a nevím, jestli to ještě budou v Jihlavě příští týden hrát
princezna • 8. únor 2010 ve 21:21
a v jihlavě je multikino nebo jen obyč kino ?
chaarleene • 8. únor 2010 ve 21:29
multikino - Cinestar akorát že už to hrajou minimálně 3 týdny a program je jen do středy, tak nevím, jak to bude pak...
princezna • 8. únor 2010 ve 21:35
hm tak mě to ukazuje program na dva týdny ale od 11 to nehrajou
musíte tam jet do středy
princezna • 8. únor 2010 ve 21:37
a novej Troškův film, Doktor od jezera hrochů, by mohl být taky zajímavý
chaarleene • 8. únor 2010 ve 21:38
hm, jenže mně ještě dneska není až tak dobře, takže pochybuju, že ve středu budu schopná
zirafka105 • 8. únor 2010 ve 21:40
Chaar - to je skoda , ale muzete treba i na vejlet nekam jinam... nebo pak koukat na nejaky lokalni kina, jestli to nedojde tam
princezna • 8. únor 2010 ve 21:42
a nebo na dvd
kino je kino, ale v telce taky dobrý
princezna • 8. únor 2010 ve 21:53
mám to tu děsně zabržděné
potřebuju čurat
a taky je pozdě

tkže brou noc, zítra večer tu jsem jak na poníkovi
zirafka105 • 8. únor 2010 ve 21:56
Krasnou dobrou noc a hezky sny
panda • 9. únor 2010 v 08:15
Dobré ránko

všechny makáte, jo?
gtver • 9. únor 2010 v 08:28
dobré ranko, no jo, já mám nonstop šichtu
panda • 9. únor 2010 v 08:29
jj, ty jo a jak se mají kluci?
gtver • 9. únor 2010 v 08:36
vypadají spokojeně, tak asi dobře dokonce většinou spí ve stejnou dobu, takže mám občas i volný ruce Alex poctivě nosí čepičku a capáčky
zirafka105 • 9. únor 2010 v 08:40
Dobre jitro kocky
zirafka105 • 9. únor 2010 v 08:41
Jeee, venku trosku vylejza slunicko... hned to vypada veselejc
panda • 9. únor 2010 v 08:43
To jsou hodní kluci
čepička mu je? ona je tak maličká, že jsem si říkala, že snad žádný miminko nemůže mít tak malou hlavičku , ale moc se mi líbila máš nějaký fotečky?

achoj žiraf

Neloušek usnul ten kolotoček je super , má dokonce dálkové ovládání , jdu si umýt hlavu
gtver • 9. únor 2010 v 08:46
tak tady sluníčko ani omylem, tady vylejzají akorát vločky

pandi, fotky mám v mobilu, ale bluetooth na jiným pc, takže se nemůžu dokopat ke stažení
zirafka105 • 9. únor 2010 v 08:47
No tady lezly vlocky vcera, potvory